Şimdi Ara

Üniversiteyi bıraktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçen yıl peyzaj mimarlığını kazandım bu yıl okulu bıraktım çeşitli sebeplerdenden dolayı okulun kötülüğü sırf zorlamak için gece okulda yattığımız günleri bilirim pişman değilim yalnız bu yıl tekrar hazırlanacağım ailem bilmiyor okulu bıraktığımı malum yaşta geçiyor bu yıl kazanıp gideceğim 2 yıllık istiyordum çünkü 4 yılda üniversiteyi bitirmiş gibi olacağım ama 2 yıllık kayda değer bölümler anestezi vb.bölümler düz lise mezunlarını almıyor mecburen 4 yıllık yazağım ve mezun olduğumda 4 yıl üniversite 2 yılda hazırlanma 6 yıl kaybım olacak benim açımdan çok önemli değil aslında 24 yaşında mezun olacağım ancak aileme üniversiteyi bıraktığımı söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum bu yıl okula gidermiş gibi şehir dışında hazırlanacağım kazandığım zaman konuşacağım ailem pekde sıcak bakmıyordu bu bölüme sizlere sorum sizce doğrumu yapıyorum yada farklı önerileriniz varmı şimdiden teşekkür ederimm..

• Ailene söyle bence.Nasıl bırakırsın falan derlersede yapmak istediğin şeyin bu olmadığını söylersin.Boşuna şehirdışına çıkıp hem maddi yöndende ailenide boş yere zayıflatma otur evinde çalış hem yemeğin falanda olur dikkatin dağılmaz rahat rahat çalışırsın.
  • Ailene Yalan soylemen seni her yonuyle buyuk sıkıntılara sokar bence.Herhalde okulu bıraktın diye seni evden kovacak degiller.Guzelce otur anlat
    gerekcelerin.Anlayısla karsılayacaklar.Yinede hayat senin.Sen bilirsin.
  • sen yaş itibari ile haline mi acıyorsun??
    ya ben yapim anasını satim??
    Lise yi dışardan yeni bitirdim 2-3 ay oldu..
    normalde 2007 de bitmişti 3 yıllık liseydi bizim zamanımızda, sırf 2 ders yüzünden uzada gitti yaz sınavlarına girdim hoca herkes e kopya verdi bende vardım sınıfta tabii..
    herkes geçti ama ben geçememiştim harçamışlardı beni.. bende bi süre sonra kendimi işe verdim 2 yıl aradan öyle geçti geldi mi askerlik yaşım iş yerinden çıktım 1-2 hafta içinde askerliğimi zamanında yapacağım diye karar kıldım gittim askere normal olarak da oradan da 2 yıl gitti mi gitti..
    asker den geldiğimde ilk iş liseyi dışardan bitermek olacak dedim kendi kendime yaş 21 idi 22 ye girecektim Açık Öğretim Lisesine yazıldım 2 senede oradan gitti..
    2014 haziran ayında mezun oldum.. ösym girdik hiç çalışmadan diploma notu ösym notu derken obp (Ortalama Başarı Puanım) 317.55 ve bu puanla Çukurova Üniversitesi - Bilgisayar Teknolojisi Bölümü nü kazandım, şimdi tek sıkıntım eve çıkmak 3-4 arkadaş bulmak..
    şimdi söyle güzel kardeşim benim hayat nasıl?? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanCAT -- 5 Eylül 2014; 15:42:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.