Şimdi Ara

Universum Dynamics System HI-FI 2500 Ampli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Universum Dynamics System HI-FI 2500 Ampliye sahibim ve satmayı düşünüyorum.Ampli Alman malıdır.
    Aygıt 0 değil kullanılmış ve üzerinde bazı tamiratlar yapılmış ama şu an hiçbir sorunu yok.Her özelliği çalışıyor diye biliyorum.

Özellikleri:
    4 x 115W (R.M.S) Ses çıkışına sahip bir amplidir.Toplam 16 tane oval hoparlör ve 4 adet 30cm woofer rahat kaldırır.

Kısadevre ve aşırı akım korumasına sahiptir.Normal kullanımda bozmak imkânsız.

100hz/200hz/400hz turnover frekansı ayarlı olmak üzere 10 kademe bas ayarı ve aynı şekilde 2khz/4khz/8khz
    turnover frekansı ayarlı olmak üzere 10 kademe de tiz ayarı vardır.

2 kademe Loudness seçeneği vardır.1 seçeneğinde hem bas hem tiz artırırken 2.kademede sadece bas sesleri kuvvetlendirip özellikle wooferlar için çok etkili bir ses işleme yapar.

-15db/-30db şeklinde 2 kademe ses azaltma özelliği vardır.

OFF/A/B/A+B/MATRIX olmak üzere 5 tane ses çıkış seçeneği vardır.Matrix modu tam olarak neye yarıyor bilmiyorum.

Amplide 4 farklı giriş vardır Phono1/Phono2/Aux/Tuner...Phono çıkışları çok zayıf olan sesler içindir.Diğerleri ise Receiver-Bilgisayar gibi aygıtlara uygundur.Aygıt Stereo olup 2 girişe sahip ve aldığı sesleri 4 ayrı çıkışa dağıtıyor.

Ayrıca 20hz/100hz bas filtreleme(Crossover değil) ve 10khz/5khz tiz filtreleme özelliği vardır.

220V uyumlu ev anfisidir isteyen dönüştürücü alırsa otomobilde dehşet ses alabilir.

Daha bilmediğim ve kullanmadığım bir sürü özelliği var...

Ampliyi alana yanında Weconic marka yine alman malı bir CrossOver vereceğim.Woofer bağlamak isteyenler için kullanışlı olcaktır.Gereken hertürlü giriş fişleri ve çıkış kablolarını vereceğim.(Standart giriş-çıkışları yok)

Ben Nevşehirde oturuyorum ve kargo ile gönderebilirim.Maalesef ağır bir aygıt ve hacmi de büyük.Ücreti biraz fazla olcaktır ama böyle bir ampliye değer.

Fiyat ise 450YTL'dir.Bence sonuna kadar hak ediyor fiyatını bu anfiden Türkiyede başka var mı bilmem.
    Antika olarak da saklanabilir gerçekten güzel bir görünümü var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkdaş ampliyi gördüm bence 450YTL ne kelime 750YTL istesen yeri var.Böyle Ampli görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diggy -- 23 Nisan 2005, 15:05:48 >
  • Arkadaşlar işte bu da benimkinin resmi eğer düşünen olursa...Daha resim çekip gönderebilirim yakın zamanda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.