Şimdi Ara

Üniversiteliyim soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hangi universite ve bolum memnyn musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yere
  • Gaziantep Üniversitesi - Türkçe Öğretmenliği - 3. Sınıf

Valla hocam üniversite Odtü'den ayrılma olduğu için diğer şehirlere nazaran biraz daha zorlanıyoruz ama memnunum.
  • Her üniversiteye giden konu mu açsın yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere düşen hocaları ne yapıyorsunuz

• Hayat nasıl yani eline aldığın bir özgürlüğün var büyük oranda eski hayatına nazaran (sosyal ev vs.) nasil gidiyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacıyım soruları alayım ??
    10 yıl önce açıldı
    Avukatım soruları alayım.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski hayatına nazaran çok daha iyi oluyorsun.Ben şehir dışında okuduğum için başta tek başına hayat mücadelesi veriyorsun burada.Farklı insanlarla tanışıyorsun ve büyük hayat tecrübeleri kazanıyorsun.Sosyal arkadaş sayın kat kat çoğalıyor.Kendine güvenin artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simplyblue

Eski hayatına nazaran çok daha iyi oluyorsun.Ben şehir dışında okuduğum için başta tek başına hayat mücadelesi veriyorsun burada.Farklı insanlarla tanışıyorsun ve büyük hayat tecrübeleri kazanıyorsun.Sosyal arkadaş sayın kat kat çoğalıyor.Kendine güvenin artıyor.

Allah daha iyi etsin hocam...

• Üniversite bambaşka ya can o can..

• quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

quote:

Eski hayatına nazaran çok daha iyi oluyorsun.Ben şehir dışında okuduğum için başta tek başına hayat mücadelesi veriyorsun burada.Farklı insanlarla tanışıyorsun ve büyük hayat tecrübeleri kazanıyorsun.Sosyal arkadaş sayın kat kat çoğalıyor.Kendine güvenin artıyor.

Allah daha iyi etsin hocam...

Allah razı olsun
  • 12. sınıfım.Fen-Edebiyat Fakültesinden Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne girmeyi düşünüyorum.Sonra 1 yıl formasyon eğitimi ile öğretmen olmayı istiyorum.Tek sorum vardı lafı niye uzattım bu kadar anlamadım.Nasıl bir şey öğretmenlik okumak
  • öğretmenlik gibisi yoktur tabi ayrıca Türkçe öğretmenliği olunca şanslısın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender86

12. sınıfım.Fen-Edebiyat Fakültesinden Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne girmeyi düşünüyorum.Sonra 1 yıl formasyon eğitimi ile öğretmen olmayı istiyorum.Tek sorum vardı lafı niye uzattım bu kadar anlamadım.Nasıl bir şey öğretmenlik okumak

Sana önerim.Sınavlarına iyi hazırlanıp eğitim fakültesi kazanman.Fen-edb fakültesinde yönetmelikler sürekli değişiyor.Geçen sene formasyonu kaldırdılar,şimdi tekrar veriyorlar mesela.Hadi kazandın diyelim o formasyon için hayatından bir sene gidecek bence değmez.Her türlü eğitim oku.Dersleri eğitime göre çok daha zor.
  • Yere dusen bilgisayar muhendislerini ne yapiyorunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntas

Yere dusen bilgisayar muhendislerini ne yapiyorunuz?

kaldırıp klavyenin üstüne koyuyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syntas

Yere dusen bilgisayar muhendislerini ne yapiyorunuz?

kaldırıp klavyenin üstüne koyuyoruz

• Yalnız eğitim fakülteleri geçen sene öğrenci almadı.Bu sene büyük ihtimalle almayacak.Hem benim hedefim sadece öğretmenlik değil.Allah nasip ederse bir dergide yazı yazmak falan isterim.Bu arada hedefim Boğaziçi.Öyle güzel bir üniversitede 1 yıl daha kalırım sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender86

Yalnız eğitim fakülteleri geçen sene öğrenci almadı.Bu sene büyük ihtimalle almayacak.Hem benim hedefim sadece öğretmenlik değil.Allah nasip ederse bir dergide yazı yazmak falan isterim.Bu arada hedefim Boğaziçi.Öyle güzel bir üniversitede 1 yıl daha kalırım sorun olmaz

O zaman yolun açık olsun kardeşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.