Şimdi Ara

Üniversitenizde wifi var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitede okuyan arkadaşlara bir sorum olucaktı, okulunuz da wireless internet var mı ? varsa şifreli mi ? ve tüm sitelere girebiliyormusunuz ?

ben beykent üniversitesinde okuyorum, geçen yıl deneyecek bi cihazım yoktu deneme fırsatım olmadı hiç, bugün telefonla denedim sınıftayken bitane çıkıyor beykent diye ona da şifre koymuşlar kafeteryada denedim farklı birtane buldu onda da şifre yok fakat sadece okulun sitesi açılıyor başka sitelere girmeye kalktığımda bu siteye erişim beykent ünv... tarafından engellenmiştir diyo bu ne biçim iş ya bu devirde internetsiz okul mu olur. çıkışta ilgili bir yere sorucaktım fakat acelem vardı, merak ettim şimdi farklı okullarda okuyan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim.

• Istanbul Aydin Universitesi
    Hazirlik kampusu
    Wireless var, sifreleri biliyoruz zaten. (idare cart curt ogrenebilirsin)
    Tamaam
  • yuh bu devirde üniverstertesinde wireless olmayan mı var

ben erciyesteyim var ve her siteye giryo
  • Bahcesehir üniversitesindeyim, wi-fi var
  • Beykent'in ilköğretiminden mezun oldum da biz telefonla sizin üniversitenin internetinden foruma giriyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Istanbul Aydin Universitesi
    Hazirlik kampusu
    Tamaam

sitelere giriş engeli var mı ?
  • Var tabii ki. Wi-Fi (şifresiz) mevcut fakültede. Diğer tüm fakültelerde de olduğunu biliyorum.
    Selçuk Üniversitesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anadolu üniversitesinde her yerde olması lazım duyduğuma göre. Laptop alamadan mezun olduğum için bilemiyorum ama wimax testleri yapılan, lazerle iki kampüsü biribirne bağlayan bir üniversitede bırakda olsun

Çoğu arkadaşım araştırmaları için kütüphaneye giderdi laptopla. İnternete girerlerdi orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Istanbul Aydin Universitesi
    Hazirlik kampusu
    Tamaam

sitelere giriş engeli var mı ?

Youtube'a bile girdim
  • valla bu işin ucunu bırakmıcam gerekirse derslerimin olduğu binaya kablosuz bi router aldırtıp taktırtırım yarın çökücem öğrenci işlerine bakalım kim ilgileniyomuş bu işlen
  • barnie's inkine bağlanmayı denedinmi ?
    sınıftan dh foruma girmiştim ben.
  • ticaret üniversitesinde var, hayırlısıyla şu laptopları da verseler artık, net hızlıymış torrent sitelerine üye olmaya başlıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bawer_0138

yuh bu devirde üniverstertesinde wireless olmayan mı var

ben erciyesteyim var ve her siteye giryo

marmarada (göztepe) yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

ticaret üniversitesinde var, hayırlısıyla şu laptopları da verseler artık, net hızlıymış torrent sitelerine üye olmaya başlıcam

Büyük ihtimal torrent protlarını kapatmışlardır. Ben çok denedim ama bir türlü yapamamıştım.
    En iyisi rappidshare premium alıp download yapmak. (Öğle arası 12-13 hariç 700 kB 1 MB indiriyyorum saniyede)
    Bu arada yer Erciyes Üniversitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infectus

Beykent'in ilköğretiminden mezun oldum da biz telefonla sizin üniversitenin internetinden foruma giriyorduk.

• ya yasaklı site yoktur telefona skyfire atarsın uk. dns'inden youtube'a bile girersin , flash destekli hem bizim lisede var 3 tane ( 2'si sinyal arttırıcı ) n79'um da öyle gözüküyo ==> ama şifreli .. Şifreyi istedik vermediler .. Neymiş okulun evrakları , interneti herşeyi ordaymış verirlerse 700 kişi int. bi girişicek , virüs giricek o giricek
  • bizim lisede bile var
  • bizimki youtube a bile giriyo çok şaşırmıştım ilk denediğimde
  • telefonun çekmediği yerler var ama wireless'ın olmadığı yere denk gelmedim daha. bir de laptopları verseler iyi olacak artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CmrHun

barnie's inkine bağlanmayı denedinmi ?
    sınıftan dh foruma girmiştim ben.

valla hocam barniesin wireless i olduğunu ilk defa duydum hiç denk gelmedim halbu ki çok yakın bi yerden arama yapmıştım çıkmadı
    yarın denerim barniesde eyvallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.