Şimdi Ara

Üniversiteye başlama yaşı / 20 yaş geç mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Her yaşta okunur, eğitim bitmez!" muhabbetini geçelim öncelikle. Felsefi olarak doğru olsa bile biz burada para kazanacağımız ve mesleğimizi belirleyeceğimiz lisans eğitiminden bahsediyoruz.

Tıp okumayı düşünüyorum ve 26 yaşında M.D olacağım eğer olabilirsem, geç mi? Çoğu Avrupa ülkesinde 27-28 gibi MD oluyorlar diğer branşlar için de merak ediyorum bunu, lütfen herkes düşüncesini belirtsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de neredeyse 20 yaşında başladım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım tıpta bence yaş çok önemli değil.

• Geç denebilecek bir yaş degil. Zaten sene kaybı yaşamadan üniye baslayanlar 18 yaşında başlıyor, 2 sene büyük gitmek geç sayılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 25 Temmuz 2023; 16:55:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben de çok takıyordum bu durumu ama bence bölüme başlayınca aslında çok da geç olmadığını göreceğiz ben de dahil.Kırıkla mı hazırlanacaksınız hocam ?

• Bence tecrübe çok önemli ne kadar erken o kadar iyi. erkeklerde askerlikde var o da zaman kaybı. İş garantisi olan bölümler hariç tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 25 Temmuz 2023; 17:0:18 >
  • Değil olm çok fazla mezuna bırakıp giren var mezuna bırakmasa bile ingilizce bölüme girip hazırlık okuyan var kalan var derken zaten çok fazla kişi 25’inde mezun olur ha 25 ha 26 bir şey fark etmez

• Tıp için önemli değil bu kadar kasma tıpta yaş olayını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 yaş geç bir yaş mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 normal

• İçin rahatlasın diye söylemiyorum, tam ayarı. Kendini 18 yaşına göre daha iyi tanıyorsun ve daha olgunsun. İnsan 18-25 arası(özellikle erkekler) geçmiş seneye baktığında ne malmışım diyor. Bu mallıkların azalmaya başladığı yaş bence 20. Gayet ideal.

• Bazıları 18 ünde iş hayatına atılır. Bazıları 22 de üniye gider, bazıları üniyi dondurup 1 sene istediği bölüm için tekrar yks çalışır (çok var bundan). Öyle işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 21 de olur mu hocam  

• tusu mezun olduktan sonra 2-3 yılda kazanamayan var 28-29da uzmanlıga baslayan bı suru kısı var

• tıpta 23 te baslayan bıle var

• 25 olur mu hocam ?

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Bir süredir yoktunuz sanki hocam. Nerelerdeydiniz?

• bı sure gırmedım pek foruma ama bu aralar buradayım hocam  

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    sizin final ne oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 mezun 1 hazırlık 20 olduk. Gönül isterdi 18 de başlayalım özeniyorum yani millet 22 yaşında parasını kazanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

hocam bızım gıbı tıpcılar 35 yasında baslıyor sız gene ıyıısınız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.