Üniversitelerde 2 yıllık geçiş bu sene sonmu yani 2010-2011 yılı için yoksa geçen sene bittimi?
Bilgisi olan yokmu?
bu öss yılında giremezsin gectiğimiz sınavdan sonrasi icin gecerliydi.bende o geciş ile gittim yani benle birlikte kapandı o bedava geçiş
quote:
Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım
bu öss yılında giremezsin gectiğimiz sınavdan sonrasi icin gecerliydi.bende o geciş ile gittim yani benle birlikte kapandı o bedava geçiş
Ben böyle eğitim sisteminin... O kadar sene kültür derslerine ağarlık yapmamışız meslek'e yönelik ders yapmışız sonrada gelsinler bizi anadolu liseleri ile bir tutsunlar pehh.. Hiç okumayalım biz o zaman.
yüksek okulda cok farklı değil atölye derslerinden cok hala matematik fizik var.bunları lisede bile zor yapan biri olarak ben 2 senelik yüksekokulda bunları ögrenemedikten sonra. heleki össde sayisal2 yapamam diye girmediğim 2.sınavlar var mat2 filan onları yapamıyordum fakat suan 2.dönem mat2 göstericeklermis okulda ders olarak sn düşün sistemi
Zaten saçma sapan eğitim sistemi var resmen okumayalım gelişmeyelim diye
quote:
Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım
yüksek okulda cok farklı değil atölye derslerinden cok hala matematik fizik var.bunları lisede bile zor yapan biri olarak ben 2 senelik yüksekokulda bunları ögrenemedikten sonra. heleki össde sayisal2 yapamam diye girmediğim 2.sınavlar var mat2 filan onları yapamıyordum fakat suan 2.dönem mat2 göstericeklermis okulda ders olarak sn düşün sistemi
nereyi kazandın hocam? Tercih döneminden anımsadım seni, aşcılık okumak istiyordun sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme