Şimdi Ara

Üniversiteliler gelebilir mi değişik bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuduğum bölüm bu sene zorunlu hazırlıkla başlattı tüm yeni kayıtlara ancak 2.öğretimden sadece ben 1.öğretimden de 2 kişi geçebilmiş muafiyet sınavını. ben 2. öğretimde o bölümün ingilizcesinde okulda tek kişiyim ve 2 dersi x ,1 dersi y, 2 dersi z bölümünden alıyorum ve bu gerçekten çok zor bi durum yaratıyor. farklı farklı bölümlerden aldığım için gerekli duyuları gerekli notları falan hep kaçırıyorum. doğru düzgün bi sistem oturtamadım sene başından beri...

Asıl sorum ise şu;

İşte ben bunların böyle olacağını bildiğim için sene başında direkt bölüm başkanına hocam o zaman beni 1.öğretime atın en azından 3 kişi bölüm bölüm gezelim yalnız okumak istemiyorum dedim. Hoca 2.dönem bakarız dedi ancak şimdi 2.sınıfta falan diye erteliyo. -ayrıca ilerde sana özel ingilizce ders açılmaz ya sınıfta kal ya da türkçeye geç demişti- - türkçede geçen senenin sınıfta kalanları var 3-4 kişi falan. Ben zaten 1.dönem bu bölüm bölüm gezme yüzünden çok şey kaybettim ve gerçekten çok zor bi durum. 2.dönem de bunu yaşamak istemiyorum. Sizce ne yapabilirim bu durumda?

• _____________________________
  • okul neresiydi

Orijinalden alıntı: hiromen3

okul neresiydi

O bende kalsın hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    2 yıl önce açıldı
    Çok garip bir ailem var.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu nasil okul la hangi uni ora

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peyotenin yararları

WAYY USTADIN EN SEVDIGIM PARCALARINDAN...

SOME SAY THEY EXPECT ILLUMINATI TAKE MY BODY TO SLEEP, NIGGAS AT THE PARTIES WITH THEIR SHOTTIES JUST AS ROWDY AS ME...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 20 Ocak 2015; 0:57:15 >

• Hangi üniversite hangi bölüm hocam?Merak ettik sonuçta.Kimliğiniz ortaya çıkmayacak sonu.çta.
    aynen dostum benim de top 5'ime girer. ve en sevdiğim kısmı yazmışsın. bundan sonra da Hail Mary çalar genelde. killuminati.. tabi benim şarkıyı burada paylaşma amacım şarkının isminden olaya gönderme yapmaktı
    If your hate could be turned into electricity, it would light up the whole world..
    -Nikola Tesla-
  • Hocam okudını daha sonra açıklamayı düşünüyorum. sadece şunu söylemek isterim, bilinen bir okul. bu yeni üniversitelerden değil.
  • Geç Türkçe'ye uğraşma.. Bölüm başkanının dediği doğru. Şu anda temel dersleri alıyorsun ve haliyle pek çok bölümde derslerin mevcut. 7. Dönem seçmeli bir dersin ingilizce olarak sana özel açılmayacağından eminim. Ve yeterli ingilizce ders sayını tamamlayamazsan zaten ingilizce mezun olamayacaksın. Bana sorarsan, ingilizce ve seçmeli alman gereken ders sayısına bak, ondan sonra gidip ingilizce seçmeli ders veren hocaların ile görüş ve bu derslerin, sen o döneme gelene kadar ingilizce devam edip etmeyeceğini, ve senin bu dersleri alabilip alamayacağını sor. Eğer sadece sen olacaksan alman mümkün olmayacaktır zaten.

Hocaların vereceği cevaba göre karar verirsin.
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.
  • nasıl bir yer orası sen en iyisi türkçeye geç

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.