Şimdi Ara

Üniversiteye başlıyacağım ve tipim...(SS'li) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 28tatar

Vay arkadaş ilim irfan yuvası değil de karı kız ortamı diye bakılıyor artık üniversitelere. Kızlar teklif etmiyor güzel kardeşim hiç umutlanma. Yavşak olmadığın sürece de unut öyle karılı kızlı ortamları. Muhtemelen seneye bu vakitler 5 erkek çay sigara yapıyor olursunuz.

yok hocam kızlar asılıyo ama ilk imaj önemli kız ortamına girersen ilk gün o üniverstede bidaha sırtın yere gelmez ama şöyle bi durum var kızdan ayrılırsan sap gibi kalıyosun ortada sınıftaki erkekler ayar olmuş oluyo çünkü sana başıma geldi :D
  • Beyler bir fotğraf koydum diye asosyal ezik kızlarla konuşmasını bilmeyen süt çocuğu yapmışsın beni ne oluyor Allah aşkına. Kızlarla hiç sorunum yok gayet rahat konuşurum, asosyal kesinlikle değilim. Sadece Sakalımın çıkmaması ve yaşımı göstermemem beni biraz rahatsız ediyor o kadar. Yargısız infaz yapmayın ya
  • Maklube hazır mı mümin kardeşim.
  • ben sakalı hiç sevmezdim. bi sene boşta kaldım. o zamanlar bile haftada bir traş olurdum. ne zaman ki üniversiteye gittim, işte o zaman sakal bırakmaya başladım. kızlar sakalı çok beğenir, sakalsız erkeğe bi garip bakarlar. ben ki sakal sevmiyorum ya, sevgilimin yüzünden resmen hacı sakalına benzer bi sakal bıraktım. aylardır jilet görmedim. sürekli berbere gidip falan düzelttiriyorum.

sakal öncemli hacı, çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: koperni

ben sakalı hiç sevmezdim. bi sene boşta kaldım. o zamanlar bile haftada bir traş olurdum. ne zaman ki üniversiteye gittim, işte o zaman sakal bırakmaya başladım. kızlar sakalı çok beğenir, sakalsız erkeğe bi garip bakarlar. ben ki sakal sevmiyorum ya, sevgilimin yüzünden resmen hacı sakalına benzer bi sakal bıraktım. aylardır jilet görmedim. sürekli berbere gidip falan düzelttiriyorum.

sakal öncemli hacı, çok önemli

Çıksa bırakıcam da çıkmıyor işte kösede değilim anlamadım nasıl iştir

• Sakalların yok ve üniversiteye gitmek istiyon ? O da güzel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.