Merhaba; Oyunun bu iki Cdlik versiyonunu oynayan var mı? Bu sürüm için "çıkacak olan full versiyonunun hemen hemen aynısı"diyorlar doğru mu?
ben görmedim ama oyunun kendisi bildiğim kadarı açıldığı zaman 2.27GB kadar. muhtemelen zipli 2 CD olacak. aslına bakarsan oyun ağustos sonu çıkacak dendi. istersen biraz bekle.
u.t. 3 ün sistem gereksinimleri arasında voodoo 3 de olurda çalışır belki die ufakta olsa 1 açıklık var mı :(
We WeRe , We aRe , We WiLL ... TR-AWs FoReVeR !</font id=red></b></center>
Voodoo3 te "oynanabilir"(30 fps)bir seviyede çalışması için büyük ihtimalle 640*480 de mecburen 16 bitte bütün ayarlar minimumda ve kapalıyken oynanması gerekecek.Fakat bütün bu nedenlerden ayrıca Voodoo larda T&L desteği de olmamasından dolayı grafiklerin çok iyi görünmeyeceği de bir gerçek.
moonlife seni üzmek istemem ama blueworld haklı. o kartla çok zor. varsa imkanın değiştirme yoluna git.
çoğumuzun bu oyunu oyanayamıyacağında eminim.minimum gereksinimleri bile beni aşıyor.ben aldım hiç çalışma zahmetinde bile bulunmadı.direk senin biligisayarda çalışmaz diyor.la insan bi çalıştırır.tamam adam gibi oyanatmada bi çalış .
Valla bugün 2 cd den oluşan bir UT 2003 aldım ve kurulum boyutu 2,27 GB...Eee sanırım full sürüm ama emin olmak lazım...
Selam Arkadaşlar şu anda oyun Build 927 durumunda ve full değil. Paranıza yazık olur. Ben aldım ve P4 2.4ghz + GF4 Ti4200 128DDR makinada bile kasıyor. Tabii ki bu beta olmasıyla alakalı. Oyunun içinde config dosyası gibi birşey var oraya bakarsanız Build 927 ibaresini görbilirsiniz.
UT2003 Build [2002.05.31.18.31]
OS: Windows 98 4.90 (Build: 73010104) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1627 MHz with 255MB RAM Video: RADEON 7500 Series
Bendeki sürümünde oyunu açmaya çalışınca bu ibare çıkıyor...Ne demek bu şimdi bilen yardım etsin çıldıracağım..Hiç açılmıyor oyun...Şirketin dandik bilgisayarında bile açıyor benimkinde tık yok...Offffff...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme