Şimdi Ara

untethered jailbreak cikti ios 5.0.1 (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.578
Cevap
19
Favori
66.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efesb

quote:

Orijinalden alıntı: efesb

Arkadaşlar,
    5.0.1 e update yaptıktan sonra yedekten geri yükle dediğimizde mevcut oyunlarımız bulunduğumuz aşamada geri geliyor değilmi ? Bu konuda bir sıkıntı yoksa bu akşam 5.0.1 e yükseltip ardından jailbreak yapacağım.

yukarıdaki sorunu bilen yok mu? ben telefonu aldığımda 4.2.1 vardı üstünde alır almaz jailbreak yaptım ve ogün bugündür dokunmadım o yüzden bilmiyorum.
    geri yükleme sonrası oyunlar kaldıkları yerden (level) devam ediyor mu?

Benim telefonumda 4.1.1'di ve jailbreakliydi. Bende ios 5.0.1'e geçtim. Yedeklemeyi tekrar yükleyince eskiden kayıtlı oyunlar tekrar yüklenmiyor ama oyunları tekrar app store'dan indirdiğinde hangi level veya puanda kaldıysan oradan tekrar devam ediyorsun. Yedekleme yapınca müziklerin,resimlerin ve rehberin geri geliyor.

• arkadaşlar kısa bir sorum var.... yerı bura degıl ama
    jb li ve 5.0.1 yuklu iphone 4 umu fabrika ayarlarında dondursem sorun olur mu... eskiden jb lı telefonları fabrıkaya ayarına alınca cakılıyordu... bunda oyle bir sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

arkadaşlar kısa bir sorum var.... yerı bura degıl ama
    jb li ve 5.0.1 yuklu iphone 4 umu fabrika ayarlarında dondursem sorun olur mu... eskiden jb lı telefonları fabrıkaya ayarına alınca cakılıyordu... bunda oyle bir sorun olur mu ?

Denemedim ama telefondan yaparsan cakilabilir.bilgisayardan yapma sansin varsa oyle yap bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

quote:

Denemedim ama telefondan yaparsan cakilabilir.bilgisayardan yapma sansin varsa oyle yap bence

bılgısayardan derken restore olayı mı?
  • quote:

quote:

quote:

bılgısayardan derken restore olayı mı?

Evet restore
  • quote:

Orijinalden alıntı: oan

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: littlesparrow

arkadaslar cihazım bugun sapıttı ya :S sureklı restart atıp duruyor daha dogrusu safe moda gecıyor, i books acılmıyor ve installous asırı yavas download yapıyor?
    acaba yanlıs yaptıgım bır yer mı var ?

ibooks için su var ama
    http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/43019-ibooks_icin_kesin_cozum_denenmistir.html
    intalloustan bende bir seyler indirirken cok yavastı.

Ipad 1 kullanıyorum. ibooks için orada anlatılanlar dahil olmak üzere google'da anlatılan bir suru yöntem denedim. Hiçbiri işe yaramadı.
    Ek olarak bakgrounder da sorunlu çalışıyordu. Ben de mecburen tekrar 4.3.3 e geri döndüm. Ya 5.0.1 JB tam çalışmıyor, ya da tweakler henuz bu sürüme tam uygun değil.

ibooks fix2 yükle sonrasında sbsettings yükleyip burdan respring yap sonrasında ibooks fix2 yi kaldır ben bu şekilde yaptım oldu

• redsnow b4ü deniyen var mı? neler düzeltilmiş? b3 üzerine kurulabiliyor mu, yoksa restore mi gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

quote:

Orijinalden alıntı: oan

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: littlesparrow

arkadaslar cihazım bugun sapıttı ya :S sureklı restart atıp duruyor daha dogrusu safe moda gecıyor, i books acılmıyor ve installous asırı yavas download yapıyor?
    acaba yanlıs yaptıgım bır yer mı var ?

ibooks için su var ama
    http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/43019-ibooks_icin_kesin_cozum_denenmistir.html
    intalloustan bende bir seyler indirirken cok yavastı.

