Şimdi Ara

UO oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ultima online oynayan var mı? tek başına oynamak sıkıcı oluyor en azından 1 kişi daha olursa eğlenceli ve zevkli geçer.

• nasıl bir oyun hiç bir bilgim yok en azından izlenimlerini biraz aktarabilirsen belki başlayabilirim bir oyun arayışı içerisindeyim
     UO oynayan var mı?
  • oynadığım oyunlar içerisinde en iyi pvp ve loot sistemine sahip bir oyun, anlatmam çok zor çünkü oyunda büyük bir genişlik var ama hikayesini araştırabilir bir iki videosuna bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General00

oynadığım oyunlar içerisinde en iyi pvp ve loot sistemine sahip bir oyun, anlatmam çok zor çünkü oyunda büyük bir genişlik var ama hikayesini araştırabilir bir iki videosuna bakabilirsin.

uzun yıllardır oynuyorum. en sevdiğim serverler olympus ( joe twilight , jack avengers ) lost winds , uo kings olmuştu.
    şu an güvenilir bir server varsa bildiğin sphere olarak başlamayı düşünüyorum
  • Ben de oynamak istiyorum ama hangi sunucuyu kullanacağız? Nebula halen devam ediyor mu?
  • Ben şuan fazla iyi bir server göremedim iyiden kastım kolay kasabiliceğimiz uzun süreli bir server
  • ah o 2000 yıllarındaki nebula yokmu :) hiç bişeye değişmem onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oynayan varmı?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denemek lazım
  • Herkesi power play sunucuma beklerim :)
  • @BlackHandX
    hangi server uoplayer da gözükmüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General00 -- 2 Temmuz 2013; 17:40:50 >
  • quote:

@BlackHandX
    hangi server uoplayer da gözükmüyor?

Henüz açmadım ama her şeyiyle bitmiş sunucum :) Eksiksiz süper bir sunucum var.
  • quote:

Merhabalar ultima online oynayan var mı? tek başına oynamak sıkıcı oluyor en azından 1 kişi daha olursa eğlenceli ve zevkli geçer.

http://www.veteranuo.com/

Ben başladım 10 gün oldu, güzel server denemeni tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

quote:

Merhabalar ultima online oynayan var mı? tek başına oynamak sıkıcı oluyor en azından 1 kişi daha olursa eğlenceli ve zevkli geçer.

http://www.veteranuo.com/

Ben başladım 10 gün oldu, güzel server denemeni tavsiye ederim..

Hiç run uo oynamadım fazla anlamam malesef.
  • 200 online var aslında iyiye benziyor
  • nebula yada revo var şuan başlasak mı
  • quote:

nebula yada revo var şuan başlasak mı

Revo uzun bir süredir kapalı. Nebula şu an açık mı bilmiyorum.
  • başlasak mı? Tame kasıcaktım orada ne kasılır nede bırakırlar ya
  • Ben oyramite başladım isteyen arkadaşlar katılabilir pm atsın server kalıcı diye başladım istediğiniz başka server varsa onada geçebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General00 -- 5 Temmuz 2013; 10:15:31 >
  • quote:

Ben oyramite başladım isteyen arkadaşlar katılabilir pm atsın server kalıcı diye başladım istediğiniz başka server varsa onada geçebiliriz.

Oyramite ne ya? Pyramid olmasın o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hand X -- 5 Temmuz 2013; 13:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hand X

quote:

Ben oyramite başladım isteyen arkadaşlar katılabilir pm atsın server kalıcı diye başladım istediğiniz başka server varsa onada geçebiliriz.

Oyramite ne ya? Pyramid olmasın o?

bundan sonra oyramit :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.