--Üniversitede kalmayı düşünüyorsun değil mi?? --not ortalamanı yüksek tutuyorsun değil mi?? --bölümünü seviyor musun?istiyor muydun bu bölümü?? --ayy bu kadar güzel okulda nasıl ders yapıyorsunuz?? --staj olanaklarını değerlendir.biliyorum staj bulmak iş bulmaktan zor ama kişisel gelişim gel gelelim piyasa şartları eehuöm farkındasın değil mi??
----------------
uluslararası ilişkiler - ya yeğenim biz AB’ye ne zaman gireceğiz?? hukuk - şimdi kuzen, diyelim ki ben çektim birisini vurdum.kaç sene yatarım?? iktisat/işletme - sen bilirsin.bende birikmiş biraz para var napsam ben bunu?? gıda mühendisliği - sen şimdi istesen evde bira yapabilir misin?? bilgisayar mühendisliği - abicim benim bilgisayar arada bir takılıyor.nedendir?? tıp - benim romatizmalarım azdı son günlerde.gelip de bi bakar mısın??
-kaçsın bu sene sen çoğcum?? -3 -haa bitiyo seneye -...
--------------
-hangi bölümde okuyosun?? -maliye -oo iyi para yersiniz baba köşeyi dönersin 1-2 yılda
-------------
-hangi bölümde okuyosun?? -maliye -hani üzerinde maliye yazısı yazan arabayla geziyolar,ondan mı?? -hee 4 sene şoförlük öğretiyolar bize
-------------
anadolu üniversitesinde okuyanlara, mühendislik bölümünde okunsa bile şu soru gelebilir: -açıköğretim mi??
--------------
-kaçıncı senen?? -altıncı -tıp mı?? -
--------------
-hangi bölümde okuyosun?? -kamu yönetimi -hmm!iki yıllık mı?? -
-------------
-nerde okuyosun yeğenim -ankara hukuk -haaa ne okuyosun yeğenim??
nerde okuyosun yeğenim -ankara hukuk -haaa ne okuyosun yeğenim??
Hepsi çok güzel ve olan şeyler
ben hukuk okumuyorum ama genede soran çok oluyo
diyelimki birisini vurdum ne kadar yerim
bende müebbet deyip geçiştiriyorum dua et türküyedesin yoksa idamdı
Bi tane de benden. (Arkeoloji bölümünde okuyan öğrenci bilgisayar müh.de okuyana sorar) -abi size bilgisayar felan hacklemeyi öğretiyolar mı? - lan size tarihi eser kaçırmayı öğretiyolar mı? -!?!