Şimdi Ara

Upload Hızı Neden 4Mbps? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    modem arayüzünde upload kısmında kaç tane kanal açık 2 tane ise 4mbps alırsın 4 tane ise max 8mbps oluyor altyapısı 8mbps destekliyor zorlarız 10 veririz dediler bana ama bağlantı kalitesi düşer pıng yükselir dediler bende 100mbps download 4mbps upload 500gb akn var 3 kanal açık upload kısmında

Standart Kanal Sayısı

50-100Mbps Tarifeleri İçin Download Kanal Sayısı 8 Upload Kanal Sayısı 2

10-25Mbps Paketleri İçin Download Kanal Sayısı 4 Upload Kanal Sayısı 1

Extra Upload Hızı İçin 2 Tane Boş Kanal Var Modem Arayüzünde Yanı Her Kanal 2Mbps Upload Hızı Verdiğine Göre Toplam 8Mbps Upload Hızına Ulaşabiliriz Maxsimum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exileteam -- 25 Aralık 2014; 10:16:05 >
  • exileteam E kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben router kullaniyorum kac kanal acik bilemem ama size 8 veririz nasil dediler onu anlamadim ben kisiye özel mi veriyolar ayrica 8 iyi bir rakam acikcasi. Neden kabul etmediniz ve size bunu söyleyen kim, bende oraya sorayim 4 gercekten yetmiyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    8 veririz demediler bana en fazla 8 destekler dedileryanlış anlasılmasın uydunet alıt yapısında maxsımum 8192kbps upload hızı mevcutmuş ben 3 kanal açtırdım 5mbps zorluyor geceleri gündüz 4 lerde geziniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exileteam -- 25 Aralık 2014; 14:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

8 veririz demediler bana en fazla 8 destekler dedileryanlış anlasılmasın uydunet alıt yapısında maxsımum 8192kbps upload hızı mevcutmuş ben 3 kanal açtırdım 5mbps zorluyor geceleri gündüz 4 lerde geziniyor

Nasil actiriyoruz bunu? Yani 8 verebiliyorlarsa 5 versinler en az. 5i zorluyor diyorsunuz ama ben hic gormedim 4.22 gormustum en fazla eisin hizi bir gorelim

100mbps 500gb aknli pakette 5mbps veriyorlar istediğinde sadece o pakete özel
  • quote:

100mbps 500gb aknli pakette 5mbps veriyorlar istediğinde sadece o pakete özel

Hiz testi atarmisiniz sabah ve gece

• quote:

Orijinalden alıntı: Okumadı Sürünüyo

Toplanmış yine fakirler.

Parayı veren düdüğü çalar.

Superonline bireysel evlere verdiği tarife; 1000Mbit Down / 20 Mbit Upload AKK yok ilk 3 ay 499tl sonrasında 999 tl.

işinize geliyorsa.

Her zaman aynısını söylüyorum .
    Az laf çok iş ..

Benim anladığım süperonline uploadını dowloadınla çarpar sonra uploadığına böler ve ondanda upload + downloadını çıkarır ve sonuçla uploadınla kıyaslar sonra yine seni borçlu gösterir bir şekilde. Uploada KOTA uygulayan bir ISS'Le benim hiç bir zaman işim olmaz.Kimse kusura bakmasın.Kimsede bu firmayı bu yüzden savunmasın ...

• 4mbit ile 1080p 30fps yayın yaparsın. Tek ihtiyacın sağlam bir işlemci ve ekran kartı. Ben 2mbit upload ile 720p 45fps yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 4 Ocak 2015; 6:10:59 >
    buyurhttp://www.speedtest.net/my-result/a/1107169820
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

4mbit ile 1080p 30fps yayın yaparsın. Tek ihtiyacın sağlam bir işlemci ve ekran kartı. Ben 2mbit upload ile 720p 45fps yapıyorum.

Oyunda kasma sorunum yok. Sadece ping ve yayın donma sorunu var. Bitrate 1500 yapsam bile ping oluyor..
    Bu En Yoğun Saate Bide Bugun Genel Arıza Vardı Normalde Sabahları 6Mbps 7Mbps Zorluyor

Upload Hızı Neden 4Mbps?
  • 50mbit bağlantım var arayıp upload için 3 kanal aktifleyin desem, anlık saçma dalgalanmaları engelleyebilir miyin?
  • Daha fazla upload hızına ihtiyacım var

Superonline fiber 5 mbit ama upload'a kota koyuyor. Aşarsanız download 3 upload 1 mbit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Superonline fiber 5 mbit ama upload'a kota koyuyor. Aşarsanız download 3 upload 1 mbit

Bak bunu bilmiyordum download akk ile upload akk aynı olarak mı alınıyor mesela 200gb akk upload 200mü oluyor. Sadece uploadı aşarsak download da mı düşüyor?

http://www.superonline.net/yardim-detay?h=41
    quote:

Hız Download Upload

10 Mbps 50 GB 10 GB

25 Mbps 100 GB 50 GB

50 Mbps 250 GB 50 GB

100 Mbps 500 GB 50 GB

Bu kotanın hangisi önce dolarsa hem download, hem upload ay sonuna kadar düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

http://www.superonline.net/yardim-detay?h=41
    quote:

Hız Download Upload

10 Mbps 50 GB 10 GB

25 Mbps 100 GB 50 GB

50 Mbps 250 GB 50 GB

100 Mbps 500 GB 50 GB

Bu kotanın hangisi önce dolarsa hem download, hem upload ay sonuna kadar düşüyor.

Resmen şaka gibiymiş.

• quote:

Bu En Yoğun Saate Bide Bugun Genel Arıza Vardı Normalde Sabahları 6Mbps 7Mbps Zorluyor

Upload Hızı Neden 4Mbps?

Frankfurt a speedtest yaparmisiniz 2 3 kez, pinginizi merak ediyorum.

NOT: ROUTER TAKILI İKEN YAPILMIŞTIR TESTLER...

Bu 1

Upload Hızı Neden 4Mbps?

Bu 2

Upload Hızı Neden 4Mbps?

Bu 3

Upload Hızı Neden 4Mbps?

ROUTERSIZ TEST

Bu 1

Upload Hızı Neden 4Mbps?

Bu 2

Upload Hızı Neden 4Mbps?

Bu 3

Upload Hızı Neden 4Mbps?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exileteam -- 7 Ocak 2015; 19:58:44 >

• exileteam E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Router tam hiz veremiyor, daha iyi birşey alabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.