Şimdi Ara

UO Runuo Server [ R U L U A N]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yepyeni bir server gelio RULUAN tamamen custom map eski britain lerden moonglow lardan sıkıldıysanız bi bakın derim daha açılmadı ama en kısa zamanda açılmasını beklioruz... site nin ingilizce olduğuna bakmayın staff tamamen türk ama international çalışılmış biraz (: neyse forum lardan üye olabilirsiniz başarılar derim. yenilikler için forum ları takip edin istek şikayet ne isterseniz forum lara yazabilirsiniz forum bölümü açılmışdır... [ www.geocities.com/world_of_ruluan ]

• http://www.geocities.com/world_of_ruluan/ FOR UO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne diosa haklı bence girin bi deneyin
  • Arkadaşlar RULUAN serverı beta ya giriyo frp seven ve eski ultima haritalarından sıkılan herkeze kapımız açıkwww.worldofruluan.com
  • beta open

eyvallah ya ben güldüm Allahta sizi güldürsün
  • hayırdır birader komik bişeymi söyledim? beta ya giriyoruz dedim napılır beta ya sen söyle???
  • birader acaip komik geldi bilen adama komik gelir bilmeyen ise "waayyy betaya girmişler" der oyuzden güldüm siz devam edin ben zaten kurtardım paçayı uo dan size kolay gele birader
  • Beta ne içindir onumu açıklıycaz bide sana kendi kendimizemi deniyelim server ı?? neyse sen bilmişsin nasılsa aferin sana paçana dikkat etde başkaları kapmasın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah

umarım 1 aylık server olmaz piyasa dolu zati bu tur serverle

(muhahaha paçamı kimse kapmasın vay beee yaratıcılık +10 bugun 2 kez güldürdün beni hll olsun)
  • Arkadaşım poligon sandın galiba burayı? fazla alıngansın başka bişey yapsak onada gülecen yakında neyse yok canım bişey olmaz ha bu arada dolu bu tur serverlarla dediğin bana 3 tane custom map kullanan türk server ı sayarmısın bak 3 tane link leriyle birlikte sayarsan memnun olurum...
  • yok arkadasım sayamıyorum sen sayarsan memnun olurum

poligon sanmadım arkadasım merak etme sadece bi uo serveri için çıkıp yok beta open falan yapılması komiğime gitti onu belirttim burda alıngan olan birisi varsa o da sensin ama normaldir kimse yoğurduna laf edilmesini istemez size kolay gele

edit: bide merak ettim hangi rus serverinin packini kullanıyorsunuz kapanan draskanmı yoksa hacklenen russianrunuo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 10 Temmuz 2006; 21:31:36 >
  • ha şunu başından söyleseydin kirlilik olmazdı neyse eyvallah...
  • ya arkadaşım küfür yemek hoşuna gidiyo galiba senin bi git işine ya kimsenin pack ini kullanmıoruz arkadaşım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cNYs -- 10 Temmuz 2006; 21:41:44 >
  • ok ya ben cevabımı aldım size serverınızda basarılar umarım test surusunden sonra hersey yolunda gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.