Şimdi Ara

Up(Film)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün okulda bu filmi izledik.ben tamamını izlemedim ama çok hoşuma gitti.animasyon filmi ama çizimleri felan çok hoştu.espriler de güzeldi.bu filmi izleyen var mı.sizce de çok güzel bir film değil mi ?

• Pixar'ın filmleri güzel oluyor, gayet hoş bir filmdi
  • ben izledim hemde iki kez gerçekten iyiydi.İzlemek istersen cevahirde beleş.ben 1 cevahir de bir de capa city de izledim
  • hangi okuldasın?
  • Başları gerçekten animasyona yakışmayacak bir melankolide geçiyor sonrası çok eğlenceli
  • Eeee ne oldu ben anlamadım şimdi

Tanıdık geldi mi? Onu anımsat dı da. :)

Eh fena değil, animasyon işte.
  • Ben çok beğendim,tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kick ass gibi film önerisi
    12 yıl önce açıldı
    KOMEDİ FİLM ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wall-e nin yanından geçemez bence..

Wall-e yi izledikten sonra büyük umutla izlemiştim.. Sadece başı hoşuma gitmişti geri kalanında kendimi çocuk filmi izliyor gibi hissettim..
  • İzlerken bazı sahnelerde gözlerim dolmuştu.
  • Fazla animasyon film izlemem.İzlediğimde çok sevmiştim, sonuna kadar keyifliydi
  • wall e cok güzeldi ama up marx and mary coraline gibi animasyonlarda cok güzel.. up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 23 Şubat 2010; 19:07:54 >
  • Ben de beğenmiştim bir de şu wall-e filmini bi türlü izleyemedim(internetimden dolayı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

ben izledim hemde iki kez gerçekten iyiydi.İzlemek istersen cevahirde beleş.ben 1 cevahir de bir de capa city de izledim

nasıl beleş? bedava mı gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imPsYcHo

quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

ben izledim hemde iki kez gerçekten iyiydi.İzlemek istersen cevahirde beleş.ben 1 cevahir de bir de capa city de izledim

nasıl beleş? bedava mı gerçekten?

bende merak ettim.nasıl bedava oluyo.ben ankaradayım ama olsun.haberimiz olsun.

buda filmden bi kare.en keyifli olduğu yerlerden.
     Up(Film)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.