Şimdi Ara

uno almak istiyorum yardım!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
31.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fiat uno araç almak istiyorum ve aklımda 1998-2001 arası var sizin düşünceniz nedir uno alınır mı??
    yakıtı nasıl?
    parçası nasıl?
    birde h.d. var mıdır bunlarda ??
    benim baktıklarım 70SXie modelleri ama 70S de olur sakarya yada kocaelinde satan varsa mesaj atsın nosunu ve sahibinden.comda varsa ilan no verisin bakabilirim
    yorumlarınızı bekliyorum

• birde bir tane baktığım unoda devir saati var ancak araç 10 da çalışırken o 30-40 arası gösteriyo tamiri var mı kaça patlar bana???
  • quote:

Orijinalden alıntı: winxp41

birde bir tane baktığım unoda devir saati var ancak araç 10 da çalışırken o 30-40 arası gösteriyo tamiri var mı kaça patlar bana???

HD DİREKSIYON OTOMATIK CAMLAR KLİMA OZELLIKLERI MEVCUT VE ENJEKSIYONLUDUR YUKSEK MODELLERI,KULLANMASI BASİT,ALINACAK ARABADIR CUNKU YAKIITI AZ FAKAT 70 LİKLER TUTULUYOR 70 S YANİ,PARCASI UCUZDUR,COK HIZLI VIRAJA GİRME SAKIN YATMAYA MÜSAİT KASASI VAR. TEK UYARIM BUDUR, YOKSA İYİ ARAÇ TASARRUF İÇİN.UYGUN FIYATA BULURSAN SATMAK KOLAY.
  • arkadaşlar geçen gün 1998 model fiat uno 70 sx ie aldım araç güzel yürüyeninde bir problem yok ancak sorularım olacak nasıl araçlardır bana bir sıkıntı yaşatırmıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-unu-70-sx-muayne-yeni-98-model-enjeksiyonlu-85109954/detayaraç bu bakabilirsiniz
    düşüncelerinizi bekliyorum
  • quote:

arkadaşlar geçen gün 1998 model fiat uno 70 sx ie aldım araç güzel yürüyeninde bir problem yok ancak sorularım olacak nasıl araçlardır bana bir sıkıntı yaşatırmıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-unu-70-sx-muayne-yeni-98-model-enjeksiyonlu-85109954/detayaraç bu bakabilirsiniz
    düşüncelerinizi bekliyorum
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 2 Mart 2013; 19:00:35 >

• usta dikkat et kazalıya denk gelme ben kazalıya denk geldim elimden zor çıkattım ama alınıccak araba yakıt yok gibi bişi ama bana sorarsan al bi doğan şahin ben öle yaptım bak keyfine gene kara senin
  • quote:

usta dikkat et kazalıya denk gelme ben kazalıya denk geldim elimden zor çıkattım ama alınıccak araba yakıt yok gibi bişi ama bana sorarsan al bi doğan şahin ben öle yaptım bak keyfine gene kara senin
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 12 Haziran 2012; 12:49:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koskoca otopazarında adam gibi bir uno'ya rastlamadım, hepsi dökük hem de pahalı, uçmuş unocular...

