Şimdi Ara

Unutulan Protected Folder şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dostlar. Tatile gidip geldikten sonra şifreyi unuttuğum Protected Folder programıyla gizleyip şifrelediğim dosyalara ulaşamıyorum. (doğal olarak) Aslında hafızaman güvenirim, bugüne kadar da şifre unutmuşluğum yoktur fakat tatil anıları beynimi fena meşgul etmiş galiba :D Bu dosyalara bir şekilde ulaşmanın yolu var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protego -- 26 Ağustos 2011; 16:23:54 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartalKaanKoz -- 27 Ağustos 2011; 14:58:28 >

Orijinalden alıntı: KartalKaanKoz

şifrelediğin dosya windows gezgininde gözüküyor mu?yoksa sadece erişim engellendi mi diyor? (lütfen alıntı yaparak cevapla)

Program dosyayı aynı zamanda gizlediği için hiçbir şekilde göremiyorum..

Orijinalden alıntı: protego

quote:

Orijinalden alıntı: KartalKaanKoz

şifrelediğin dosya windows gezgininde gözüküyor mu?yoksa sadece erişim engellendi mi diyor? (lütfen alıntı yaparak cevapla)

Program dosyayı aynı zamanda gizlediği için hiçbir şekilde göremiyorum..

Buldum buldum!Bilgisayarını partbe veya live linux'la (live pardus olabilir) aç.Mesela dosya masaüstündeyse bartpe'den veya linux'tan masaüstüne gir.Dosyalar orada.Flash'a atıp kullanabilirsin.Bilgisayara servis yüklüyor ve windows'un görmesini engeliyor herhalde.Başka bir sorunun olursa cevaplayabilirim. (mesela bartpe'den dosyalara nasıl erişebilirim)
    Edit:Sonradan buldum bu programın sadece okumayı veya yazmayı engelleme gibi özellikleri de var.Mesela isterseniz dosyayı gizlemiyor ama dosyaya okuma ve yazma erişimlerini "Erişim engellendi!" uyarısıyla sonuçlandırabiliyorsunuz.Bu işlev de Unlocker'a yeniliyor.Örneğin yazmayı engellediyseniz Unlocker'la ismini değiştirip bu engeli aşabilirsiniz.Bence programa para verdiyseniz iade talep etmelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartalKaanKoz -- 27 Ağustos 2011; 20:29:58 >

• Arkadaşlar Sadece konuya cevap vermek için açtım hesabı

1.adım: önce bu dosyayı indirin

Link :http://testdemo.iobit.com/PFTool.exe

2. adım: bilgisayarı yeniden güvenli modda açın

3.adım: indirdiğiniz dosyayı açın ve protected folder'i seçin

sonra 'click here' ye basın ve Ok deyin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.