Şimdi Ara

Üniversiteyi bırakıp tekrar hazırlanmak yorumlarınızı ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene aşçılık kazandım 1 yıl üniversitede her şey çok güzeldi not ortalamam iyiydi fakat 2 aylık zorunlu otel stajı için otele gelmem ile her şey alt üst oldu . 65 derecelik mutfagin içinde 50 litrelik kazanların arasında 12 saat hiç duraksız çalışmak istediğim ve mutlu olacağım hayatın bu olmadığına karar vermemi sağladı . Şuan bölümü bıraksam ne istiyorum hiç bir fikrim yok . sadece bu ortamı gördükten sonra kopek gibi ders calisabilecegime karar verdim ne yapmalıyım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş 30k dan 3. senesinde bıraktı köpek gibi çalıştı 3k bekliyor
    Hocam şuan 21.yasindayim seneye kazandim desem 26 yaşında mezun olucam acaba hayata atilmam için çok mu geç olur ? Cidden şuan kafayı yemek üzereyim ,bir yanım bu kadar güçsüz musun 12 saat çalışan nasıl çalışıyor diye soruyorum diğer yanım her gün soverek uyanıp o mutfakta mutlu olamayacaksin diyor .

Orijinalden alıntı: alexturner

Hocam şuan 21.yasindayim seneye kazandim desem 26 yaşında mezun olucam acaba hayata atilmam için çok mu geç olur ? Cidden şuan kafayı yemek üzereyim ,bir yanım bu kadar güçsüz musun 12 saat çalışan nasıl çalışıyor diye soruyorum diğer yanım her gün soverek uyanıp o mutfakta mutlu olamayacaksin diyor .
    40 sene yapacağın mesleğin yanında birkaç sene pek önem arz etmeyecektir. İşin sonucuna bak sen istediğin sıralamayı yaptıktan sonra bunların önemi kalmayacaktır. İnternet kaynakları da çok gelişti kalite öğretmenler vs vardır. Her türlü yaparsın ilk olarak inanman gerekiyor hepsi bu.
  • Tıp fakültesi veya Türkiye'de ki ismi olan sayılı üniversitelerden biri değilse bu riski almana değmez mühendisliği bitiren arkadaşım 2 bin liraya iş buldu diye havalara uçuyor ne kadar yeni bir bölüm okumak için hayaller kurulsa da Türkiye gerçekleri var.

Orijinalden alıntı: Anathemacı1

Bu mesaj silindi.
    savas cebebi vs cenk hoca diyorsun yani

• üniversiteyi bırakacaksan bırak.Onun yerine turizm işletmeciliği okuyabilirsin.Yatay geçiş falan.O olmuyorsa gene okulu bırakıp turizm işletmeciliği ile devam edebilirsin.Barmenlik garsonluk mutfağa göre kat kat iyidir.Bende lisede aşçılık okudum.2 sene neler çektiğimi bi ben bi allah bilir.
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Tıp fakültesi veya Türkiye'de ki ismi olan sayılı üniversitelerden biri değilse bu riski almana değmez mühendisliği bitiren arkadaşım 2 bin liraya iş buldu diye havalara uçuyor ne kadar yeni bir bölüm okumak için hayaller kurulsa da Türkiye gerçekleri var.
    kardeş millet işi bilmiyor.İyi restoranlarda garsonun tiplerle maaşı 5 bini buluyor.Abartmıyorum.Komi bile 3 bin e yakın alıyor.Ben kendim yaşadım kendi gözlerime gördüm
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • ne bekliyordun klimalı ortamda masabaşı iş mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Garsonluk gibi işler 1 ömür boyu yapılmaz

• Asciligi isteyerek yazmadin mi? Sonucta her zaman 12 saat orada durmayacaksin. Gordon Ramsey olursun demiyorum da yine de olursun bir seyler. Ha hic ilgin yoksa birak gitsin yasin gec filan degil.

Orijinalden alıntı: Irresolute

Dediklerine katılıyorum ama

Garsonluk gibi işler 1 ömür boyu yapılmaz
    sana garsonluğu ömür boyu yap diyon yokki kendini geliştirirsin yiyecek içecek müdürü olursun ön büro müdürü olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.