Şimdi Ara

ÜNIVERSİTEYE 21 YAŞINDA BAŞLAMAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailenin seni 1 sene geç yazdırması ve 2 sene mezuna kalmakla gerçekleşecek olan olay...
    Yazın 21 yaşıma basıyorum. Hazırlığı atlayacağım, 24 biterken de mezun olacağım gibi... Sınıfın büyük çoğunluğu 19 yaşında olur gibime geliyor. Hazırlığı atlayacak kadar ingilizce eğitimi verilmiyor liselerde.

Bunu düşündükçe motivasyonum düşüyor. Bana 40 yaşındaki adam bile üniversite okuyor demeyin. O farklı bir durum. Gençliğimi harcamış gibi hissediyorum..

Tabii 2 yıllık mezun sürecimde boş durmadım. İngilizceyi tamamen hallettim. Baya konuşabiliyorum artık.

Ne diyorsunuz benim durumuma? Bunu düşünmekten çalışamıyorum. Uruk vardı forumda.. Kaç yaşında mesela o?

Not: Bir eğitim koçu şu cevabı verdi..
    "Asdsfsdgsf 21 mi? Üniversiteye başlama yaşı 20,5 zaten şu ara. Artık 21 inde mezun olan kalmadı."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünya sağlık örgütü 65 yaş öncesine genç diyor sen gelmiş ne diyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Qnq orasini lise mi zannediyorsun.

O zaman mezuna kalan ölsün gebersin

• 27 yaşındayım. Şimdi hazırlanıyorum. Kazanırsam 28de başlamış olucam. İngilizceyi de halletmedim valla. Karnıma ağrılar gire gire işimi görüyo ama hazırlık okuycam mecbur.

• Kazanirsam 22 yasinda baslicam ustelik zamanin bos bis gecti dil bile ogrenemedim sen gene iyi durumdasin

• Daha önce üniye gittiniz mi ve hangi bölümü istiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Daha önce üniye gittiniz mi ve hangi bölümü istiyorsunuz
    Evet, fizyoterapistim. Psikoloji düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 sene mezuna kalman iyi bir üniversiteye yerleşmeni sağladıysa iyi olur.Ama eğer ortalama bir üniversiteyse yazık olmuş.
  • Hocam neden psikoloji fizyoterapist olmak daha iyi değil mi nerden mezunsunuz acaba?

• quote:

Hocam neden psikoloji fizyoterapist olmak daha iyi değil mi nerden mezunsunuz acaba?
    Dumlupınar. Seviyorum aslında mesleğimi. Ama psikolojiyi sadece istediğim okuycam. Ileride iki alanda da çalışmayı düşünmüyorum.

• Hangi alanda çalışıcaksınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hangi alanda çalışıcaksınız?
    Bilmiyorum, bakıcaz :)

• rez

• Bi bok olmaz

• Onlar da abartmış hocam

• Dostum 4 şubatta 21 yaşıma girdim ve dönem 1 öğrencisiyim. Merak etme yaşıtın co k oluyor. Biraz hal ve hareketler gözüne batıyor onada bizde aynı şeyleri yapıyorduk diyip geçiyorsun. Sıkıntı yok yola devam

• whiteleaf W kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yaşadınız mı peki arkadaşlık ilişkilerinde?

• Hayır hocam zaten herkes kendi kafasına göre adamları buluyor. Bir şekilde onlarla tanışıyorsun.

• Bence bunlar çok küçük şeyler takılacak çok büyük bir şey yok önemli olan senin bölümünde mutlu olman bence :)

• Hocam üni bıraktım bir kez daha giriyoum fakat okuduğum okulda hazırlıkta itü makine bırakandan tut tıp bırakana kadar 3 4 tane insan vardı yaşları da 21 25 arasıydı tek değilsin merak etme ben de şimdi başladığım vakit 20 olacağım yalnız değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 2 Mart 2019; 0:5:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.