Şimdi Ara

Uplink portun yüksek olması ne işe yarar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgili olan birisi yanıtlarsa sevinirim,

xxxxxx firmasından 1 x 100Mbps Full-Duplex Uplink Port ve 10mbps bandwith seçeneğiyle hostum var.

ancak benim anlamadığım gün içerisinde anlık ziyaretci sayısı 100mbps ye kadar desteklenip aylık olarak 10mbps lik bandwith sınırlı bi host değilmi bu,

sınır şu : anlık olarak 10mbps lik veri aktarımını geçememek buda demek oluyorki sitenizde 500 kişi varsa 10mbps hızını geçemiyor siteniz.. bu ne demek ya aklım almıyor

Önceden 40mbps lere çıkıyordum gün içerisinde bazı zamanlar. şuan sabit 10mbps-11 mbps arası sabit bi çizgi halinde trafiğim var..

şuan farklı bi host almayı düşünüyorum.
    host aylık 3gb bandwith veriyo ama 1Gbps Public and Private Ports veriyor.
    burası bana uygunmu diye sormak istiyorum. 3gb bandwith normalde ortalama 10mbps hızı ediyor.. yine tıkanırmıyım..

Saygılar.

• 3gb aylık trafiği ortalamaya vursal ortalama 30-40 kbit anlık trafik tüketimi olur.

Yani sizin dediğiniz gibi 40 mbit lere ulaşması mümkün değildir.

10mbit anlık bağlantı ile ayda ortalama : 1500-2000 GB trafik tüketebilirsiniz.
  • ben önceden de aynı firmada düşük ramli düşük konfigürasyonlu bi makinada host ediliyordum.
    hitim sürekli 40mbps lik bir hit değil gün içerisindeki artış
    http://img215.imageshack.us/img215/3885/getgraphvo1.png

örnek resim bu,

benim hitim sürekli 40mbps lerde gezse toplam bandwithim tabiki 5tb den aşağya olmaz.
    ama benim hitimin normali 3mbps lerde bazen 50mbps ye çıkıyor..

100mbps lik uplink port veriyor hosting firmaları ne işe yarıyo ozaman bu uplink portu, peki bu limiti geçerseniz şukadar ücretlendirme ifadesi ne işe yarıyo geçmeye imkan vermiyolarki 10mbps limit koyarsan nası geçsin adam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.