Ipad 1 kullanıyorum. ibooks için orada anlatılanlar dahil olmak üzere google'da anlatılan bir suru yöntem denedim. Hiçbiri işe yaramadı.
    Ek olarak bakgrounder da sorunlu çalışıyordu. Ben de mecburen tekrar 4.3.3 e geri döndüm. Ya 5.0.1 JB tam çalışmıyor, ya da tweakler henuz bu sürüme tam uygun değil.

ibooks fix2 yükle sonrasında sbsettings yükleyip burdan respring yap sonrasında ibooks fix2 yi kaldır ben bu şekilde yaptım oldu

Yaptım.
    Maalesef olmuyor.
    Olan Cumartesime oldu.
    Bütün gün önce 5.0.1 e geçiş sonra JB sonra iBooks ve backgrounder sonra safe mode sorunu en sonunda tekrar 4.3.3 ve her seferinde cydia repolari ve tweakleri.
    Felaketti.
    Bir daha yeni bir JB yüklemek yok. 1-2 ay beklemek şartmis onu öğrendim.

• quote:

Ben aramalarda sorun olmasi ,cihazin sapitmasi durumu yuzunden bi kac kez tum ayarları sifirla diyerek işlemi yaptım cihaz her seferinde normal bir sekilde ayarları sifirliyarak açıldı . Jb aynen duruyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

redsnow b4ü deniyen var mı? neler düzeltilmiş? b3 üzerine kurulabiliyor mu, yoksa restore mi gerekiyor?

Neler duzeltildi bilmiyorum ama b3 un uzerine kurdum.normal jailbreak yapiyorsun.sadece kurulumda cydia nin karsisindaki tiki kaldirman yeterli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

redsnow b4ü deniyen var mı? neler düzeltilmiş? b3 üzerine kurulabiliyor mu, yoksa restore mi gerekiyor?

Neler duzeltildi bilmiyorum ama b3 un uzerine kurdum.normal jailbreak yapiyorsun.sadece kurulumda cydia nin karsisindaki tiki kaldirman yeterli

Anladığım kadarıyla iBooks sorunu giderilmiş. birkaç düzeltme daha yapılmış.
    İngilizcesi iyi olan biri okuyup ayrıntılı çevirebilirse iyi olur.

quote:

Following the release of the updated version of the Corona iOS 5.0.1 Untether to fix the iBooks issue, iPhone Dev team has now released an updated version of Redns0w - Redsn0w 0.9.10b4, which includes the fix for the iBooks issue and launchd socket issue, which was randomly causing some issues.

iPhone Dev team has provided the following information on their blog:

The b4 version of redsn0w incorporates the 5.0.1 fix for iBooks, and also for sporadic problems with launchctl. Thanks to @xvolks for merging the iBooks (sandbox) fix from @comex’s github into the overall corona untether from @pod2g! As usual, you can choose to install the fix either by re-running redsn0w over your existing jailbreak (de-select Cydia if you do that), or by installing the corona package from Cydia (it’s the same set of files no matter which way you choose).

• yükledim dikkat çeken bir değişiklik göremedim. ama olsun son sürüm olması iyidir
  • b4 yükleme izlenminlerim..!
    JB esnasında data yüklemesi daha önceki JB işlemlerine göre neredeyse 3 kat daha geç bitti.
    Boot ekranından sonra ilk açılışta "Sim Kilitli" ekranına gelince "Kilidi Aç" yazısı takiliyordu baya. şuan 1 kez takılıyor.
    Klasörlere girişler 1 saniye civarı sürüyordu. şuan dokunduğum gibi açılıyor..
    Ayarlara girişte 2 saniye civarı bekliyordum ( Yüklü App çok bende ) şuan 1 saniyede açılıyor.
    Şuan merak ettiğim tek konu pile bir etkisi olacakmı.. onuda 1-2 güne görürüm artık..

