< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 3 Ekim 2019; 9:13:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 3 Ekim 2019; 9:13:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 3 Ekim 2019; 9:26:22 > |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 17 Kasım 2019; 18:38:37 > |
_____________________________ |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
detaylı anlatım yapabilirmisiniz? ben dosyaları unpack ettim gerekli editleme işinide yaptıktan sonra tekrar pack yapamıyorum hata alıyorum. ayrıca unpack yaptığımızda çıkan dosyaların hepsini değilde sadece düzenleme yaptığımız dosyayı pack etme olayı nasıl olur? unpack yapıp cıkartılan dosyaları oyunun dizinine atıp pak dosyasını sildiğimde yani pak dosyasıyla değilde çıkan dosyalarla oyunu çalıştırdığımda editlediğim dil dosyasıyla oyunu açabiliyorum ama pak dosyasının icine editlediğim dil dosyasını gömemiyorum. aslında sadece editlediğim dil dosyaları için ayrı bir pak dosyası yapmak lazım. @sinnerclown bu konuda senin çalışmalarını inceledim. sadece dil dosyalarını düzenleyip pak dosyası oluşturup oyunun kurulu olduğu yere dosyayı atarak yerelleştirme yapıyorsun. sadece dil dosyalarını düzenleyip sadece dil dosyalarını pack yapıyorsun haliyle yama dosyasının boyutu düşük oluyor. nasıl tekrar pack ediyorsun bu konuda bilgi verebilir misin? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 20 Mart 2021; 18:22:27 > |