Şimdi Ara

Üniversiteli Özgecan Aslan Yakılarak Öldürüldü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
10
Favori
41.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: antoavaloss

İdam idam idam

Kimsenin yasama hakkini elinden alamassin.

Muebbet hapis verilir

Bunlara yaşama hakkı verenlerin yada yaşama hakkı olduğunu düşünenlerin aklından zoru vardır bu soysuz itlere (Kusura bakmayın itlere hakaret ettim) nefes almak bile haram artık. Benim vergilerimle hapiste karnı doyacak, bu adi şerefsizleri ben doyurmak istemiyorum aynı havayı solumak istemiyorum aynı sınırlar içinde yaşamak istemiyorum bunların tek hakettikleri İşkence ve ÖLÜMDÜR!!

ölüm onlar için kurtuluş olur bence ,oyle ağır şartlarda hapis yatmalılar ki hergün ölmek için dua edip yalvarsınlar ,bu yaptiklarının cezasını karşılayabilecek ölüm dışında önerinin sadece biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler çıldırcam bu ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sél@h@ttin

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Cinselliğin tabu ve cinsellikle ilgili şeylerin yasak olduğu ülkelerde tecavüz vakası daha çok yaşanır bu sabit, gerisi boş tartışma.
    Bu hergün yaşanan olaylardan sadece birisiydi, diğer 3. sayfa haberlerinde kaybolup giden tecavüz/cinayet kurbanlarına da aynı ilgiyi göstermeniz dileğiyle...
    Hepsi unutuldu gitti çünkü, kimisi dile bile getirilmedi.

Bu olayin dalga dalga buyumesi evet yine igrenc ve kabul edilemez olsada o 3.sayfa haberlerindeki tecavuz vaklari gibi basit olmamasidir..anlayabilene

yanlislikla atilan pm den dolayi ozur...

Tabi ki dile getirilmeli ben de bunu belirtiyorum zaten ama hepsine aynı ilgi gösterilmeli. Temel olarak da bu olayların sebebine inilmeli, çünkü bu adam idam edilse de problemin kendisi açısından birşey değişmeyecek. Ki idam müebbet hapisten daha hafif bir cezadır.
    3. sayfa haberlerinde her gün benzeri olaylar görmeye devam edeceğiz. Hatırlarsınız bir ara Adana'da o kadar çok tecavüz/taciz ve bilimun uçkur kaynaklı olay yaşanıyordu ki artık forumda "yine mi adana" şeklinde replikler ortaya çıkmıştı.
    Burada ülkenin bir toplum psikolojisi problemi var, bastırılan duyguların bazı psikolojikman rahatsız kişilerde patlama yaşanarak ortaya çıkması var diye tahmin ediyorum. Ama tabi ki bunu işin uzmanları analiz etmeli, araştırmalar yapmalı.
    İnsanların ve toplumun "zihinleri" algı yönetimi(bugünlerde siyasi arenada çok kullanılan) teknikleri ile düzeltilmeli. Bu olaylar tamamen yok edilemez, ama sayıca yarı yarıya azaltılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

nihat doğanın twiti

başkaları adına utanmaktan bıktım biraz da kendileri utansa düşüncelerinden

• Maalesef ki canavarlar her yerde var. Kadınlar hiç bir yerde güvende değil ve bunun temel sebebi canavar erkekler... İnsan demeye şahit lazım bunlara.

Almanya'da da 8 aylık hamile 19 yaşında bir genç kız, bebeğini aldırmadı diye bebeği istemeyen sevgilisi tarafından bıçaklanıp, daha bilinci açıkken yakılmış.
  • bunlara göz yumanlar utansın artık yeter siyasetinizde dininizde eğitim sisteminizde batsın gencecik bir insan daha hiç yoluna gitti yeter hiç mi kanınız donmuyor bu kadar mı vurdum duymaz bir millet yazıklar olsun.
  • Arkadaşlar böyle bir olayı lanetleyecek kelime bulamıyorum, çok içim acıdı ancak ne olursa olsun idam cezası suçluyu kurtarmaktır. Bunu savunmak, cinayet işleyen birini öldürmek hepimizi katil eder. Amacımız ortaçağ hukukuna dönmek mi, yoksa bu tip taciz,tecavüz ve kadına şiddet olaylarını mı bitirmek? Tekrar ediyorum idam etmek bir 'ceza' değildir, imha etmektir. Caniyi cinayet işleyerek cezalandırmak isteyenin son tahlilde katilden farkı kalmaz. Yapmamız gereken ağırlaştırılmış müebbet kararına imkan vermeyen, cezada indirim sağlayan zihniyeti değiştirmektir. Bunu sağlamak için çabalamalıyız. Ve burada yazmak tepki koymak önemli ancak maalesef bir şey değiştirmiyor. Değiştirmek için kamuoyu oluşturmalı, sokak eylemleri ve basın açıklamaları yapmalı, milletvekillerine tek tek mail atmalı veya aramalıyız(hepsine ulaşamayacağımız için birine bile mail atsak, kadından sorumlu devlet bakanlığına telefon bile açsak bir şeyleri değiştirmek için önemli bir adımdır-bu noktada milletvekillerine baskı oluşturmak sadece tepki gösteren demeçler vermeleriyle kalmaz harekete geçmek zorunda kalırlar.)

