Şimdi Ara

Unutulmuş Diyarlar (Forgotten Realms) Kristalin Hizmetkarı Çıktı.!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
14.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav bu serileri bulabilceğim bi yer varmı internetten..Elazığ gibi bi yerde okuorum malum..Hep denizlide olsam belki bulurum ama
  • sipariş tabiki... Sayfaların hamurunun kokusunu monitörün camına yapışıp aramak ne kadar mantıksızsa, e-book okumak işte o kadar mantıksız

edit: Tamam şimdi bir yerde buldum..
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=48901&sa=39470025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prostaglandin F2 Alfa -- 23 Haziran 2008; 9:30:16 >

başka soruların olursa bekleriz :)

edit: Alla Alla neden silinsin acaba Neyse bi bildiği vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 23 Haziran 2008; 20:10:51 >
  • barış editle şunları tekrardan millete terbiyesizlik yapma olm. izmire gelme yoksa birdaha.
  • Fantastik edebiyatın günümüzde dinamolarından biri unutulmuş diyarlar. Ben okuduğum kitapları içerisinde en çok ilk üçleme olan Kara Elf Üçlemesi'ni beğendim. Herhalde Drizzt'in tanıtılması, çocukluğu, psikolojik bunalımları çekici geldi. Daha sonraki serilerde zevkim küçük bir ivmeyle düzgün azalmaya başladı. Bu konuda söylenecek çok şey var ama Salvatore yazdıkça biz de okuyacağız sonuçta. Drizzt hoş bir karakter, biraz abartı olduğunu düşünenler var. Artemis'e sempatim 10 üzerinden 5'in yukarısına çıkamadı bir türlü. Ama Jarlaxle karakteri tadından yenmez, okurken sayfaların üzerine etkileyici bir aura saçmaktadır, ve kitabı kendi kendine okutmaktadır bana göre.
    En saf, en ince bize
  • yaw ben bu kitapların hepsini okumak istiyommm :D başladım bi süre önce maceralar serisinin 4. kitabı şafağa geçitte kaldım..
    acaba onun e-book u elinizde varsa yayınlarmısınız? çok araştırdım ama yok gibi dier hepsininki var bende bi bu yok :( seri yarıda kesildi resmen
    yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden saolun
  • 15 16 kitaplık bi seri var

dahada yazılıyor

"Bilgisizlerin geçtikleri mevkiye yaptığı fenalığı, yüzlerce aslan bir araya gelse yapamaz." Mevlana
  • Unutulmuş diyarlar unutulmasın.

up

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Unutulmuş diyarlar unutulmasın.

up

sen konu silinsin demiştin Topic te

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Unutulmuş diyarlar unutulmasın.

up

sen konu silinsin demiştin Topic te

dellendim birara bütün açtığım konuları silmiştim...millet pm bombardımanına tutunca geri koydum hepsini...

• döverim seni çocuk bakmam 2metre boyuna

o değilde lone drow hala piyasaya çıkmadımı ya

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

döverim seni çocuk bakmam 2metre boyuna

o değilde lone drow hala piyasaya çıkmadımı ya

sorma ya büyük bir hevesle bekliyorum aylardır o kitabı ama çıkartmıyorlar neden anlamadım...en son çeviri safhasındaydı taa 2 sene önce...şu ara zaten okuycak kitap bulamıyorum fantastik kurgu türünde...çoğunu okudum zaten...Shannara serisine başlasammı diye düşünüyorum...

ben başlıyacam da Çok pahalı geliyor şuan Yemeğime zor para buluyorum gurbette

bide artemis ve jarlaxle ı özledim lan ben Onların serisi ne zaman dewam etcek Yada türkçeye çevrilirmi

Avcının Klılçları Serisi 2.Kitap YALNIZ DROW çıktı...

yaklaşık 1.5 senedir beklediğim bir kitaptı...tüm kitapçıda rafta gördüğümde şok geçirdim çünkü her hafta yada 15 günde bir gidip bakıyordum...tek birtane kalmıştı hemen kapıverdim...
  • drow kızı(Yıldızışığı ve Gölgeler Serisi) serısını okudum bazı yerlerde drızzst le alakalı seylerde oluyo gayet guzel oda.Avatar uclemesi de ıyı ama drızztın kıtaplarına artık turkceye dogru duzgun cevırmıyolar uyuz edıyolar adamı cok ara oluyo arada ınsan nerdeyse okudugunu unutucak
  • yeni kitabı yaaş yavaş okuyorum sindire sindire...çünkü bittimi üzülücem biliyorum...drizzt psikopata bağlamış durumda...bakalım 3.kitap nezaman çevirilicek TR ye..1 sene daha bekletmezler umarım...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.