Şimdi Ara

Üniversitenin ilk günü ne yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
6.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ege Üniversitesini kazandım ilk gün nasıl davranılmalı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üniversitenin İlk Günü: Bilmeniz Gerekenler

Üniversitenin ilk günü, yeni bir yolculuğun heyecan verici başlangıcıdır. Bu önemli dönüm noktasında, üniversite hayatına sorunsuz bir şekilde uyum sağlamanıza yardımcı olacak bazı önemli noktaları bilmek faydalıdır.

Kayıt İşlemlerini Tamamlayın

Üniversitenin ilk günü genellikle kayıt işlemlerini tamamlamak için ayrılmıştır. Kayıt masasını bulun ve gerekli evrakları vererek işlemlerinizi tamamlayın. Öğrenci kimliğinizi ve ders programınızı alacaksınız.

Ders Programlarını ve Sınıfları Bulun

Ders programlarınızı dikkatlice inceleyin ve sınıfların nerede olduğunu öğrenin. İlk gün, sınıflara erken giderek yerinizi ayırabilir ve profesörlerinizle tanışabilirsiniz.

Kampüsü Gezin

Üniversitenin ilk günü, kampüsü keşfetmek için harika bir fırsattır. Önemli yerleri bulun, örneğin kütüphane, öğrenci merkezi ve yemekhane. Kampüs haritasını yanınıza alın veya çevrimiçi haritayı indirin.

Profesörlerinizle Tanışın

Derslerinize girmeden önce profesörlerinizle tanışmaya çalışın. Ofis saatlerini öğrenin ve sorularınız varsa iletişime geçmekten çekinmeyin. Profesörleriniz, üniversite hayatınız boyunca değerli rehberler olacaktır.

Öğrenci Kulüplerine Katılın

Üniversitenin ilk günü, öğrenci kulüplerine katılmak için harika bir zamandır. İlgi alanlarınıza uygun kulüpleri araştırın ve bunlara katılmayı düşünün. Kulüpler, yeni insanlarla tanışmanız, sosyalleşmeniz ve değerli beceriler edinmeniz için mükemmel fırsatlar sunar.

Soru Sormaktan Çekinmeyin

Üniversitenin ilk gününde, kafanız karışabilir veya yardıma ihtiyacınız olabilir. Soru sormaktan çekinmeyin. Öğrenci danışmanlarına, öğretim üyelerine veya üst sınıf öğrencilere ulaşabilirsiniz.

Kendinizi Rahat Hissetmek İçin Zaman Ayırın

Üniversite hayatına uyum sağlamak biraz zaman alabilir. Kendinizi rahat hissetmek, yeni arkadaşlar edinmek ve yeni bir ortama alışmak için zaman ayırın. Sabırlı ve kararlı olun, sonunda üniversite deneyiminizin keyfini çıkarmaya başlayacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim taktigim kimseyle konysmayip en arkada yalniz oturmakti ve ise yaradi bir sene boyunca kimse donup suratima bakmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otur ve insanlari gozlemle gözüne kestirdiğinle muhabbet kur üst sınıflardan 1 tane bile arkadasin olsa kâr kârdır

Git üst sınıflardan en güzel kıza ben yeni basladim pek bilmiyorum de konuş muhabbet olur götürürsün hadi kocum gorim seni

• Üniversitenin ilk günü ders programında bulunan derslerin verildiği sınıflara gidersin ilk hafta boyunca bir dersi birden fazla görme diye bi şey olmadığı için komple boş geçer. Yoklama alınmaz hoca gelir muhabbet eder, veya dersin işleniş tarzını falan anlatır. Hocayı beğenmeyenler dersi droplar falan. Kimse kaynaşmaya fırsat bulamadan hoca dersi bitirir herkes dağılır.

budur yani
  • moonwalk yaparak sınıfa gir en cüsseli adama kafa at.
  • ADIM 1 ) YAKIŞIKLI OL

ADIM 2 ) INSANLARIN SANA YAKLAŞTIĞINI SEYRET
  • Pantolonu çıkar ve sınıfta öylece koş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk hafta kimle tanıştıysan ilk 1 ay da onunla her yeri gezersin umarım dürüst samimiyeti olan insanlarla karşılaşırsın çoğu biraz şey de çünkü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üniversitenin ilk günü genel olarak ip atlama, kör ebe, seksek ve bu tarzda birçok oyun oynanır. Bak bu kısım çok önemli Hoca geldiğinde ayağı kalkılır ve üç kere çok yaşa profesör! Çok yaşa profesör! denir. Bu sene sonu ganonu en çok etkileyen faktör olacaktır. Son olarak ise zilin çalmasıyla birlikte tuvalet ihtiyacın varsa giderebilir ya da arkadaşlarınla tekrar oyun oynamaya devam edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F97E00D06

Benim taktigim kimseyle konysmayip en arkada yalniz oturmakti ve ise yaradi bir sene boyunca kimse donup suratima bakmadi
    Haha kardeşim sana tavsiyem bu durumdan ne yap ne et kurtul. Ben 4.sınıf oldum ve hala dediğin durumdayım. Artık okul yalnızlığımın yüzüme vurulmasından ibaret bir yer.

• Altıpatlar kullanıcısına yanıt
    O arkadaşı yaşatmazlar hocam

• Üniversitenin ilk günü ne yapılır

• İlk gün ders yapılır, mesela o gün 2-3 dersin varsa illa biri dersin ortalarına doğru kendini tanıtma faslından sonra (sadece hocanın eğer özelde ise tek tek sorabilir ama devlette 200 kişiye kim ne soracak ) derse başlayabilir. 1 dersin olsa bile git, belki imza falan attırır(yoklama yani). Bölümün eğer eski mf4 lerden ise (şimdi ne bilmiyorum) okul başlayınca çalışmaya başla...

• SAKIN kimseyle tanışmamak gibi bir hata yapma.İlk günden itibaren okula git ve kafa dengin olacağını hissettiğin kişilerle muhabbet açmaya çalış.Üniversite lise gibi bir yer değil.Lisede 25 kişi hep aynı sınıfda olduğun için er ya da geç kaynaşıyorsun ancak üniversitede öyle bir durum yok.
  • Sosyal olmaya çalış. Öyle bir kenara çekilip te kendini cool zanneden adamlardan olursan üniversite zevkli geçmez. En güzel zamanlarınız. Değerlendirmeye bakın.

• Tatilde ne yaptığını tahtaya kalkıp anlatıyorsun.
  • Oraya okumaya gittiğini unutmada hayırlısı olur inşAllah hadi bakalım Allah utandırmasın.
  • ünivrsiteye gitmeli, insanlara günaydın denmeli, selamlamalı, halni hatrını sormalı.

Normal insani şeyler ya, bilirsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.