hala ders seçim menüsünde ingilizce dersi zorunlu olarak gözüküyor.Dersi seçip girmeyecek miyim ne yapacağım anlamadım açıkçası.
yardımcı olursanız sevinirim
bilen var mı
Nasıl tespit edecekler, dışarı mı atacaklar ne olacak ? Bazı fakülteler açıkmış etrafında böyle bir şey yaşandığını gören duyan var mı ?
hazırlık isteğe bağlı ama zorunlu ingilizce derslerinden muaf olmak ve yılda 1 bölüm dersini ingilizce almak için hem muafiyete hem diğerine girmem gerekiyor.Aşı hala içime sinmediği için beklettiğim bir konu ama bu sınavlara da girmem lazım.Sizce sorun olur mu ,napayım?
Su anda habertürkte yayınlanıyor ve ekonominin çok iyi olduğu hakkında konuşuyor.Yarın sabaha okullarla ilgili konuşmaya başlar gibi.Nöbete kalan olursa gelişmeleri buraya girsin uyanınca bakarız
.
..
Mühendislik Tercihi için yardım
90kdayım.Çarpı attıklarım gelmez öylesine yazdım.Tik attıklarım kesin tutanlar.Soru işareti olan yeni açılıyor sıralama bilgisi yok.
bunlara ek olarak koü elektronik ve haberleşme de var ama 2019 85,5 2020 86,75 ile almış gelir mi emin değilim.Bölümden de emin değilim.
Bunlara ek olarak normalde Ceng istiyordum ama sıralamama göre okuyabileceğim en düzgün yerler buralar.EE İÖ ile bilişim sist müh arasında kaldım.Ne yapsam bilemiyorum
Bu nasıl kadro
https://bm.subu.edu.tr/tr/akademik-kadro
Cidden neden 5 hoca var ve çoğunun geçmişi açılmıyor.Üstüne bölümde profesör de yok.Geçen sene açılmış bölüm ama aynı teknoloji fakültesinin elektrik elektronik bölümünde bir sürü hoca ,prof var.
silinsn
nnn
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 84
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.693 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 70 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar