Şimdi Ara

untethered jailbreak cikti ios 5.0.1 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.578
Cevap
19
Favori
66.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an ofisteyim, evde 5.0.1 ipsw var ama cydia içinden corona indirip kurulunca untethered olduğunu okudum diğer sayfalarda.
    restore etmek istemiyorum telefonu zaten tethered telefon.
    şimdi olay şu; ben cydia'dan corona diye aratıyorum, sadece tema buluyor.
    redsn0w'la mı yapacağım yani illaki ben bu untetheredi?
    cihaz turkcellden alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Küf -- 27 Aralık 2011; 16:23:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

Ya beyler corona yazinca bende untethered tweaki cikmiyor tema cikiyor nasil gorebilirim?

ben de bulamadım, bigboss reposundaymış, tanımlı o da, ama bulamıyor bir türlü :(
  • SONUNDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaplan -- 27 Aralık 2011; 16:30:44 >
  • arkadaşlar bende ios 5 yüklü şuan yüklü uygulamaları (installoustan indirdiklerim) nasıl yedeklerim ya da direk 5.0.1 e geçsem bu uygulamalar gidermi
  • YAA ARKADAŞLAR JB YAPTIM DONE YAZISI GELDİ SONRA ELMA GELİYOR HABİRE AÇILIP KAPANIYOR NERDE YANLIŞ YAPIYORUM.

iPod Touch 4 5.0.1
  • bigboss repodan çıkıyor sanırım corona.
    source da cydia/telesphoreo yazıyor.
  • Arkadaslar bu bbsettings hangi repoda bulunuyor??? Bbsettings tweak diye bir sey indirdik ama cikmadi bir sey ?
  • installous calismiyor bende genel bir problem mi yoksa yanlis bir sekilde mi yukledim acaba ?
  • Jb yaptim ama muzikler calmiyor
  • yalnız cydiada repo eklemek işkence, bi repo ekliyorum 10 dakika bekletiyor
  • İşlem tamam
    ancak cydia yavaş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberk2

bigboss repodan çıkıyor sanırım corona.
    source da cydia/telesphoreo yazıyor.

oh be kardesim tesekkurler yaptım
  • Bbsettings hangi repoda sorunsuz?? İnsanelyiden indirdim kurdum hic bir sey cikmadi . Ayarlarda bile :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Bbsettings hangi repoda sorunsuz?? İnsanelyiden indirdim kurdum hic bir sey cikmadi . Ayarlarda bile :(

bildirim merkezinde altta bbsettings
  • Corona ile tethered telefonumu untether yaptım
  • arkadaşlar bende de DFU moda alma kısmında "BECEREMEDİN" diye hata verdi. ama sonra devam etti jailbreak yapmaya....
  • Şu coronayı deniyeyim olmadı buna bakıcaz
  • jb yapan arkadaslar hiz konusu nasil? yavaslama vs. var mi?

ibooks acilmiyor diyenler var? problem var mi gercekten? eger oyleyse biraz daha bekleyebiliriz bence...
  • http://iclarified.com/images/tutorials/18993/66879/66879.png
    bu ekranda kaldı ne yapmalıyım bekliyorum dolmuyor ipod a dokunmadım daha ipod kapanıp acıldı acaba tus kilidinimi acmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4libu -- 27 Aralık 2011; 16:55:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

YAA ARKADAŞLAR JB YAPTIM DONE YAZISI GELDİ SONRA ELMA GELİYOR HABİRE AÇILIP KAPANIYOR NERDE YANLIŞ YAPIYORUM.

iPod Touch 4 5.0.1

TAMAMDIR OLDU BAŞARDIM!
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.