Şimdi Ara

Until Dawn Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PlayStation 4'ün yeni korku oyunu sizi şafağa kadar başında tutacak mı?

• bazı oyunların incelemeye ihtiyacı oluyor .. pek alasım yoktu ama artık almayı düşünüyorum

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Süper inceleme olmuş helal olsun. Gökhan Abi Hollywoodd oyuncularını aratmıyorsun :). Oyunu almayı düşünenler lütfen faturalı alın.

• Dr. Hill john abruzi la

Bu arada oyunun korkusu indie korku , outlast gibi mi ?
  • Güzel inceleme gökhan bey yine farkını ortaya koymuş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raiden.

Dr. Hill john abruzi la

Bu arada oyunun korkusu indie korku , outlast gibi mi ?

Eğer jumpscare sahnelerinden korkuyorsan korku eğer korkmuyorsan oyun daha çok gerilim odaklı tüm karakterlerin hayatı senin seçimlerine bağlı hoşuna giden ölmemesini istediğin bir karakteri yönetirken aldığın kararlar gerçekten terletiyor hele birde kıpırdamadan durman gereken sahneler var eğer dualshock'u kıpırdatırsan yanıyorsun. Kesinlikle ön yargı ile bakılmaması gereken bir oyun ben çok beğendim ikinci kez oynayıp tüm karakterleri kurtarmayı deneyeceğim.

Bu arada oyunda yer alan tüm karakterler gerçek aktörlerden oluşuyor

dr hill - prison break'tan tanıyabilirsiniz
    josh - mr.robot'dan tanıyabilirsiniz

arrow da felan oynamış oyuncularda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 27 Ağustos 2015; 19:57:17 >

• Uzun aradan sonra güzel bi inceleme :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun mu çok iyi inceleme mi çok iyi oldu kararsızım =) Gökhan harcanıyor burda. Sunum konusunda bir çok şirkette satışları artırır. Half life 3 için bir programda bahsetmişti. Gabe çıkıp eliyle 3 yapsa ortalık yıkılır diye :)) Kaliteli ve kendini izleten bir inceleme olmuş. Açıkcası oyunu bana da aldıracak
  • oyun güzele benziyor alan kişi 10 kez bitirir
  • İnceleme için teşekkürler fakat bir şey gözüme takıldı. Neden bazı sahnelerde alt yazı İngilizce bazı yerlerde ise Türkçe abaca?
  • Gökhan bu işi biliyor güzel inceleme

• quote:

İnceleme için teşekkürler fakat bir şey gözüme takıldı. Neden bazı sahnelerde alt yazı İngilizce bazı yerlerde ise Türkçe abaca?

Muhtemelen incelemedeki sahnelerin bazıları İngilizce bazıları Türkçe sürümden alınmış, oyun tamamen Türkçe çünkü.
  • Şu an oynuyorum. Gayet de güzel olmuş oyun. Tek bir sahne bile korkutmuyor ama geriyor. Odadaki muhabbet kuşları kalp krizi geçirmesin diye kapatmıştım ama kapatmasam da olurmuş. Hikaye aldı başını gidiyor. Karar vermek zorunda kalıyorsunuz ya işte orası çok koyuyor adama.

• Başta çalan şarkı supernatural da death in ilk girdiğinde çalan değil mi?. O'death şarkının adıda burda biraz değişik versiyonu sözler aynı sanki

• Giriş müziği efsanem :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: admix

oyun güzele benziyor alan kişi 10 kez bitirir

Ya da merakından bitirmek zorunda kalır

• İnceleme için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iyi incelenebilirmiydi bilmiyorum ama gökhan bu işin üstadlarından oyuna gelecek olursak ilk defa oyunu bitiripde konuşan birini gördüm ve bu sevindirdi diğer başka yerlerden izledigimde oyunun başında hikaye çok klişe bilmem ne bilmem ne diyorlardı ama hikayenin derinliğine inince oyunun hikayesinin hiçde klişe oldugunu düşünmüyorum

• benim hiç umudum yoktu bu oyundan almayı düşünmedim bile ama genede şu anda fiyatı yüksek 2. ele düşünce almayı düşünüyorum kesinlikle. sony bu tarz film-oyun arası çalışmalara gerçekten çok destek veriyor ve bu güzel bişey.

• 25 mbps net var ama 720p izlenmiyor sitede mi sorun var ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.