Şimdi Ara

Üniversiteyi bırakmak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
4.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Afyon'da Harita Kadastro MYO okudum.. Hocamız sağolsun bölümün hakkında hiçbirşey bilmediği için bizide bilgisiz bir şekilde mezun etti. Derslerden geçmekte ızdıraptı, işimize yaramayacak bilgileri ezberledik ezberledik geçtik..
  • Kayıt dondurabiliyorsan tercihin olmalıdır.
    Olmadı okulu bırak açık öğretim oku bir yandan da çalış.
    Bir işi severek yapmazsan ondan hayır gelmez derler ya aynen öyle işte bu yüzden nasıl ıstiyorsan nasıl mutlu olup nasıl en çok parayı kazanabileceksen öyle bir seçim yapmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Kayıt dondurabiliyorsan tercihin olmalıdır.
    Olmadı okulu bırak açık öğretim oku bir yandan da çalış.
    Bir işi severek yapmazsan ondan hayır gelmez derler ya aynen öyle işte bu yüzden nasıl ıstiyorsan nasıl mutlu olup nasıl en çok parayı kazanabileceksen öyle bir seçim yapmalısın.

Hocam bir yandan çalışıp bir yandan 2012 ygs ye hazırlanacağım istediğim bölümü kazanmam çok zor değil ve kendime güvenim tam.

Edit : Okulumdan 70 puan geliyor Uludağ Üniversitesi Bilgisyar Programcılığı düşünüyorum.Ygsden gerekli netleri çıkarmak çokta zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 24 Mayıs 2011; 21:02:28 >
  • 2 sene çok çok büyük bir kayıp değil. Nerede rahat edeceksen orada oku
  • Zar zor üni yi bitiriceksin sonra 8:00-17:00 çalışcaksın maaşından ve işinden mutsuz olacaksın büyük ihtimal ne gerek var okumaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

Zar zor üni yi bitiriceksin sonra 8:00-17:00 çalışcaksın maaşından ve işinden mutsuz olacaksın büyük ihtimal ne gerek var okumaya

Aynen öyle çok büyük zorluklarla okul bitsede ben her gün söve söve işe gitmek istemiyorum ama düşünüyorumda istediğim bölümü okursam sevdiğim işte 7 gün tatilsiz çalışabilirim ki zevk aldığım işten birde para kazanınca hayat çok daha mutlu geçecektir benim için ama öbür türlü hayatım cehenneme dönecek.
  • Mutlu olmama sebeplerin nedir acaba merak ettim kütahyadan niye nefret ediyosun olay sende aslında.. Sen bu kafayla nereye gitsen mutsuz olursun gibime geliyor ..
  • yuh be bir insan 1 kez kalmış bidaha kalıcam diyorsun.Bir insan iki kez sınıfta kalır mı derslere gitmiyorum diyorsun.Git bende okuduğum yerden memnun değilim sosyal ortam yok ama okuyoruz.

Benim ölüm bile sınıfta kalmaz nasıl becerebiliyorsunuz bunu.Derslerine çalış okumaya devam et 1 sene giremedin 4 senede okudun diyelim 5 sene az mı finallere asıl bari bu seneyi geç 3 senede bitir.Sonra pişman olursun yaş geçince anlarsın söylediklerimi ama ne fayda.
  • @BèRuTTì hocam başarı insanın mutluluğuna bağlıdır mutlu olmadığın bir işte başarılı olamazsın o şehir beni boğuyor aklımda hep uludağda kalmak vardı ama oraya gidince hüsrana uğradım ve hep içimde bi ukte kaldı o yüzden nefret ediyorum oradan.

@78erhan78

Sevmediğin bir şehirde birde sevmediğin bir bölümde okuyunca ne ders çalışma isteği geliyor nede okula gitme isteği bunu anlamak çok zor olmasa gerek.
  • İyide sonuçta orda ömür boyu yaşamıycaksın 2-3 yıl neyse artık okuyup diplomanı alıcaksın ve hayatına sen şekil vericeksin çoğu kişi istediği okullarda okumuyor istediği şehirlerde yaşamıyor keza bende öyle oldu ama üniversiteye giderken amacım sadece oraya alışıp okulu bir an önce bitirmekti benim. Ve başardımda kaldıgım her gün küfür etsemde yaşadıgım şehre. Biraz daha farklı yorumlamayı dene olayları. Oraya ait hissetmiyosun kendini normal çünkü değilsin !