Bu arada SBSetting 5.2.2 Sürüm güncellemesi geldi.. Aynı zamanda activator güncellemeside geldi.
    Bunları b4 yüklemeden önce güncellemiştim. Güncellemek isteyenlere bilgi olarak geçmiş olayım..

iyi forumlar...
  • Arkadaslar ayni sorunu yasayan varmi bilmiyorum ama bi soruyum belki bilginiz vardi. Tam sarj yaptiktan sonra iphone kullanim miktari yazmiyo bende aynen su sekilde;

Kullanim: -
    Beklemede: -

Pek onemli bisey degil hatta hic. Ama pil durumumu ogrenmek istiyorum daha yeni tekrardan kurdum sistemi jailbreak yaptim bazi sikintilarim vardi onlar halloldu simdide bu cikti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

Arkadaslar ayni sorunu yasayan varmi bilmiyorum ama bi soruyum belki bilginiz vardi. Tam sarj yaptiktan sonra iphone kullanim miktari yazmiyo bende aynen su sekilde;

Kullanim: -
    Beklemede: -

Pek onemli bisey degil hatta hic. Ama pil durumumu ogrenmek istiyorum daha yeni tekrardan kurdum sistemi jailbreak yaptim bazi sikintilarim vardi onlar halloldu simdide bu cikti :)

Sarjin %20nin asagisina dustukten sonra sarja tak tam sarj olsun. Muhtemelen duzelir. Kullanirken respring yaparsan veya kapatip acarsan boyle olur haberin olsun
  • Tamamdir deniycem tesekkur ederim. Sarji %20nin altindayken takarim genelde ama bazen respring ve restart atiyorum telefona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

b4 yükleme izlenminlerim..!
    JB esnasında data yüklemesi daha önceki JB işlemlerine göre neredeyse 3 kat daha geç bitti.
    Boot ekranından sonra ilk açılışta "Sim Kilitli" ekranına gelince "Kilidi Aç" yazısı takiliyordu baya. şuan 1 kez takılıyor.
    Ayarlara girişte 2 saniye civarı bekliyordum ( Yüklü App çok bende ) şuan 1 saniyede açılıyor.
    Şuan merak ettiğim tek konu pile bir etkisi olacakmı.. onuda 1-2 güne görürüm artık..

Bu arada SBSetting 5.2.2 Sürüm güncellemesi geldi.. Aynı zamanda activator güncellemeside geldi.
    Bunları b4 yüklemeden önce güncellemiştim. Güncellemek isteyenlere bilgi olarak geçmiş olayım..

iyi forumlar...

Pil durumunu test ettikten sonra yazabilir misiniz ben de ona göre yapacagim da. Bir de b1 den b4 e gecmek icin tek yol restore dan sonra tekrar jb yapmak mi? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion077 -- 19 Ocak 2012; 15:02:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion077

quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

b4 yükleme izlenminlerim..!

iyi forumlar...

Pil durumunu test ettikten sonra yazabilir misiniz ben de ona göre yapacagim da. Bir de b1 den b4 e gecmek icin tek yol restore dan sonra tekrar jb yapmak mi? :)

Pil durumu sorunsuz.. eskisinden farkı yok. 2,5 gün gidiyordu. şimdi de öyle.
    Hayır Restoreye gerek yok. JB yapar gibi işleme başlayın.
    Sadece install Cydia işaretini kaldırın o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 19 Ocak 2012; 17:55:51 >

• benım ıphone 3 gs de de sureklı resart atma olayı olmaya baslamıstı ayarlardan genelden ayarları sıfırla dedım duzeldı cydıa a dan herhangı bır program yukledıgımde gene aynısını yapıyor sanırım bende herhangı bır sey yuklemıyorum cydıa dan su an gayet hersey normal bu arada 5.0.1 unthereted
  • reserved bakıcam buna :)
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.