Şimdi Ara

Unreal Engine Oyunlarını Türkçeleştiren Bir Araç Geliştiriyorum - Fikirlerinizi Almak İstiyorum 🎮 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
4
Favori
2.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam Atomic heart için durum nedir, çeviriyi yapabildiniz mi son güncellemeden sonra, bir de acaba sizce dlc'ler var mı ki, 3 dlc'yi de çevirir mi acaba bu program? Bilgi verebilirseniz makbule geçecek.

Programın ana çeviri motoru Google, Alternatifler Deepl, ve Openai Googlenin hızını ayarlardan ayarlayabiliyorsunuz lakin google engeller bunu. Ayrıca yama yapmak kolay birşey değil. Programın amacı uğraştırmadan türkçe yama yapabilmesi. Ayrıca program üzerinden yaptığım yamaları paylaşıyorum zaten ben, saniyeler içeresinde Türkçe yama yapabilen program istiyorsanız öyle bir program yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan2270 -- 22 Şubat 2026; 1:28:18 >

Şunun cevabı?

Size bir soru, mesela Atomic heart dlc'lerini de çevirir mi acaba bu program?

Evet çevirebilir. Program dil dosyaları için pakları tarıyor ve locres tabanlı dil dosyalarını buluyor çeviriyor.

• sadece turkceye degil de diger dillere de cevirebiliyorsa/cevirebilirse tum oyun dunyasi icin muhtesem bir arac olur. japonya/kore cikisli oyunlarin cogu eger abd pazari hedeflenmediyse sadece japonca/korece cikiyor ve eger cok niche bir oyun ise hic cevirilmiyor bile.

kolay gelsin konuyu takip ediyorum.

!
  • Selamlar herkese,

Unreal oyunlarını çevirmek için UGT PRO üzerinde bayağıdır çalışıyoruz. Bugünden itibaren programı donanım kilitlerinden vs. tamamen arındırdık. Yani lisans muhabbetini rafa kaldırdık, program artık herkese açık. İsteyen girip oyunlarını çevirip oynayabilir. Sunucu masrafları falan malum, eğer program işinize yararsa ve destek olmak isterseniz sitede bir "Destek Ol" butonu var, oradan kahve ısmarlayanlara şimdiden teşekkürler. 🙏

İndirme linki: 

https://gametranslate.com.tr

İyi oyunlar! 🎮

Program ve site çalışmıyor!

Aldığımız lisans programı açmıyor. Bağlantı hatası diyor.

Chatcpt cevabı:

Bu linkteki durum ne?

Kısa cevap: Evet, seninle alakalı değil. Sitede sorun var.

Biraz açayım, ne olduğunu net görelim.

Bahsettiğin adres, GameTranslate sitesinin standart bir hata sayfası:

/cgi-sys/suspendedpage.cgi

Bu tür sayfa şu anlama gelir:

• Site hosting tarafından askıya alınmış olabilir
    • Ödeme / kota / politika ihlali / teknik sorun olabilir
    • Ya da site geçici olarak kapatılmıştır

Bu sayfa genelde “Account Suspended” (hesap askıya alındı) durumunda otomatik gösterilir.

Yani:

👉 Site çalışmıyor

👉 Senin cihazın, VPN’in, tarayıcın vs. ile ilgili değil

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.