Bildirim
Upload hızı çok düşük
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1k1
Merhaba ben ttnet kullanıyorum.8mbps sınırsız internetim var, ortalama 700-800 kb ile indriyorum am zorlayarak 1.3 mb hıza kadar ulaştım.Speedtest.net ten baktım download 7 upload ise 0.60.Uploadın her zaman düşük olduğunu var sayarsak yinede aşırıya kaçılmamış mı?
adsl in mantığı bu 1-2 mbitten fazla olmuyor teknik olarak. vdsl de 50-60 mbit kadar gördüm ben -
TTNet 8 Mbit NetLimitsiz ve 16 Mbit Ultranet paketlerinin upload hızı 800 kbit'tir.Paket headerlarını falan göz önünde bulundurursak 70 KB/s upload hızı oluyor.Bu durum TTNet fibernette 2 Mbit Superonline Fiberde ise download hızının 1/4'ü kadar oluyor.Yani 20 Mbit Fibere 5 Mbit upload.Ama onlarda da upload akk'ya sayılıyor. -
vdsl2 baglantısı alırsanızda 0,6 upload yerine 1,9 upload alabilirsiniz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- cayma bedeli ödememek için
- dışarıdan gelen internet kablosu renkleri
- dsl bağlantısı yok
- superonline alarm ışığı kırmızı yanıyor
- türk telekom hizmet numarası öğrenme
- statik ip
- yalın internet nedir
- türk telekom ev interneti fiyatları 2025
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- ağda kayıtlı değil ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X