Şimdi Ara

Uno 60S 15 Krş'mu yakıyor gerçekten ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
9.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir ilanda rast geldim arkadaşlar bütçemede uyuyor ne dersiniz doğrumudur istanbulda kullanacağım aracı,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bedava-yolculuk-km-15-kurus-yakiyor-94341621/detay

bir diğer 15 kuruş yakıyor diyen kişiler,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-91-broadway-temiz-15-kurus-yakiyor-inanmayan-varsa-gosteririz-94566496/detay#

bide arkadaşlar eğer doğru değilse şu ilanlar bana 10 yada 15 kuruş yakan araç lazım bütçe 6500TL twingo bulamıyorum o fiyata malesef

• Şehiriçi 15 kuruş yakması için 100 kilometrede 7.5 litre gaz yakmalı.
    7.5 litre LPG yakan motorunda benzinde aşşağı yukarı 5 litre yakması lazım.Yani kısacası şehiriçi imkansız bir durum.Ama 9 litre civarı yakar buda günümüz itibariyle(LPG 1.99) 18 kuruşa denk gelir
  • LPG'nin 1.80 olduğu yerler var. Şehir içinde 7L/100km benzin yakan bir araca, LPG dönüşümü yapılırsa, yaklaşık bu değerlerde yakar.
  • ne dersiniz arkadaşlar Uno 60S almalımıyım yoksa 10 Bin TL'mi birikmesini bekleyip Dizel bir araçmı alayım zaten öğrenci adamım ilk arabam olacak konforuydu falan önemli değil işimi görsün yeter
  • 10bin liralık dizelden hayır bekleme Uno alabileceğin en iyi araçtır hatta bütçe yetiyorsa 70sx almaya çalış
  • Alabileceğiniz en uygun dizel Citroen C3 olucaktır bunuda az kilometre yapmış olup da 15 bin TL civarı bulmanız biraz zordur.

Eğer biraz nostalji isterseniz de şu tip modelleri de inceleyin.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-temiz-volvo-tamamen-orjinaldir-88462418/detay
  • @arjen553 Hocam Dizel 2000 Üstü zaten yıllık vergiside çok oluyor 1.6,2.0 Motorlular genelde R19

@İgroN o Volvo'da ne hocam öyle Otomatik Vites ve Benzinli az yakacağını sanmıyorum nostalji istesem 10 Bin Tl çok güzel Mercedesler varda bütçeme uygun değiller Yakıt,Yedek Parça,Yıllık Vergisi(Motor Hacimlerinden)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Kaya

ne dersiniz arkadaşlar Uno 60S almalımıyım yoksa 10 Bin TL'mi birikmesini bekleyip Dizel bir araçmı alayım zaten öğrenci adamım ilk arabam olacak konforuydu falan önemli değil işimi görsün yeter

10 bine nasıl bi dizel araç alcaksın merak ettim. kaç km de???
  • Uno az yakan bir araç evet ama 15 krş yakarmı derseniz biraz atmasyon olur aynı şekilde Reno 9'da ancak ikiside az yakan araçlar eğer uno alacaksanız 70 almanızı tavsiye ederim 60'ların bazı parçalarında sıkıntı olabiliyor birde motor olarakda 60'lar 1100 motor 70'ler 1.4 tabiki performans'da bir hayli fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogandd

quote:

ne dersiniz arkadaşlar Uno 60S almalımıyım yoksa 10 Bin TL'mi birikmesini bekleyip Dizel bir araçmı alayım zaten öğrenci adamım ilk arabam olacak konforuydu falan önemli değil işimi görsün yeter

Citroen Saxo , Fiat Palio 1.3 Multijet Van , Renault R19 Europa , Proton Dizel gibi modellere baktım çeyrek ömürlük kilometreliler genelde 10 Bin tl var ama Dizellerinde yedek parçaları pahalıdır derler
  • quote:

uno AZ FALAN YAKMAZ.kim diyo az yakıyo diye.www.unofan.com aç bak şu siteyi. eski motor çok yakar abi bunu unutma hele 60s bide italyan üretimi tam bi baş belası parça yönünden. alma sakın
  • quote:

quote:

quote:

Citroen Saxo , Fiat Palio 1.3 Multijet Van , Renault R19 Europa , Proton Dizel gibi modellere baktım çeyrek ömürlük kilometreliler genelde 10 Bin tl var ama Dizellerinde yedek parçaları pahalıdır derler

arabaya verdiğin kadar o araçların masrafına verirsin gibme geliyor. 10000 tl ye biraz daha yeni lpg li araç bakmanı öneririm. palio, eski kasa fiesta veya corsa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arabaya verdiğin kadar o araçların masrafına verirsin gibme geliyor. 10000 tl ye biraz daha yeni lpg li araç bakmanı öneririm. palio, eski kasa fiesta veya corsa.

10 bine palio yok ki binilecek türden. nerde yıkıntı var 10 lira civarı

• 10 11 bin tl ye 2005 2006 tata indica 1.4 dizel bulabilirsin bi arkadaşım almıştı 10.500 e :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Alabileceğiniz en uygun dizel Citroen C3 olucaktır bunuda az kilometre yapmış olup da 15 bin TL civarı bulmanız biraz zordur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-temiz-volvo-tamamen-orjinaldir-88462418/detay

Senelik 345 lira vergisi var. 10-12 litre benzin yakar. Fazla yakmasının sebebi sacın kalınlığındandır. Fakat araç arkadan çekişlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 kuruş 15 kuruş yaktığına inanan bir keriz zor bulur o ilanı veren
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsveç Köftesi

quote:

Alabileceğiniz en uygun dizel Citroen C3 olucaktır bunuda az kilometre yapmış olup da 15 bin TL civarı bulmanız biraz zordur.

Senelik 345 lira vergisi var. 10-12 litre benzin yakar. Fazla yakmasının sebebi sacın kalınlığındandır. Fakat araç arkadan çekişlidir.

3.000 motor otomatik vites fazla yakmasının asıl sebebi

• Sayin forumdas,

Ne yaptin yahu accord mu ki bu araba o kadar az yaksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: İsveç Köftesi

quote:

3.000 motor otomatik vites fazla yakmasının asıl sebebi

Motoru biraz psikopattır. Şanzumanı Toyota şanzumanı olup 4 ileri vites vardır ki bu şanzuman modeli 2007 yılına kadar kullanılmıştır. Zamanın lüks sınıfı aracı olup ilk S90'a, en son da S80'e evrilmiştir. Faça Şahinleri havalı bulanlar Volvo'nun 740-760-960 serisi araçlarını keşfetseler kuş serisi hurda olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uno az falan yakmaz.. Küçük arabalarda hep bu "az yakıyo" geyiği döner, inanmayın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.