Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEYİ YURT DIŞINDA OKUMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara da %3 lük dilimle alan bir anadolu lisesinde okuyorum sınav senesi gitgide yaklaşıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum Bu gidişle üniversite sınavında da iyi birşeyler yapacağımı zannetmiyorum Malum her yer üniversite mezunu dolu bakkaldan çok üniversite var zaten Benim bir yolunu bulup üniversiteyi yurt dışında okumam lazım (En azından daha mantıklı ve keyifli bir yol gibi görünüyor.) Forumda bir arkadaş vardı Burs alıp Japonya ya gitmişti onun gibi bir şey yapmak istiyorum İngilizcem iyi ve babamın maddi durumu da iyi Ne yapayım nasıl yapayım yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lise ismi pls

• Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi

• Anaa %3 mü olmuş lan o? Benim liseyi kazandığım sene 420-410 ile alıyordu.

Üniversiteyi amerikada okumayacaksan anlamı yok bence. Türkiyede oku, masterı abd'de yapmaya uğraş. Tanıdıklar hep böyle diyor bana.

• son seneler epey yükseldi puanları bu sene ygs ye falan da hiç bakmadım kitap yüzü açmadım
    çok kararsızım Sınava nasıl çalışayım kafam çok karışık açıkcası
    geçen sene dershaneye gittim ama hep kaçtım ailemle aram bozuldu bu sene babam gene git diye tutturdu son 2 sene önemli dedi
    Kafam çok karışık yani

• Odtü oku geç

• müstakbel engineer M kullanıcısına yanıt
    babam incek müteahhiti ve tek oğlu benim
    hacettepe inşaat vardı aklımda hep gerçekci bir hedef olduğundan dolayı
    Odtü inşaat veya işletme okumayı çok isterim fakat nasıl kazanıcam ???? Bu gidişle zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray Lisesi'nde okumuyorsan oturup çalışacaksın kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam peki nerden başlayayım çalışmaya ... nasıl başlayayım ... ne zaman başlayayım hiçbir şey bilmiyorum bu yaz bomboş geçti ay sonu tatile çıkıyorum kurban bayramına kadar zaten koca yaz tatilini gezerek tozarak tükettim 11 e geçicem ve hiçbir şey bilmiyorum biraz akıl verin

• Hocam sende diyosun japonyaya giden var diye onu bende biliyorum o arkadasla iletisime gecmeye calis bence netten de arastir.Gidiceksen bir an once halletmeye calisin hocam.

BENDE GİTMEYİ COK İSTİYORUM FAKAT MADDİ DURUM ENGEL OLUYOR.

İNS. BİR SİKİNTİ CİKMADAN HALLEDİP GİDERSİN BASARİLAR...

• saolasın hocam O arkadaşla da iletişime geçmeye çalışacağım

• Viyana'da okuyabilirsin. Fakat buraya girmek kolay cikmak zor diyorlar. Egitimi Almanca goruyorsun.

• Bende uzayda yasamak istiyorum gezegen degil ama sade uzay.

• Amerika için sat toelf gibi sınavlardan derece yapman gerekiyor ki çalışmayan biri için sıkar.Ayrıca gidip burs siz okuRsan yıllık rahat 100.000 dolar gidiyor.Burs içinde derece gerekiyor yani çalış.Eğer baban başbakan falan değilse tavsiye mektubû olayıda pek sökmez yani o iş yaş Amerika için.

• Iyi universitelere girebilmen icin yurtdisinda, turkiye de de iyi bir puan yapacak kapasiten olmasi gerekiyor.
  • Bende şirinleri görmek istiyorum

• Kimse gidip bir Türke burs vermez Avrupada.Eger maddi durumun iyiyse ,babanın üniversiteye harcamak için onbinlerce doları varsa marsta bile okursun

• bu ay sonu malezya-singapur-çin-hong kong a gideceğim 1 aydan fazla vakit geçireceğim ortam nasıl oralarda merak ediyorum açıkcası burssuz biraz fazla maliyetli ama olduğunca ucuza kapatmak istiyorum

• Yurt dışında yabancı öğrenciye burs nadir var. Başvuru da genelde Şubat sonu Mart ortası arası.

• amacın ne onu düsün, imkanın varsa direk git abd de oku bakma kimsenin sozune

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.