Şimdi Ara

uplay kullanan arkadaşlar Bakabilir mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar.Vatandan Hafta sonu Gtx770 Kart aldım.Yanında watch dogs hediyeymiş.oyunu satın alma işlemini 30 mayısa kadar yapmış olmam gerekiyomuş.Neyse kodu nvidia ya girdim.Bana 7-8 haneli bi kod verdi.O koduda uplay in sitesine girdim watch dogs ücretsiz olarak gözüktü.sonra devam dedim adres bilgileri falan.en son bana bi eposta geldi.Bunlar hep ingilizce tabi.bişiy anlamıyorum.cahillik işte neyse arkadaşlar şuan oyunu my games de falan göremiyorum. uplayin programını indirdim ona giriş yapıyorum.ondada oyun gözükmüyo.acaba oyunu satın almış oldum mu.nası anlarım arkadaşlar.profilde gözükmüyor yani.

• Size gönderdikleri epostada oyun kodu gibi birşey varsa onu Uplay'e girdiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Size gönderdikleri epostada oyun kodu gibi birşey varsa onu Uplay'e girdiniz mi?

Gelen e maiñde kod flan yok hocam

• yigitakilli kullanıcısına yanıt
    İçin rahat olsun dostum bende aynı şekilde uplayden aldım gelen mailde oyun pre-order olduğundan dolayı my games bölümünde gözükmez yazıyor.Yani Preload başladığında my games bölümünde aktif olcak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrasci

İçin rahat olsun dostum bende aynı şekilde uplayden aldım gelen mailde oyun pre-order olduğundan dolayı my games bölümünde gözükmez yazıyor.Yani Preload başladığında my games bölümünde aktif olcak..

Hmm tmm hocam saol.gtx 770 aldk simdi heycanla 27 sini bekliyoruz

• Aynen hocam bende :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.