Şimdi Ara

üniversiteye giden tecrübeli elemanlara bi' sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizde zorunlu ingilizce dersi var bu sene ama cuma sabaha koymuşlar. o saatte kalkmayı hiç istemiyorum, haftada 5 gün akşamları da ingilizce kursuna gidiyorum. bu sene o derse hiç gitmesem, seneye aynı dersin muafiyet sınavına girip geçsem de oluyor mu? var mı öyle bir şansım?

• Hazırlık mı okuyorsun yoksa tek bir ders mi aldın.Hangi üni.Devlet üniversitesiyse zaten kursa gittiğin için muafiyet sınavında gözü kapalı geçersin seneye.(tabi direk dediğin gibi muafiyete girilip geçiliyorsa).Hazırlık ise , muafiyet sınavı oluyor.İngilizce okullarda basittir zaten , how old are you'nun ne oldugunu bilmeyen adamlar bile dersi takip ederek geçiyor sen kursa gidiyorsan kesin geçersin muafiyet sınavı varsa.
  • hazırlık değil usta ya "ingilizce 1" diye saçma sapan bir ders. muafiyete girince geçebiliyorsun da bu sene muafiyet sınavı olduğunu sınavdan 2 gün sonra öğrendiğim için mecbur almak orunda kaldım. o seviyeyi bu sene bile rahat geçerim yoksa sorun yok ama sabahın köründe uyanmak istemiyorum. hiç derse girmesem diğer notlarımı etkiler mi diye merak etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekspiyer

hazırlık değil usta ya "ingilizce 1" diye saçma sapan bir ders. muafiyete girince geçebiliyorsun da bu sene muafiyet sınavı olduğunu sınavdan 2 gün sonra öğrendiğim için mecbur almak orunda kaldım. o seviyeyi bu sene bile rahat geçerim yoksa sorun yok ama sabahın köründe uyanmak istemiyorum. hiç derse girmesem diğer notlarımı etkiler mi diye merak etmiştim.

Muafiyet sinavi olmadinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekspiyer

bizde zorunlu ingilizce dersi var bu sene ama cuma sabaha koymuşlar. o saatte kalkmayı hiç istemiyorum, haftada 5 gün akşamları da ingilizce kursuna gidiyorum. bu sene o derse hiç gitmesem, seneye aynı dersin muafiyet sınavına girip geçsem de oluyor mu? var mı öyle bir şansım?

muafiyet bir kere yapılır, sen artık o dersi alıyorsan vize final vermelisin hocam, seneye bırakırım diyorsan alttan alırsın

bizde de muafiyet vardı ben muafiyette verdim arkadşlarım girmemişti sınava ortalamaya az buçuk etki eder de yükselir diye derslere gidiyorlardı vize final falan vermişlerdi, alttan alırsın büyük ihtimalle, tabi okulunda farklı bir uygulama varsa blemem
  • Aldığın iyi olmuş.Ben de muafiyet sınavında AA ile vermiştim İngilizce'yi.Fakat bunun dönem notuna etkisi olmuyormuş sonradan öğrendim.Akademik ortalamaya dahil ediliyormuş.
    Böyle olunca DC olan dersi şartlı veremedim ortalamam 1.97'de kaldı.
    İngilizcen iyiyse alman daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldarion -- 4 Ekim 2013; 5:30:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam zorunluluğu varsa kalırsan gelecek yıl gene devam etme zorunluluğun olacak. devam zorunluluğun olmasaydı gitmezdin vize final girip geçerdin. mecbur gidiceksin yani ama devamsızlığı sınırı biraz aşsanda pek bişe yapmazlar sanırım hocanla da konuşabilirsin konuyu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.