Şimdi Ara

Unutkanlık sorunu için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende birazda olsa unutkanlık var ezberlediğim bir konuyu 2 gün sonra falan az hatırlıyorum bu sorunu aşmak için eczaneden reçetesiz satılan hangi tür vitamin veya benzeri bi ilaç önerirsiniz? beyin sağlığım için bişey arıyorum ZEKAYI GELİŞTİRECEK
    birde süt balık yumurta hiç tüketmiyorum bunların açığını kapatacak bir ilaç varmı vitamin gibi?
    sadece yoğurt ve kaşar peynir yiyorum..
    balya diye bi vitamin almıştım pekyararını görmedim etkili bişey arıyorum yukardaki sorunlarım için sağolun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 7 Kasım 2011; 14:18:26 >

• takip
  • http://hafizamerkezi.com/izleswf.php?dosya=etkinson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 7 Kasım 2011; 16:26:12 >
  • sağolun ama ilaç vitamin falan arıyorum bilen yokmu ya nasıl olmaz
  • b12 eksikliğin vardır büyük ihtmal benoxol b12 işini görür ücreti yüksek dersen muadili apikobal var uzun vadede işe yaramakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

b12 eksikliğin vardır büyük ihtmal benoxol b12 işini görür ücreti yüksek dersen muadili apikobal var uzun vadede işe yaramakta

hocam benexol b 12 ye baktım 10 tl diyo eğer böyleyse hemen alayım yarın nöbetçi eczaneden internetten baktım hafızanın güçlenmesine yardımcı oluyomuş tamamdır bulduk galiba ilacı
    benexol b12 yi balya kapsül ile alsam zararı olurmu
  • yanlız benexol b12 reçeteyle satılıyor galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bana gaz geldi şimdi nöbetçi eczaneye gidip alayımı b12 eksikliğim var derim süt yumurta balık peynir yemediğim için falan derim kansızlıkda var der alırım demi
  • bemiks alabilirsin.

b vitamini içerir özel bir reçeteye ihtiyacı yoktur. git aile sağlığı merkezine yazdırıver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

hocam bana gaz geldi şimdi nöbetçi eczaneye gidip alayımı b12 eksikliğim var derim süt yumurta balık peynir yemediğim için falan derim kansızlıkda var der alırım demi

Bu Yazdığın yiyecekleri tüketmediğin içinolabiliyor çünkü omega yağı tüketmn gerekiyor beyin için çokfaydalırdır ayrıca yumrta ve süt kesinlikle tüketme gerekeyior ayrıca beyaz peynirde yemen lzım.. ama sağdan soldan ilaç alıncaya kadar dahiliyie uzmanıyla görüşüceksiniz

Dediğim gibi Süt,ymurta vs ürünleri mutlaka tüketmen gerkiyor dostum..

• bi ilaç gördüydüm 19 tl içinde omega 3 ve 6 vardı galiba ona bakayım bi :D
    benxol reçeteylemi satılıyo ya
  • bilgisayar beynimizi örümcekleştiriyor ya.mesela annem ekmek al diyo ben pc ye oturuyom 1dk sonra hemen unutuyom.ama tv de öyle değil.annem ekmek al desin tv seyrederken,bu sefer hiçbirşekilde unutmuyom :S
  • Olabilir hocam ya şu ilaçları nasıl alacam ben off kim gidecek doktora direk eczaneciyle ikna konuşmasımı yapsam bemiks in içeriği çok cazip geldi bana benexolda öyle
    ECZACI BALYA KAPSÜL DİYE Bİ İLAÇ VERDİ İÇERİĞİNDE
    A VE D3 VİTAMİNİ VAR A VE D3 NE İŞE YARAYACAKSA B VİTAMİNİ LAZIM BANA
  • quote:

Olabilir hocam ya şu ilaçları nasıl alacam ben off kim gidecek doktora direk eczaneciyle ikna konuşmasımı yapsam bemiks in içeriği çok cazip geldi bana benexolda öyle

benoxol reçetesiz satılır pahalı dersen apikopal alabilirsin yerli üretim

• quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

quote:

Olabilir hocam ya şu ilaçları nasıl alacam ben off kim gidecek doktora direk eczaneciyle ikna konuşmasımı yapsam bemiks in içeriği çok cazip geldi bana benexolda öyle

benoxol reçetesiz satılır pahalı dersen apikopal alabilirsin yerli üretim

hocam lanet girsin artık 50 tl olsa bile veririm ya çok ihtiyacım var balı khayatımda yemedim diyom ya
    benexol reçetesizse kesin alacam anlatırım yemediğimi falan
    benexol b 12 demi

• televizyon izleme müzik dinleme

bir de hacemat yaptır kafadan kirli kanı alıyorlar... Sonra bak bakalım nasıl olmuş
  • sakin ol usta
  • Hocam sen iyisi bir balık vs türü tüket,süt,yoğurt,peynir.. ne yapacan ilaçları.. hlerşey ilaçla çözülecek diye birşey yok birazda kendin çözüm bul.. her önüne gelen bir probem için ilaç kullanırsan vay haline
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Hocam sen iyisi bir balık vs türü tüket,süt,yoğurt,peynir.. ne yapacan ilaçları.. hlerşey ilaçla çözülecek diye birşey yok birazda kendin çözüm bul.. her önüne gelen bir probem için ilaç kullanırsan vay haline

öyleyim malesef
    benexol b12 alacam
  • Arkadaşlar bendede unutkanlık var. Sınava 1 haftadır çalışıyorum ama beynimden hepsi uçuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.