Şimdi Ara

Üniversiteye hazırlıkta yapılan hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversiteye hazırlanırken yaptığınız en büyük hata neydi?Pişman olduğunuz şimdi olsa öyle yapmazdım dediğiniz?Yardımcı olursanız aynı hatalara biz de düşmeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok fazla heyecan ve nereyi kazanirim acaba kaygisi kesinlikle yapma olabildigince sakin olmaya calis

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberk95

Çok fazla heyecan ve nereyi kazanirim acaba kaygisi kesinlikle yapma olabildigince sakin olmaya calis

En çok korktuğum şeylerden biride heyecan zaten.Gün geçtikçe ve kendime güvenim arttıkça yeneceğimi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapılan bir çok hata var da yapılmaması gereken yegane hata heyecana kapılmaktır diyebiliriz. Dersanede f1 sınıfında olup(her denemede 120 altına düşmeyen tayfa) 90 bin ygs yapan arkadas var. Tek sebebinin heyecan oldugu ortada. Sakin olun hepsi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben kazanacağıma inanıyorum ,bende konuları yetiştirebilirmiyim diye bir kaygı var yavaş ilerliyorum sizce iyimi bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberk95

Çok fazla heyecan ve nereyi kazanirim acaba kaygisi kesinlikle yapma olabildigince sakin olmaya calis

Ek olarak lysyi 1 aya bırakmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opsss mademoiselle -- 4 Ekim 2014; 22:55:03 >
  • aşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• * Sevgili Durumları

* Bazı Zamanlar Acaba İlerde Ne Olacağım Düşüncesiyle Boğuşup Zamanı Boşa Harcama

* Gereksiz Yere Stres , Heyecan , Kasıntı Yapmak .

* Sınavı Sanki Hayat Meselesiymiş Gibi Büyütmek .
  • her dakika 'ya olmazsa yapamazsam ' diye düşünme,hele ki 12.sınıfsan hiç düşünme çunku her daim 1 şansın daha olacaktır önünde.
    Bir diğeri de denemelerde elbet istediğin nete ulaşamadıgın olacaktır,sakın olmayacak diyip bırakma ( mezuna kalanların yaptıgı en buyuk hata )
    Asıl sınavın lys oldugunu unutma ama ygs de lys ye çalışmak için bir moral sınavıdır,ne kadar iyi bir sıralama o kadar lys ye iyi çalışma azmi demektir.hadi kolay gelsın arkadaşım..
  • Çalışmayı hiç bi zaman bırakma. Lysyi ygseyle beraber götür. Yüksek metler yapmaya başlayınca rehavete kapılma yine de çalış çalış çalış

• 1)2 yillik sevgiliyi terk etmek.(düzeni bozmamak lazımmış aslında)
    2)Ertelemek
    3)Sen basaramayacaksin yapamazsın diyen insanları kafaya takip ygs den sonra depresyona girip melankolik olup çalışmayı bırakmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoThing2Lose..

1)2 yillik sevgiliyi terk etmek.(düzeni bozmamak lazımmış aslında)
    2)Ertelemek
    3)Sen basaramayacaksin yapamazsın diyen insanları kafaya takip ygs den sonra depresyona girip melankolik olup çalışmayı bırakmak.

Aksine benim çevremdeki herkes benim başaracağıma inanıyo ve üstümde baskı hissediyorum bu beni daha da strese sokuyo heycan yaratıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.