Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fearless_king

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: fearless_king

oyunu bitirdim sadece Emily öldü birde öldü sandınız bazı kişilerin ölmemesi mesela Jessica ayrı bi hoş olmuş. Yanlız bir sorum var. Bende " bir kez ısırılınca " diye geçen kelebek etkisi hiç açılmadı nasıl açılıyor. Hiç açılmaması garip değilmi

@KAKÁ @fantastik74 @valley4891_sony

Emily'i nerede öldürdün ?, Vendigodan kaçarken ventigo tarafından ısırılıyor sadece, orayı kaçırmışsın muhtemelen.

Aynen öyle Emilyİ ventigodan kaçarken öldürmüştüm ondan olmuş. Sonra tekrar oynayıp o bölümü kurtardım.

Alıntıları Göster

Oyunu bitirdim.
    ++Grafikler ve mekanlar harikaydı. Karakterlere de ısındım.
    _ _ Verdiğimiz seçimler oyunun gidişatını değiştirmiyor. 10'larca sahnede verilen seçimlerden hangisi seçersen seç sadece 1 tanesi oluyor. Sadece bazı karakterlerin son bölümlere doğru, olası bir sahnede ölüp ölmeyeceğini belirleyebiliyoruz. Senaryo tabiri caize sonlara doğru b.ka sardı. Doğaüstü yaratıklar hikayenin tadını bozdu.

Beyond Two Souls kadar olmasa da güzel bir deneyim oldu.

6.8/10

• Belluschi_16 kullanıcısına yanıt
    Verdigimiz kararlar nasil oyunu gidişatini etkilemiyor? Oyun bittiginde kaçkisinin kurtulup kurtulmuyacagi tamamen oyuncuya birakilmiş. Sen heralde 1 kere oynamişsin ondan farkina varmamişsin. Ben 3kere bitirdim oyunu. Görmedim sahneler vardi her oynayisimda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Extended edition ile normal sürüm arasındaki fark nedir beyler ?

Extented sürümde 10 dk lık oynanış sunuyor sanırsam

Tamamdır hocam teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-99D938A88

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Extended edition ile normal sürüm arasındaki fark nedir beyler ?

Extented sürümde 10 dk lık oynanış sunuyor sanırsam

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunda biraz ilerledim hiç troopy açılmadı hepside gizli troopy acaba ne zaman bi tane açarım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

arkadaşlar oyunda biraz ilerledim hiç troopy açılmadı hepside gizli troopy acaba ne zaman bi tane açarım

Öyle aman aman bi tropy yok zaten oyunda hocam geçmiş sayfalarda bi arkadaş paylaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam trophy rehberi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Öyle aman aman bi tropy yok zaten oyunda hocam geçmiş sayfalarda bi arkadaş paylaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam trophy rehberi.

spoiler olur diye bakmıyom hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

spoiler olur diye bakmıyom hocam

Alıntıları Göster
    O zaman akışına bırakın

• Ben tüm kupaları aldım tek platinum kaldı onuda aldıktan sonra takas yapıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Ben tüm kupaları aldım tek platinum kaldı onuda aldıktan sonra takas yapıcam

Tum kupalari alinca platinum vermiyor mu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Ben tüm kupaları aldım tek platinum kaldı onuda aldıktan sonra takas yapıcam

Tum kupalari alinca platinum vermiyor mu zaten

Aynen ya yanlış yazmışım 2 kupa eksik kaldı

• Herkesin sadece 1 kez oynamasi gerek bana göre sahne gormek 3-5 kez oynamak saçma.

• quote:

Orijinalden alıntı: racyrocq

Herkesin sadece 1 kez oynamasi gerek bana göre sahne gormek 3-5 kez oynamak saçma.
    Oyun sadece 3 kupayla ve
    4 hayatta kalanla
    bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-99D938A88

Oyun sadece 3 kupayla ve
    4 hayatta kalanla
    bitti.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar amazonda until down 30 dolar gözüküyor almayı düşünüyorum, türkçe altyazı mevcut olacak mı amerikadan aldıgımda?
  • Tr altyazi olmaz amazondan alinan oyunlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: caginsan

arkadaşlar amazonda until down 30 dolar gözüküyor almayı düşünüyorum, türkçe altyazı mevcut olacak mı amerikadan aldıgımda?

tr altyazı olmaz
  • quote:

quote:

tr altyazı olmaz

teşekkürler arkadaşlar, almıyorum o zaman :) peki yabancı psn lerden aldıgımda? mesela endonezya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginsan -- 28 Kasım 2015; 12:42:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

tr altyazı olmaz

teşekkürler, almıyorum o zaman :) peki yabancı psn lerden aldıgımda? mesela endonezya..

Sadece avrupa psnlerden alırsanız türkçe olur

• Oyunu yeni bitirdim ve sunu soyleyebilirim; last of us tan sonra su zamanlarda en cok zevk aldigim yapım oldu. Umarim sony boyle oyunlara daha cok destek verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

Oyunu yeni bitirdim ve sunu soyleyebilirim; last of us tan sonra su zamanlarda en cok zevk aldigim yapım oldu. Umarim sony boyle oyunlara daha cok destek verir.

valla kız arkadaşımla oturup 2 günde bitirdik, yalnızca 1 kişi hayatta kaldı bunu da başaran tek benimdir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ralph

valla kız arkadaşımla oturup 2 günde bitirdik, yalnızca 1 kişi hayatta kaldı bunu da başaran tek benimdir herhalde

Alıntıları Göster
    Ah birde bazı akıllılar "Spoiler" kullanmayı bilse çok güzel olacak.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.