Şimdi Ara

ÜNIVERSİTEYE 21 YAŞINDA BAŞLAMAK? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 28 yaşındayım,Ağustos ayında 29 olacağım.Şuan özel bir okulun önlisans bölümün'den mezun oldum fakat içime sinmedi tekrar sınava girmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aynı durumu yaşıyoruz ben de 2 kez mezuna kaldım ama ailem beni okula geç yazdırmadı ben 7.sınıftan 8 e geçtiğimde trafik kazası geçirince okula 1 yıl ara vermek zorunda kaldım ama üniversiteye gidemedim ama bu sene gideceğim hocam durumunu en iyi anlayanlardan birisi de benim hocam ben de gençliğimi harcamış gibi hissediyorum şimdi üniversiteye girsek yaş 25 mezun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmohikan oturanboğa -- 2 Mart 2019; 20:8:50 >
    Düşünsene liseyi bitirip 18-19 yaşında direkt üniversiteye başlıyorsun, sanki lisenin devamı gibi düşünürdün ve bölümünü pek ciddiye almazdın.
    Ama bölüm için 2-3 yıl çabalarken bir yandan da büyüyüp bölümün ve geleceğinle ilgili birçok şey öğrenme ve uzun bir düşünme süresine sahip oldun. Artık üniversiteye karşı farklı bir bakış açın var.
    En azından üniversitede ergen ergen takılmayacaksın bu da bi şey

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.