Şimdi Ara

Üniversiteye başlıyacağım ve tipim...(SS'li) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihatyildirim

quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Bizim fakültede sakalsız olanlara garip bakarlardı. Özellikle kızlar hem erkeksi görünüyor hem de erkeği tamamlayan bir aksesuar gibi görünüyor diyorlardı. Ayrıca 100 kişiye sorun sadece 10 tanesi sinek kaydı seviyorum diyecektir. Sakalsız erkek mi olur hacu?

erkeğin makyajı sakalıdır hacı :))

Askerde ve iş hayatında görürüm sizi her gün sabah ilk iş traş

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

quote:

Bizim fakültede sakalsız olanlara garip bakarlardı. Özellikle kızlar hem erkeksi görünüyor hem de erkeği tamamlayan bir aksesuar gibi görünüyor diyorlardı. Ayrıca 100 kişiye sorun sadece 10 tanesi sinek kaydı seviyorum diyecektir. Sakalsız erkek mi olur hacu?

Askerlik bitti, iş hayatımdada sakallıyım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihatyildirim -- 6 Mart 2013; 16:28:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

quote:

O işin en kötü kısmı. Kısa dönem yapsam bile hergün traş çekilmez bir çile olur gibime geliyor

• Benim 1,5 yaşındaki yeğenimin yüzünde bile daha çok kıl var lan O değil askerde rahat olucaksın büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

Benim 1,5 yaşındaki yeğenimin yüzünde bile daha çok kıl var lan O değil askerde rahat olucaksın büyük ihtimal

Askere daha çok var o zamana kadar çıkar büyük ihtimalle
  • o değilde sana marketlerde sigara ve içki veriyorlar mı yoksa kimlik göstermek zorundamı kalıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Allah izin verirse gelecek sene ünili olacağım. Fakat tipimin çok çocuksu olduğunu düşünüyorum. Asosyal falan değilim hatta tam tersi çok sosyal ve özgüvenliyim fakat milyon tane sakallı insanın arasında böyle dolanmak biraz sinir bozucu arkadaşlar. Fotoğrafımda ahanda bu;

Üniversiteye başlıyacağım ve tipim...(SS'li)

hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperial93 -- 6 Mart 2013; 17:58:39 >

• şu giyinişi değiştir bilader
  • Tıraşını düzenli bir şekilde oluyosan yakında çıkmaya başlar. Hayatta insanlar nelerle ne dertlerle uğraşıyoken bunlara kafanı ciddi anlamda takmış olman beni hayretler içinde bıraktı, tek derdin bunlar olsun. Seneye şu açtığın konulara güleceksin-umarım-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

o değilde sana marketlerde sigara ve içki veriyorlar mı yoksa kimlik göstermek zorundamı kalıyorsun ?

Değişiyor bazen süpermarket lerden kimlik göstermeden sigara aldığım bile oluyor :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jileti vurduktan sonra gerisi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Jileti vurduktan sonra gerisi geliyor.

Nasıl vurayım hocam hergün kuru kuru mu :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

şu giyinişi değiştir bilader

Normalde böyle giyinmiyorum. Patronun doğum günüydü o yüzden gömlek giyeyim dedim.
  • Doğru saç şekli ve giyim ile açığı her türlü kapatırsın. Tabi beden dili ve konuşma da ayrı.
  • k bakma ama şu konudan senın zavallı özgüvensiz bir birey oldugunu çıkarttım?
    sen böyle birimisin gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

k bakma ama şu konudan senın zavallı özgüvensiz bir birey oldugunu çıkarttım?
    sen böyle birimisin gerçekten?

Kesinlikle çok haklısın.Bi kendine güven önce arkadaşım.İş sakaldamı bitiyor sanıyorsun.?Bak yaşım 24 az bi çene altında var sakalım top sakal gibi hafiften köselik var ama daha hiçte takmadım bu mevzuya bu şekilde daha rahat hissediyorum.
  • Vay arkadaş ilim irfan yuvası değil de karı kız ortamı diye bakılıyor artık üniversitelere. Kızlar teklif etmiyor güzel kardeşim hiç umutlanma. Yavşak olmadığın sürece de unut öyle karılı kızlı ortamları. Muhtemelen seneye bu vakitler 5 erkek çay sigara yapıyor olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

Vay arkadaş ilim irfan yuvası değil de karı kız ortamı diye bakılıyor artık üniversitelere. Kızlar teklif etmiyor güzel kardeşim hiç umutlanma. Yavşak olmadığın sürece de unut öyle karılı kızlı ortamları. Muhtemelen seneye bu vakitler 5 erkek çay sigara yapıyor olursunuz.

Yapılabilecek en iyi açıklama vallahi üstüne bastın tebrikler.Millet üniye karı kız bulmak için gider olmuş nedir bu gençliğin gittiği yer ya.
  • Benim geçen sene istediğim yer olmadı bu sene tekrar hazırlanıyorum, çenemim atlında 1 tane kıl var sadece.
    Yaş oldu 19 sakal cıkmasını bekliyoruz hala.
    Babamın 22 yaşında çıkmaya başlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Allah izin verirse gelecek sene ünili olacağım. Fakat tipimin çok çocuksu olduğunu düşünüyorum. Asosyal falan değilim hatta tam tersi çok sosyal ve özgüvenliyim fakat milyon tane sakallı insanın arasında böyle dolanmak biraz sinir bozucu arkadaşlar. Fotoğrafımda ahanda bu;

Üniversiteye başlıyacağım ve tipim...(SS'li)

Valla kardeşim açık açık konuşcam üniverstede araba falan varsa tip önemli diil iş yaparsın ama konuşmayı bilmiyosan kızlarla çok zor kendini geliştirmen lazım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.