Şimdi Ara

Unlock Müjdesi Devteam'dan geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baseband 05.12.01 için unlock 4.0 ile yayınlanacağı kesinleşti.
    Devteam dan MuscleNerd 4.0 çıktığı an 3.1.3 unlock yayınlanacağını açıkladı.

• unlock bekleyenler için güzel bir haber. :) gözünüz aydın. sanırım en fazla 15 güne kadar unlock çıkar ve telefonunu kullanamyanlar rahat nefes alırlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0sferatu -- 29 Mayıs 2010; 1:44:13 >

• linkteki resimdeki konusmada 4.0 cikar cikmaz unlock cikacak die bisey yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprens

linkteki resimdeki konusmada 4.0 cikar cikmaz unlock cikacak die bisey yokki
    devamı vardı

7-8 haziranda çıkacak.
    4.0 da büyük ihtimalle çıkar ondan birkaç gün sonra çünkü aynı açık bulunacak firmwarelerde
    burada söylemiş bişeyler tam anlamadım ama
    takipte olun derim
    Daha Fazla Göster
  • @alprens, gayet açık :)

@MuscleNerd will there be a unlock software coming out for the 3gs 3.1.3 baseband 05.12.01 when the new iPhone 4g comes out??
    iphone 4g tanıtılınca 3gs 3.1.3 05.12.01 baseband (modem) sürümü olan telefon için bir unlock yazılımı çıkacak mı?

@EmmanueGT yep..so don't sell or give away your 3GS :) (at same time, remember not to accept Apple FW upgrades in future)
    evet. bu yüzden 3gs nizi satmayın yada bağışlamayın. (unlock çıktığı dönemde -iphone 4g yani os 4 yayınlandığında- telefonunuza yeni fwyi güncelleme yapmayın)

Orijinalden alıntı: n0sferatu

@alprens, gayet açık :)

@MuscleNerd will there be a unlock software coming out for the 3gs 3.1.3 baseband 05.12.01 when the new iPhone 4g comes out??
    iphone 4g tanıtılınca 3gs 3.1.3 05.12.01 baseband (modem) sürümü olan telefon için bir unlock yazılımı çıkacak mı?

@EmmanueGT yep..so don't sell or give away your 3GS :) (at same time, remember not to accept Apple FW upgrades in future)
    evet. bu yüzden 3gs nizi satmayın yada bağışlamayın. (unlock çıktığı dönemde -iphone 4g yani os 4 yayınlandığında- telefonunuza yeni fwyi güncelleme yapmayın)

Unlock 4.0 için geliyorsa ya? "in future" derken 4.0 dan sonrası demek istiyor bence. Eğer 4.0 ı bekleyip 3.1.3 unlocku çıkarsalar saçma olurdu zira 4.0 gelsin gelmesin kimse update etmezse unlock olurdu. Açığa gelince; eğer bir açık varsa ve şimdi yayınlansa unlock, 4.0'da kapatılabilir evet ama eğer 3.1.3 içinse neden 4.0 beklensin ki? Mantık hatası olur.
    Benim görüşüm: Unlock ve JB, 4.0 çıktıktan sonra yine 4.0 için gelicektir. Kısa bir süre içinde...

• güzel haber jb bekleyenler için umut verici

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

@alprens, gayet açık :)

Unlock 4.0 için geliyorsa ya? "in future" derken 4.0 dan sonrası demek istiyor bence. Eğer 4.0 ı bekleyip 3.1.3 unlocku çıkarsalar saçma olurdu zira 4.0 gelsin gelmesin kimse update etmezse unlock olurdu. Açığa gelince; eğer bir açık varsa ve şimdi yayınlansa unlock, 4.0'da kapatılabilir evet ama eğer 3.1.3 içinse neden 4.0 beklensin ki? Mantık hatası olur.
    Benim görüşüm: Unlock ve JB, 4.0 çıktıktan sonra yine 4.0 için gelicektir. Kısa bir süre içinde...

Bence de böylesi daha mantıklı olur zira 3.1.3'ün bir öenmi kalmıyor bence.Yani herkes 4.0 kullanmak isteyecektir.Öte yandan adamlar açıklarını 3.1.3 gibi gereksiz bir versiyonda deşifre etmezler,4.0 ile çıkarırlar sanıyorum.
    Bu arada o zaman 4.0 için jailbreak de seri bir şekilde çıkar gibi düşünüyor,istiyorum...
    Kolay Gelsin.
    İyi forumlar.

• arkadaşlar öncelikle merhaba kardeşim abd bestbuydan iphone 3gs 16 gb aldı havaalanında hemen aveadan kaydettırdık sim kartı taktım acılmıyor sim kilidi olmayan bir kart takın dıyor pin i giriyorum sadece acil aramalar yazıyor ne yapmam lazım kaldım elimde iphone mal gibi

Orijinalden alıntı: aliemree

arkadaşlar öncelikle merhaba kardeşim abd bestbuydan iphone 3gs 16 gb aldı havaalanında hemen aveadan kaydettırdık sim kartı taktım acılmıyor sim kilidi olmayan bir kart takın dıyor pin i giriyorum sadece acil aramalar yazıyor ne yapmam lazım kaldım elimde iphone mal gibi

Sanırım yukarıdaki arkadaşların beklediği unlock olayını beklemen lazım.

edit: Tabi eğer sürümün 3.1.3 ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iolpliboga -- 29 Mayıs 2010; 17:34:10 >

sim takili degil su anda sim karti takili degil etkinlestirmek icin gecerli sim karti takin falan dio sonra ortadaki tusa basiyorum sadece acil aramalar cikiyo

at&t simcardı takıp itunesa bağlaman lazım.eğer attıysan diğer seçeneğin custom firmware ile restore yapman lazım

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

sim takili degil su anda sim karti takili degil etkinlestirmek icin gecerli sim karti takin falan dio sonra ortadaki tusa basiyorum sadece acil aramalar cikiyo

at&t simcardı takıp itunesa bağlaman lazım.eğer attıysan diğer seçeneğin custom firmware ile restore yapman lazım

arkadasim cok sagol ya cok tesekkur ederim :) geldi iphone elime hic acamiyodum actim simdi harbi sevindim :D bu arada benim anlamadigim bir sey var...simdi kardesim bunu bestbuydan kontratsiz aldi getirdi burda kaydettirdik de niye avea hattini takinca acilmiyo neden unlocka ihtiyac duyuyoruz ki
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.