Yine de yapamıyosan kaydını al dene şansını tekrardan sınava girerek ama büyük risk bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

İyide sonuçta orda ömür boyu yaşamıycaksın 2-3 yıl neyse artık okuyup diplomanı alıcaksın ve hayatına sen şekil vericeksin çoğu kişi istediği okullarda okumuyor istediği şehirlerde yaşamıyor keza bende öyle oldu ama üniversiteye giderken amacım sadece oraya alışıp okulu bir an önce bitirmekti benim. Ve başardımda kaldıgım her gün küfür etsemde yaşadıgım şehre. Biraz daha farklı yorumlamayı dene olayları. Oraya ait hissetmiyosun kendini normal çünkü değilsin !

Yine de yapamıyosan kaydını al dene şansını tekrardan sınava girerek ama büyük risk bence.

Hocam 2 sene geçmiş 1 ay değil denemedim mi sanıyorsun olmuyor orda yapamıyorum işte.
  • bende bu sene 2006 da girdiğim ist. üni kimya bölümünü bıraktım. çünkü bir türlü sevemedim bir sürü şey yaşadım en iyisi yeniden başlamak dedim ve tekrar hazırlandım. şimdi lys ye 25 gün kaldı inş hedefime ulaşıp sevdiğim mesleği yapacağım. sende hiç düşünme ve tekrar hazırlan kendine güzel bir hedef koy ve çok çalış. (yaş 22)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 24 Mayıs 2011; 23:17:47 >
  • Ben eskiden Özgüveni çok yüksek olan,kendine bakan,giyim kuşamına önem veren,hayatta amaçları olan biriydim.Kütahya ve bu okul bütün bu özellklerimi benden aldı.Kanser hastalığı gibi olan bu durumu bir an önce hayatımdan çıkarmam gerekiyor
  • Kaydını dondur, sağlam çalış 4 yıllık bir yer kazan. Askerliği aklından çıkarma, AÖF de düşünebilirsin.

Bursa olmasın ama Bursa'ya yakın olsun.
    Ben o hatayı yaptım sana önermem.
    Kendi şehrinde üniversite okursan rahat edersin ama aile yapını bilmiyorum yine baskı altında yaşarsın belli bir yaştan sonra insana ne yapılması gerektiği söylenince siniri bozulur.

Öte yandan iş beğenme, bi part time iş bul anketörlük olabilir en basitinden ev tutarsın masrafını çıkartabildiğin kadar çıkartırsın okurken.
    İlk sene yine zorlanırsın ama çevre oluşturur alışırsan devam edersin aile yaşantısı bir yere kadar.
    İnsan kendi evinde rahat rahat yiyişmek istiyor yeri geliyor nereye kadar arabada arkadaş evinde otel köşelerinde sürünecen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 25 Mayıs 2011; 0:49:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Kaydını dondur, sağlam çalış 4 yıllık bir yer kazan.
    Kendi şehrinde üniversite okursan rahat edersin ama aile yapını bilmiyorum yine baskı altında yaşarsın belli bir yaştan sonra insana ne yapılması gerektiği söylenince siniri bozulur.

Öte yandan iş beğenme, bi part time iş bul anketörlük olabilir en basitinden ev tutarsın masrafını çıkartabildiğin kadar çıkartırsın okurken.
    İlk sene yine zorlanırsın ama çevre oluşturur alışırsan devam edersin aile yaşantısı bir yere kadar.
    İnsan kendi evinde rahat rahat yiyişmek istiyor yeri geliyor nereye kadar arabada arkadaş evinde otel köşelerinde sürünecen?

Hocam ailem beni hiç sıkmadığı için burada kalmak istiyorum ya.Ben birkere aileme o güveni sağladım gece 4 te bara gidiyorum desem kimse gitme demez yanlış bir iş yapmayacağımı bildikleri için bana hiçbir şekilde baskı uygulamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Kaydını dondur, sağlam çalış 4 yıllık bir yer kazan.

Hocam ailem beni hiç sıkmadığı için burada kalmak istiyorum ya.Ben birkere aileme o güveni sağladım gece 4 te bara gidiyorum desem kimse gitme demez yanlış bir iş yapmayacağımı bildikleri için bana hiçbir şekilde baskı uygulamazlar.

O mesele değil en altta yazdığımı tekrar oku.
    Özel mülkiyet önemlidir.

• Oda problem değil benim için birkaç müstakil evimiz var istediğim zaman boş olan bi eve gidip o işlerimide halledebilirim.
  • Germiyan akar panpa.. Asıl memleket neresi ? Bende sıkılıyorum ama yapacak birşey yok.
  • Bursa.Kararımı artık verdim son final sınavlarıma girip dpüye veda ediyorum.
  • Arkadaşlar 2010 ygs1 uludağ üniversitesi bilgisayar programcılığı 1. öğretim taban puanı 150 ? bu nedir şimdi benim gözlerimmi bozuldu bu işten anlamıyormuyum yoksa bu bölüme 150 puanla birisimi girmiş ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.