Şimdi Ara

Unuttunuz Galiba Çarşamba Chelsea ile Maçımız Var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorumları okuyorum ve şaşırıyorum.Vay efendim neden 2. yarı sürekli pres yapıp,atak yapmamışız.Maçı kötü oynamışız,herkes balon,kazma.Yahu önemli olan 3 puandı onu aldık.Mancini bilinçli olarak 2. yarıyı düşük tempo ve sürekli oyunu soğutarak geçirdi.Çünkü 4 gün sonra çok önemli bir maç oynayacağız.Çarşamba günü çok daha pres yapan ve atağa çıkan bir Galatasaray izleyeceğiz.

• Hocam onların pazartesi okulları var onun stresiyle böyle konuşuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chelsea 2-0 kazanır bence kötü oynuyoz bu bi gerçek.
  • Rahatça 3 puan alınmadı ki maçtan sonra bunu söylemek işin kolay kısmı ama mac oynanırken 1 kişi bile chelsea maçı var skora yatalim atak yapmayalim boyle devam diyemedi... Beşiktaş gol atsa en az 2 puan gidecekti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Rahatça 3 puan alınmadı ki maçtan sonra bunu söylemek işin kolay kısmı ama mac oynanırken 1 kişi bile chelsea maçı var skora yatalim atak yapmayalim boyle devam diyemedi... Beşiktaş gol atsa en az 2 puan gidecekti...

Diyemedi derken forumda ki kişilerden bahsediyorsan haklısın,çünkü hepsi sürekli dinamo gibi oynayan bir takım istiyor.Bu imkansız.Ben Mancini nin düşündüğü taktiği belirtmek istedim.Evet beşiktaş 1 gol atsa berabere bitecekti fakat 2. yarının başında Almeida nın girdiği pozisyondan başka tehlikeli pozisyon yok.
  • Çarşamba maçın olabilir ama bu kadar da kötü oynanmaz ki arkadaşım.Türkiyenin en büyük takımının bir derbi maçında böyle top oynaması kabul edilebilecek birşey değildir.Doğru düzgün pozisyona bile giremediler şanstan gelen bir penaltıyla galibiyeti yakaladılar, gerçekten şaka gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.