içimden bir ses "yine lada vega al" diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 12 Haziran 2012; 12:52:05 >
  • usta bak bn sana bir şey dicem ben araba alım satım işlerinde çok bulundum bak aklını kullan ne lada vega,samara,kalina al nede fiat uno,tempra al beni dinle git doğan yada şahin al eli ayağı düzgün değişeni olmayan bir tane çürüksüz bak keyfine en azından yerli araba parçası ucuz ustası her yerde var bak bnm bi 2000 lada vegam vardı arabada değişen kesinlikle yoktu moto açılmamıştı fakat araba şuanda pert kaydı çıkarıldı neden diye sorarsanda o arabalarda fabrikasyon motor hatası var sakın bulaşma.unoya gelirsek uno nun çalınma rski çok ama çok yüksek enjeksiyon sistemleri mısır gibi önce tşşklardan yer sonra enjeksiyondan kaporta desen kuş serisinin daha iyi bir kaportası var.unoların geneli darbeli neden darbeli onuda izzah edeyim unoları genelde aileler kullanmaz bayanlar kullanır bayanlarıda bilirsin acemidirler ve aracla illaki kaza yaparlar ufak yada büyük.bende unoda alma.tempraya gelirsek bir kere araba çok konforlu çok özellikli fakat şase yok en ufak bir tıklamada şase hasar alabiliyor ve bu arabalarda ayr genellikle tutmaz bence temprada alma.bunlar kendi görüş ve fikirlerim herkezin fikrine görüşüne saygı duyarım fakat bu dediklerimi dikkate al bak benim bir tane skoda felicia aracım vardı 2006 senasınde 1996 model beyaz bir tane aldım.4 sene bindim çok memnundum neden sattımm motor istiyordu bu arabalara moto yapılınca ayar tutmuyor.bir tane 2010 sensinde 2000 model mavi renk lada vega aldım değişeni yok motor açılmamış bile.ama hergün 20 tl benzin 40 tl usta parası vermekten sıkıldım ve sattım.sattım dediysem nakite satamadım üste 500tl vererek bej renkli eski kasa 1993 model dökük bir broadway ile takas ettiim.broadway ede 3.000 tl masraf ettim ve aracı 6.500e sattım.sattıktan sonra değişensiz bir 1992 kartal aldım(4.500 tl)oda bal köpüğü renginde idi.onuda 6.750 tlye sattım.ondan sonra uno aldım 1998 model klimalı h.direksiyonlu öncamlar oto.alrm.vs vardı kırmızı renkte idi.fakat araç önden darbeli çıktı.bende mecburen sattım ve 7.500 tl ye değişensiz motor açılmamış çürüklerinden dolayı (çürükler temizlenerek)iç dış boyalı 1995 model beyaz bir şahin aldım ve çok ama çok memnunum tavsiye ederim.yinede dediklerimi göz önünde bulundur.benim canım çok yandı senin bari yanmasın.ALLAH güzel bir araba almayı sana NASİP ETSİN İNŞAALLAH.Allah'a emanet ol saygılar

• quote:

usta bak bn sana bir şey dicem ben araba alım satım işlerinde çok bulundum bak aklını kullan ne lada vega,samara,kalina al nede fiat uno,tempra al beni dinle git doğan yada şahin al eli ayağı düzgün değişeni olmayan bir tane çürüksüz bak keyfine en azından yerli araba parçası ucuz ustası her yerde var bak bnm bi 2000 lada vegam vardı arabada değişen kesinlikle yoktu moto açılmamıştı fakat araba şuanda pert kaydı çıkarıldı neden diye sorarsanda o arabalarda fabrikasyon motor hatası var sakın bulaşma.unoya gelirsek uno nun çalınma rski çok ama çok yüksek enjeksiyon sistemleri mısır gibi önce tşşklardan yer sonra enjeksiyondan kaporta desen kuş serisinin daha iyi bir kaportası var.unoların geneli darbeli neden darbeli onuda izzah edeyim unoları genelde aileler kullanmaz bayanlar kullanır bayanlarıda bilirsin acemidirler ve aracla illaki kaza yaparlar ufak yada büyük.bende unoda alma.tempraya gelirsek bir kere araba çok konforlu çok özellikli fakat şase yok en ufak bir tıklamada şase hasar alabiliyor ve bu arabalarda ayr genellikle tutmaz bence temprada alma.bunlar kendi görüş ve fikirlerim herkezin fikrine görüşüne saygı duyarım fakat bu dediklerimi dikkate al bak benim bir tane skoda felicia aracım vardı 2006 senasınde 1996 model beyaz bir tane aldım.4 sene bindim çok memnundum neden sattımm motor istiyordu bu arabalara moto yapılınca ayar tutmuyor.bir tane 2010 sensinde 2000 model mavi renk lada vega aldım değişeni yok motor açılmamış bile.ama hergün 20 tl benzin 40 tl usta parası vermekten sıkıldım ve sattım.sattım dediysem nakite satamadım üste 500tl vererek bej renkli eski kasa 1993 model dökük bir broadway ile takas ettiim.broadway ede 3.000 tl masraf ettim ve aracı 6.500e sattım.sattıktan sonra değişensiz bir 1992 kartal aldım(4.500 tl)oda bal köpüğü renginde idi.onuda 6.750 tlye sattım.ondan sonra uno aldım 1998 model klimalı h.direksiyonlu öncamlar oto.alrm.vs vardı kırmızı renkte idi.fakat araç önden darbeli çıktı.bende mecburen sattım ve 7.500 tl ye değişensiz motor açılmamış çürüklerinden dolayı (çürükler temizlenerek)iç dış boyalı 1995 model beyaz bir şahin aldım ve çok ama çok memnunum tavsiye ederim.yinede dediklerimi göz önünde bulundur.benim canım çok yandı senin bari yanmasın.ALLAH güzel bir araba almayı sana NASİP ETSİN İNŞAALLAH.Allah'a emanet ol saygılar
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 2 Mart 2013; 18:58:08 >

