Şimdi Ara

Üniversiteye başlama yaşı ( büyük çıkmazdayım.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum geçen yıl barajı geçemedim bu yıl ise 168.000 yaptım mf'de ygs'de 140.000 olmuştum ama liseyi bom boş geçirdiğim için lys ne kadar çabalasakta olmadı düşürdüm sıralamamı ama ben kaderime razı olmayacağım bir daha mutlaka deneyeceğim yalnız yaş geçiyor canım çok sıkılıyor benim yaşıtlarımın çoğu 3.sınıfa geçecekler ben daha 1'e başlayacağım bu şimdiden koyuyor.

Büyük ihtimalle İstanbul Jeoloji'ye yerleşip öyle çalışacağım aile baskısını kırmak için zaten hedefim aşırı yüksek olmadığımdan okul puanını kırılması bir şey değiştirmeyecek 80-100 bin arası olmam yetecek , siz ne diyorsunuz dünden beri dünyam karardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Arkadaşlar mezunum geçen yıl barajı geçemedim bu yıl ise 168.000 yaptım mf'de ygs'de 140.000 olmuştum ama liseyi bom boş geçirdiğim için lys ne kadar çabalasakta olmadı düşürdüm sıralamamı ama ben kaderime razı olmayacağım bir daha mutlaka deneyeceğim yalnız yaş geçiyor canım çok sıkılıyor benim yaşıtlarımın çoğu 3.sınıfa geçecekler ben daha 1'e başlayacağım bu şimdiden koyuyor.

Büyük ihtimalle İstanbul Jeoloji'ye yerleşip öyle çalışacağım aile baskısını kırmak için zaten hedefim aşırı yüksek olmadığımdan okul puanını kırılması bir şey değiştirmeyecek 80-100 bin arası olmam yetecek , siz ne diyorsunuz dünden beri dünyam karardı.

takıldığın şeye bak arkadaşların isterse üni bitirsin senin yapman gereken istediğin şeye odaklanmak ailen baskı yapıyor olabilir ama onların hayatı değil kesinlikle senin hayatın sonradan pişman olmak istemiyorsan sadece istediğin şeyi yap...

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seneye İÜ psikoloji kazanırsam vakıf psikolojiyi yarıda bırakıp
    İÜ Psikoloji 1 veya 2. Sınıf olcam 24 yaşımda
    yaş nedir ki ya
    yan yana iki sayıdan ibaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

seneye İÜ psikoloji kazanırsam vakıf psikolojiyi yarıda bırakıp
    İÜ Psikoloji 1 veya 2. Sınıf olcam 24 yaşımda
    yaş nedir ki ya
    yan yana iki sayıdan ibaret

Ben de kararımı netleştirdim İÜ Jeoloji Müh.'e giricem zaten hazırlık varmış ingilizce öğrenirim hem hemde yoğun olmaz YGS-LYS'de çalışırım 90-100 bin arasına kesin girerim diye düşünüyorum bu sefer çok hırslıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.