Şimdi Ara

üniversiteliler hangi banka kartını kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kart alıcam hangisini alıcam ama bilmiyorum kredi kartı olmayacak bankamatik kartı ailem para gondericek bende cekicem harcicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Işbankası aidat almıyor galiba

Garanti 15tl falan kesiyordu

• Enpara
    Ama sen en yakinindaki atm hangi bankaninsa onunkini al.Benim mesela finansbank atmsi ayagimin dibinde ben enpara aldim.

Edit:Hesap isletim ucreti olmayanlardan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 30 Ağustos 2016; 18:58:54 >
  • Ykb play kart kullanıyorum. öğrenci belgenle kart başvurusu yaparsan kart aidatı almıyorlar.
  • İş bankası

• bonus genç 1000 tl limitli
  • yav bu ziraat neden eft de para kesiyor yav.

EFT ücreti almayan bir hesap varmıdır akvank veya ziraatte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş Bankası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankası iyidir.

• Enpara üzmez seni, 2 senedir kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Garanti atm sana sanırım yakındır git garanti banka kartı çıkart daha sonra telefonuna igaranti uygulamasını indir giriş yap bir hesapda oradan aç her para gönderileceği zaman igaranti hesabının ibanını ailene verirsin.

Eft havale ücreti kart aidatı gibi şeylerde yok. Yani hiç bir şekilde para kesintisi yok. Garanti bankası reklam gibi olacak belki ama bütün bankalar arasında özellerden bahsediyorum en gelişmişidir mobil bankacılık olsun internet bankacılığı olsun, müşteri hizmetleri banka içi hizmetler mükemmel ben kaç yıldır kullanıyorum bir ofsayt görmedim.
  • iş , halk, ziraat, enpara var. bir de garantinin kredi kartı var

tavsiyem enpara, nuvo, cebteteb gibi masrafsız bankacılıklar. diğer bankalarda yıllık ücretten kurtulsan bile havale, eft yapacağın zaman para kesiyorlar.

bu arada ailende iş,ziraat gibi atmsi her yerde olan bir bankada hesabı varsa oradan da bir hesap açabilirsin.bu sayede atmden para yatırdıklarında havale ücreti almaz.

• iki üniversite okudum, iş bankası kullandım ama sakın kullanma mümkünse uzak dur diğer bankalara yönel. Kart aidatı almayacağız diyorlar daha sonra ekstrede karın yazısı ile bilgilendirme yapıp almaya başlıyorlar kart aidatını her yönü ile dolandırıcı banka, hoş dolandırıcı olmayan banka yok ama en az dolandırana bak :)
  • Staree kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hesabımı kapattırdım 6 ayda bir 15 tl alıyor diye

Bonus genç kredi kartı kullanıyorum onun haricinde dediğiniz gibi garanti en iyi bankalardan

• 6 ayda bir içinden para çektiği hesap ana hesap hocam, bir şey daha söyliyeyim 6 ayda 1 15tl çekiyor ya eğer içinde para yoksa çekemiyor fakat bu durumda o para birikmiyor yani şöyle bir şey yok 1sene hesaba para yatırma sonra yatır tak diye 30tl çekme gibi bir durum söz konusu değil.

igaranti hesabında istediğin kadar paran olsun 1 sene sonra tekrar bak aynı para durur.
  • finansbank enpara
    kuvettürk senin bankan
    ziraat genç bankkart
    akbank neo

Tavsiye edeceğim enpara en çok ondan memnunum. Cepteteb de düşünüyorum ona da bak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 1 Eylül 2016; 0:53:29 >
  • quppas kullanıcısına yanıt
    İş bankası İş'te üniversiteli kartımdan 25tl aidar kesti geçen yıl yani alıyorlar, üstelik kartı açtırırken özellikle sordum kesilmeyeceğini söylemislerdi, kapattirdim gitti. Aidatsiz Cepteteb imle mutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: Zissou

finansbank enpara
    kuvettürk senin bankan
    ziraat genç bankkart
    akbank neo

Tavsiye edeceğim enpara en çok ondan memnunum. Cepteteb de düşünüyorum ona da bak bence.

hocam bu mu ben pek anlamiyorumda
    http://www.finansbank.enpara.com/urunler/encard/

• enpara

• 18i doldurmadan alabilir miyiz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.