Şimdi Ara

Üniversitelilere en cazip banka hangisi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmkanları ve sunduklarıyla en cazip banka hangisi sizce, üniversiteliler için tabii..

• Garanti ve işbankası
  • Çoğu arkadaşım yapıkredi'den açtırdı ama emin olamadım..(:
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirpinti -- 12 Temmuz 2017; 1:31:15 >
  • hsbc kampus card
    kullanıyorum mutluyum
  • Garanti'yi eliyoruz yani.. Bu durumda İşbankası, HSBC ve Yapıkredi arasından tercih yapıcaz..:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ### En masrafsız banka hangisi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başkalarının yorumuna göre banka seçimi yapmayın (bende dahil)
    Garanti bankası öğrenci belgeni götürdüğün takdirde hiçbir şekilde yıllık ücret almıyor..
    Herhangi başka ücretlerde dahil..
    Havaleler ücretsiz,waptan yapılırsa eftlerde ücretsiz oluyor..
  • ben ziraattan aldım kartı hesap açtırırken para yatırıyorsun 20 tl falan onu çekeyim derken kartı yuttu .

[b]ziraat yutuyor haberin olsun.[sm=evillol.gif]
  • İş bankası , " İşte Öğrenci " kartına başvurdum bu hafta içinde gelecek bakalım .
  • bende bankamatik kartına başvurdum işbankasının. kredi kartı ihtiyacım yok nakit kullanırım genelde.
  • Bugün Bende Bankaları Dolaştım.Bazılarına Başvuru Yaptım,Bazılarına Yapacağım Daha...
    Kendi İzlenimlerimi Yazayım...
    1-İş Bankası
    400 Lira Limit Veriyorlar,Nakit Avans Çekemiyorsun,Sadece Taksitli Alışveriş İçin Kullanıyorsun.Aileden Birisini Kefil Olarak İstiyorlar...(Başvurmayı Düşünüyorum)
    2-Hsbc
    500-750 Lira Arası Limit Veriyorlar,Nakit Avans Çekebiliyorsun,Aileden Birisi Kefil Olarak İstemediler.Başvurdum.
    3-Akbank
    Baba'mın Burada Kartı Olduğundan(Bende'de Babamın Ek Kartı Var) Bir Sorun Olur Mu Diye Sordum.Kartı'da Gösterdim(GOLD Kart[Limitsiz]) İlgi Alaka Bir Anda Arttı ,Ailenizden Ne Kadar Harçlık Alıyorsunuz Veya Alacaksınız Dedi Söyledim.Tamam O Zaman Size 1.250 Lira Limitli Bir Öğrenci Kartı Çıkaralım Olur Mu Dedi.Olur Dedim.Kefil İstemediler Ona'da Başvurdum.Gerçi Babamın Ek Kartı'da Kullanabilirim Ama Onu Kullanmayı Pek İstemiyorum Extre'ler Bana Gelsin Nereye Ne Harcadığım Gözükmesin
    Ancak Normal Giden Birisine Ne Kadar Limit Veriyorlar Bilmiyorum.
    Nakit Avans Çekebiliyorsun.
    4-Garanti Bankası
    Öğrenciyim Üniversite Kartı Almak İstiyorum Dedim,Oradaki Adam Ailemde Garanti Kredi Kartı Olup Olmadığını Sordu.Yok Dedim.Gelsin Aileden Birisi Ona Kart Verelim Sanada Ek Kart Verelim Dedi.Öyle İstemiyorum Öğrenci Kartı İstiyorum Dedim.Onu Biz Yapamıyoruz Gittiğin Okul'un Oradan Yap Dedi.O Sebeple Koca Bir Diyorum Kendilerine.Gittiğim Yerde Tekrar Araştıracağım.Uygun Olursa Alabilirim.
    5-Yapı Kredi
    Pek İlgilenmediler,250 Lira Limit Vereceklerini Söylediler.Arttırma İmkanı Yok Mu Dedim?
    Yok Dediler.Nakit Avans Çekemiyorsun.Birde Kefil İstiyorlarmış.Teşekkür Ettim Ayrıldım...
    Bugün Gezdiğim Bankalar Bunlar.
    Yarın Çarşıya Çıkabilirsem Vakıfbank,Denizbank,Halkbank,Ziraat Bankası,Şekerbank,TEB Bunlarlada Bir Görüşeceğim Ama Başvuru Yapacağımı Sanmıyorum.
    Akbank,HSBC Ve Birde Çıkartırsam İş Bankası Yeter Diye Düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

bende bankamatik kartına başvurdum işbankasının. kredi kartı ihtiyacım yok nakit kullanırım genelde.

Bende aynısını düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Peki internet bankacılığı kullanıyormusunuz? Ben düşünüyorum ama hangi bankaların hangi özellikleri internet bankacılığında daha iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.