Şimdi Ara

Unutulmuş Diyarlar (Forgotten Realms) Kristalin Hizmetkarı Çıktı.!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
14.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Answér

quote:

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

evet

aslında buzyeli ilk üçleme Dierleri sonradan yazıldı

olur mu yaw kara elf de drizzt in doğumu ve yetişimi anlatılıyor...

evet

ilk kitap olan anayurt drizzt in doğumunu, kara elflerin toplumsal yapısını ve dizzt in yetişme safhasını anlatıyor..

ikinci kitap sürgün ise drizzt in karanlıkaltındaki ailesinden kaçış serüvenleri

üçüncü kitap göç ise yeryüzüne çıkmasını anlatıyor..

Kara elf serisi gerçekten enfestir..Çoğu fantastik kurgu kitabı yüzüklerin efendisinin gölgesinde kalıp hep klişelerden giderken Kara Elf üçlemesi ve sonrası fantastik dünyada fark yaratmıştır..Tekrar herkese tavsiye ediyorum..

• drizzt çok bi adaletçi oldu Canımı sıkıyor artık Artemis bir numara

drizzt çok bi adaletçi oldu Canımı sıkıyor artık Artemis bir numara

drizzt kendi toplumunu ve adetlerini kökten reddettiği için onların uyguladığı hertürlü sistemin tam tersi şekilde davranıyor o yüzdende aşırı adaletçi gibi görünüyor..zaten drizztin bu duruma gelmesini kara elf serisinde çok iyi anlatılıyor..özellikle ilk kitaptaki kara elf toplumunun anlatımı gerçekten eşsiz..zaknafein gibi bir efsaneyide görüyoruz bu kitapta...sm=icon_smile.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 6 Haziran 2008; 17:45:34 >

Hunter moduna geçmesi lazım sık sık yeniden sevmem için Yoksa cattie brie ' ın erkek olanı olucak iyce

spoiler verme

Hunter moduna geçmesi lazım sık sık yeniden sevmem için Yoksa cattie brie ' ın erkek olanı olucak iyce

hunter modunu artık zaptedebiliyor o yüzden evet biraz sıkıcı artık ama karanlıkaltındayken arada sapıtıyordu, gözü dönüyordu o kısımlar süper oluyordu..drizzt sapıttımı hep böyle gözü seğiren psikopat bir tip hayal ediorum nedense...

bu arada verdiğin spoileri düzeltirmisin
    Atar, gider, zılgıt, bilimum hakaret isteyen PM atsın. 7/24 hizmetinizdeyim.
  • hah mis gibi olmuş

evet

aslında buzyeli ilk üçleme Dierleri sonradan yazıldı

Bu konuyu araştırdım ve haklıymışsın..İlk olarak Buzyeli vadisi üçlemesi yazılmış...DAha sonra Kara Elf üçlemesi yazılmış..Açıkçası ben Kara Elf serisini okurken bundan şüphelenmiştim çünkü aralarda konulan drizztin anılarını kaleme aldığı sözlerde Wulfgar ın adı geçiyordu..Oysa Wulfgar Buzyeli vadisinin ilk kitabında görülüyor ilk olarak..

masaüstü frp lerle aran varmı west

Öyleymiş bende garipsemiştim Ama dikkat ederseniz Buzyelinde sanki ilk miş gibi açıklamalara yer veriliyor :) Ha bide buzyelinde günlük olayı varmıydı hatırlayamıyorum şuan

masaüstü frp lerle aran varmı west

aslında var ama şöyle var...yıllardır içimde ukte kalan nadir şeylerden biridir o hep...o kadar çok oynamak istedimki ama hiç arkadaş grubu bulamadım kendime oynuyacak...alışveriş merkezlerinde satılan frp setlerinin önünde hep saatlerimi geçiririm...bakarım izlerim doya doya. öyle avunuyorum..

• hoca ben hollandada gördüm Adam bir oda boyutunda map area döşemiş Boyamış felan Neler Neler

Msn frp arıyorumn bende . Bende de uktedir

edit: eğer koleksiyon yapıcam diosan çok para gider lan bunlara

edit: ben geçen sene fuarda oynamıştım quake 4 Görevimiz bi bombayı etkisiz hale getirmekti

Zamanımız kalmadı Bomba patlıcak Dm bize kaçıcakmısınız felan dedi Bizde koşar adım kaçmaya başladık Ulan dedim bu rol yapma oynu Dedim ben arkadaşa saldırıcam Arkadşı arkadan şişledim bomba patladı

güzel bi anıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 15 Haziran 2008; 12:24:28 >

hoca ben hollandada gördüm Adam bir oda boyutunda map area döşemiş Boyamış felan Neler Neler

Msn frp arıyorumn bende . Bende de uktedir

edit: eğer koleksiyon yapıcam diosan çok para gider lan bunlara

edit: ben geçen sene fuarda oynamıştım quake 4 Görevimiz bi bombayı etkisiz hale getirmekti

Zamanımız kalmadı Bomba patlıcak Dm bize kaçıcakmısınız felan dedi Bizde koşar adım kaçmaya başladık Ulan dedim bu rol yapma oynu Dedim ben arkadaşa saldırıcam Arkadşı arkadan şişledim bomba patladı

güzel bi anıydı

Eğer varsa etrafında oynamak isteyen bir arkadaş grubu bende varım..dedimya yıllardır uktedir bende..izmirdeki arkadaşlarımdan hayır gelmedi istanbula taşındım bari 15 milyon insandan bir 5 kişi çıkar..hele kadıköyde oturuyorum bu tür şeylerin anavatanı...

• oha lan kadıköy gerçekten kültür merkezide Frp dediğin izmirde olur yav

www.frpnet.net gir hacı Orda oyun rahat bulursun

oha lan kadıköy gerçekten kültür merkezide Frp dediğin izmirde olur yav

www.frpnet.net gir hacı Orda oyun rahat bulursun

yok be izmir ot gibi yer...yıllardır hep aynı şeyleri yapıyoruz, aynı yerlere gidiyoruz...hiçbir değişiklik yok yenilik yok...sıkıntıdan çatlarsın...işte bir kızları güzel o kadar...onlarda karakter olarak 5 para etmez..maymuna çeviriyorlar adamı...1 arkadaşım vardı sadece frp ye hevesli onunla bir 3.cü bulsaydık başlıycaktık ama olmadı işte...belki doğru mekanlara takılmadım ama napim mekan kültürüm pek yoktur...

kadıköyde birkaç yer tespit ettim ama önce biraz çevre edinmem lazım...daha 6 ay oldu geleli işten güçten fazla arkadaş edinemedim...dediğin yere bakıcam şimdi...

• yaş kaçtı iş güç felan dediğine göre Benim ölmezsem daha yaşıcak senelerim var başlarım bi ara

edit: frp net sağlamdır gir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 15 Haziran 2008; 14:05:51 >

yaş kaçtı iş güç felan dediğine göre Benim ölmezsem daha yaşıcak senelerim var başlarım bi ara

edit: frp net sağlamdır gir :)

öyle herkesin içinde sölemiyim yaşımı.. burdan bakıver hemencik..

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=169069

• Hey maşAllah
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.