Şimdi Ara

Üniversiteye Gidince Neyi Değiştireceksiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi davranışlarınızı değiştirmeyi planlıyorsunuz? İyi kötü üniversitelere dağılacağız. Bazı üniversiteler diğerlerinden iyi olacak. Misal biri iki dil öğretirken diğer hiç öğretmeyecek. Yani kendimizi sisteme bir yere kadar emanet edebiliriz. Kendi başınızı koydunuz hedefler nelerdir?

Mesela ben dalış kulübüne gitmek istiyorum. Dalışı çok merak ediyorum. Bol bol kitap okumayı planlıyorum. Bölümden ziyade matematikte çok iyi olmak istiyorum. Ve ASLA SADECE DERSİ GEÇMEK İÇİN ÇALIŞMAYACAĞIM! Öğrenmek de istiyorum.

• kendimi dansta geliştireceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güzel konu
  • kesinlikle daha çok okumak, daha çok öğrenmek. Bakış açımı genişletmek. İngilizcemi en iyi seviyeye getirebilmek. Ben zaten okumayı ve ders çalışmayı seven biriyim, dil konusunda da gelişmeyi cidden istiyorum. Bir de diksiyon eğitimi almak. İlk yıl online ağırlıklı geçer ama 2.yıl biraz daha bu planlarını gerçekleştiririm diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada yazılanların çoğunun gerçekleşmeyeceği gibi bir gerçek var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tembelliğimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    Olsun hocam. Belki birbirimize ilham oluruz. İyi lisedeki çocuklara her gün siz seçilmişsiniz siz özelsiniz dedikleri için adamlar dehşet çalışıyor. Meslek lisesinde başta hocalar olmak üzere herkes birbirini aşağılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • You know what kind of plan never fails? No plan. No plan at all. You know why? Because life cannot be planned. Look around you. Did you think these people made a plan to sleep in the sports hall with you? But here we are now, sleeping together on the floor. So, there's no need for a plan. You can't go wrong with no plans. We don't need to make a plan for anything. It doesn't matter what will happen next. Even if the country gets destroyed or sold out, nobody cares. Got it?
  • hocam çok mu film izliyorsunuz
  • + İngilizcemi C1 seviyesine çıkartmak
    + İkinci bir yabancı dilde B2 seviyesine gelmek
    + Her yaz en azından bir MUN'e gitmek
    + Çok çalışmak ve çok okumak
    + Çeviri yapmak
    + Kulüplerde aktif olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 13 Ağustos 2020; 22:3:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.