• ustadım bak tipo iyi araba fakat parça sorunu var sıfır parça üretilmiyor onlara ayrıca doğan ve şahinde 1.4 alma parçası yok o motorların.r9-r11 grubundada yağ akıtma sorunu var bana sorarsa ya bir 95 üstü şahin al yada 93-94 doğan slx al kafan rahat olur.
  • quote:

ustadım bak tipo iyi araba fakat parça sorunu var sıfır parça üretilmiyor onlara ayrıca doğan ve şahinde 1.4 alma parçası yok o motorların.r9-r11 grubundada yağ akıtma sorunu var bana sorarsa ya bir 95 üstü şahin al yada 93-94 doğan slx al kafan rahat olur.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 2 Mart 2013; 18:59:25 >
  • eğer senin 9.250 tl çıkabilirsen 2008 model full+full tata indigo haşbek bir araç alabilirsin
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 2 Mart 2013; 18:59:46 >
  • inş. kardeşim hayırlı olur inş. hakkında sen r19 larada bak 1.4 lerine 95-96 arasına onlarda fena değiller ve hidroılik direksiyon var onlar ve 91-2000 arası opel astra-corsa-vectr bak
  • ARKADAŞLAR İYİ GÜNLOER 93 MODEL 1.1 UNO ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM LPG YOK SİZCE TAKTIRMAMA GEREK VARMI ZATEN AZ YAKTIGI SÖLENIYOR BİRDE 5000 TL AYIRDILAR ARACI ZATEN TANIDIK BİR BAKARSANIZ SEVİNİRİMhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kirmizi-simsek-orjinal-115154444/detay/
    ÖneRİLERİNİZİ BEKLERİM ÖĞRENCİYİM MALUM LPG TAKTIRACAK DURUM YOK ŞİMDİLİK TEŞEKKÜRLER ...
  • kardesim 1.1 lerde motor parçasını bulamzsın ayrıca ben sakaryadayım burda bu araçların 94 model 1.2 leri var ama motor parçası yok 3.500-4000 tl arsı bnden sana tavsiye alacaksan buarad 1.4 tüplü 70sxie var ön camlar oto m.kilit u.kumanda ve tesisatlı 6.000 tl ona bak derim ama 1.1-1.2 ler den uzak dur.alacaksan 5000-6000 tlye araba az yaksın isityorsanda ya lada samaraya bak yada 1.3 fovoritlere bak ama illada özellik olsun dersende renoult r21-r25lere bak birde tempra-tipo grubuplarındada 5000-6000 tlye mevcut
    EĞER 7.500 TL civarına çıkabilirsen bizde 95 model değişensiz 1.6 tüplü oya çok ama çok temiz bir şahin var ona bakabilirsin.

SAKIN 1.1-1.2 UNOLARA BULAŞMA PARÇALARI YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

...

Alıntıları Göster
    ...
  • arkadaşlar ben de unp arıyorum da 70 s ler daha iyi diyolar dogrumu sxie lere mi baksam ne dersiniz 7000 lira param var kaç model alırım sizce
  • öncelikle 70s lerde enjeksiyon yok karbüratörlü ve sxie lere göre az masraflıdırlar.Ama ben donanım istiyorum dersen 70SXie bak onların kimisinde klima h.direksiyon vs oluyor 7000 tl ye hangi sehir de olduğuna bağlı eğer Marmara bölgesindeysen ortalama 98-2001 arası uno 70s alırsın yok bn 70sxie istiyorum dersende 95-97 arası alırsın.

NOT: Bana sorarsan bu araçlara hiç bulaşma başına bela alırsın çünkü çalınma riski kuş serisinden daha kolay ve imi parçası bulunmuyor(ÖRN: arka cam krikosu) kazalı çıkma riski yüksek bu araçlarda altını sürtmeye gelmez çünkü ön takım alt taban sacına bağlıdır altını sürttüğünde ön takım ayar tutmaz

bunlar benim görüşüm kara senin alırsan hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.