Şimdi Ara

Upload hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün VodafoneNet müşteri temsilcisiyle konuştum 2.80mb upload alıyorum neden 4mb vermiyosunuz dedim biz şuan maksimumu veriyoruz sizin kablolarınızda sıkıntı vardır buradan yapılacak bir işlem yok felan dedi benim kabloda ek olduğu aklıma geldi ama sonradan düşündüm downloadı 32mb sıkıntısız alıyorum upload niye sıkıntı cıkartsin ki dedim modem arayüzünden baktığımda da  Upload hızı
    bu şekilde iyi gibi değerler sanıyorum maksimum 9700 upload alabilirim gibi gözüküyor galiba sizce müşteri temsilcisi haklımı onlar veriyor ben mi alalmıyorum bu 4mb uploadı yani birisii net bişey söylerse çok sevinirim eğer yine yalan söylüyorlarsa vodafone bayiyi ateşe vericem artık

• @odaburda
    durum tam olarak şöyle

ISS ler hattınıza dow.ve up hızları atarlar ve merkezden o değerleri gönderirler.
    ama merkezden çıkıp kablolardan-panolardan geçip taa ki sizin modeme ulaşana kadar aradaki mesafe-kablo kalitesi-kablo ek ve oksitlenmesine bağlı olarak o hız normal olarak bir kayıp yaşar.
    yani merkezden 4 mbit up.gönderilen hız modeminize aşağı yukarı %20 kayıp ile ulaşır..

4 mbitin %20 si 0.80 mbit yapar,yani temizinden 3.2 civarında up hızı almanız gerekir.
    ama genelde ISS ler işin 3 kağıt tarafına kaçarak sistemsel hız kısıtlamaları yaparak bunu müşterilerden gizlemektedirler.ve suçu biz tüketicilere atarak ev tesisatı sorunlu-modem sorunlu vb. tarzda şeyler uydurmaktadırlar..

bunu turknet çok bariz bir şekilde yapıyor,vodafone da durum nedr bilmiyorum.
    modem değerlerinizde sıkıntı görünmüyor,küçük bi kısıtlama yaşadığınız doğrudur
  • 32 ye 3 veriyor gelen hız normal yani.
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    yani kablolarda sıkıntı olsa download da eksik gelmez mi sonuçta 32mbit e kadar download 4mb kadar upload diye girdik 32mbit download ı veriyor ama uploadı 4 vermiyor saçma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: odaburda

yani kablolarda sıkıntı olsa download da eksik gelmez mi sonuçta 32mbit e kadar download 4mb kadar upload diye girdik 32mbit download ı veriyor ama uploadı 4 vermiyor saçma geldi

vodafone tarifelerinde 32 megabitlik paketlerde 3 megabıt upload hızı veriyor 50 ve uzerınde 4 veriyor.
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    bundan kesin eminmisin öyle birşey varsa ben 50mbitlik pakede geçiyim yine 32mbit versinler yeter ki upload bi tık daha artsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: odaburda

bundan kesin eminmisin öyle birşey varsa ben 50mbitlik pakede geçiyim yine 32mbit versinler yeter ki upload bi tık daha artsın

Evet hocam öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upload hızları artarmı?
    8 ay önce açıldı
    Max 10KB internet hızı :(
    18 yıl önce açıldı
    50mb hızı alamıyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone bağlatarak hata yapmışsın ki zaten.
  • vodka z kullanıcısına yanıt
    valla aslına bakarsan çok doğru bi karar aldım bence sonuçta bütün İSS lerin verdikleri hizmet belli hepsini kullandım yaşadığım yere görede en iyisini vodafone veriyor TTNET alsam zaten upload 2mbit Superonline adsl malum e fiber yok Uydunet yok ne yapabilirim başka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.