• quote:

Orijinalden alıntı: rapboy3one

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: antoavaloss

İdam idam idam

Kimsenin yasama hakkini elinden alamassin.

Muebbet hapis verilir

Bunlara yaşama hakkı verenlerin yada yaşama hakkı olduğunu düşünenlerin aklından zoru vardır bu soysuz itlere (Kusura bakmayın itlere hakaret ettim) nefes almak bile haram artık. Benim vergilerimle hapiste karnı doyacak, bu adi şerefsizleri ben doyurmak istemiyorum aynı havayı solumak istemiyorum aynı sınırlar içinde yaşamak istemiyorum bunların tek hakettikleri İşkence ve ÖLÜMDÜR!!

ölüm onlar için kurtuluş olur bence ,oyle ağır şartlarda hapis yatmalılar ki hergün ölmek için dua edip yalvarsınlar ,bu yaptiklarının cezasını karşılayabilecek ölüm dışında önerinin sadece biri.

İşkence ile yavaş yavaş ölmeli bunlar hemde işkence yapanlar o kızın yakınları olmalı öyle acılar çektirilmeli ki ölmek için yalvarmalı bu kansızlar hatta iyileştirilip iyileştirilip tekrar işkence yapılmalı bunlara ve yapılan işkenceler sansürsüz olarak tvlerde yayınlanmalı belirli saatlerden sonra bir şifre ile yayınlansın ki çoluğumuz çocuğumuz izleyip psikolojisi bozulmasın ölmekten başka kurtuluşu olmadığı zaman geldiğinde ise eceli ile ölmesi beklenmemeli asılarak öldürüldüğü televizyonlardan ibreti alem için yayınlanmalı

• quote:

beyler çıldırcam bu ne ya

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdimdegeldim -- 15 Şubat 2015; 2:17:20 >

• Bari soyad vermeyin ailesini dusunun

• quote:

Orijinalden alıntı: --Leonardo DiCaprio--

Bu olay inşallah diger olaylar gibi unutulmaz

2 gün sonra unutulacak, welcome to turkey
  • Insurrection kullanıcısına yanıt
    +9 genelde böyle insanların hesabı içerde görülür.
    Ama Ahirette vereceği hesap bambaşka.
  • bazıları daha kötüsü oldu neden şimdi galyana geldiniz diyorda , artık belli bir kesmin boğazına kadar dayandı kadına şiddet olayı , sokak ortasına karısını , karısı onunla konuşmadı diye bıçaklayanlardan tut , sevmediği ile evlenip gönlünü başka bir birisine verip onunla kaçınca töre adına cinayetlerine varana kadar her türlü şiddet olayı 2000 lerden bu zamana kadar inanılmaz bir artış gösterdi ve son 2 yılda böyle ölenlere bir bakın bir de geçmişe bir bakın , oranlar korkutucu derecede fazla.

Artık idam mı geliyor , kısırlaştırılıyormu , sınır dışımı ediliyor ne yapılıyorsa yapılsın , bu rezaletleri milletçe görmekten bıktık.
  • kısasa kısas bir insanı isteyerek kasten öldürüyorsan ölmelisin yaşamaya hakkın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Gidecekleri cezaevlerinde ''ne olur öldürün beni'' diye çığlık atacaklarına dair adım gibi eminim. Böyle suçluların cezası içeride kesilir.

Yav hehe bunlar avutma lafları devvlette enayi idi diğer mahkumlarla aynı yere koyacak.

Toplumda bu şekil infial yaratan kişiler tek kişilik hücrede kalıyor.

Bu şerefsizlerin tek hakkı idamdır dediğiniz gibi olmuyor maalasef.
  • quote:

Mersin'in Tarsus ilçesinde gerçekleşmiş olay. Genç kız arkadaşlarıyla avm de akşama kadar durmuş, eve dönmek için minibüs durağına gitmiş. Sonrasında 3 yaratık tarafından tecavüz ediliyor, ardından yakılıyor. Söyleyecek bir şey bulunamıyor bazen..

http://www.milliyet.com.tr/universiteli-kiz-yakilarak-gundem-2013343/

Keşke Türkiye İslam devleti olsaydıda bu soysuzlarda tecavüz olayı olmazda ŞERİAT'a göre ( Kısasa kısas )kuralınca yakılarak aynı şekilde öldürülselerdi ne kadar iyi olurdu

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Dediğine kısmen katılıyorum.pkk yandaşları kürtler yüzünden nedense kürtlerede sıcak bakamıyorum.Ha bazı kürtler var adam gibi adamlar ama pkk diyince aklıma hep kürtler geliyor.Ama neticede hepimiz insanız.Bir insan, insan ve adam olmayı bildikten sonra hangi ırk ve mezhepten oldugu hiç farketmez. Başka taraflarınızdan anlamayın beni , ırkçılık yapmadıgımıda belirteyim açık olarak.
  • Hic bisey yapilmicak ya bu adi serefsizlere ben ona üzülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 15 Şubat 2015; 2:34:05 >
  • Ne yazabiliriz insan düşündükçe üzülüyor. O kızın yerinde anamız, bacımız, arkadaşımız, karımız olabilirdi yani bu gün acaip moralimi bozdu bu haber tüm gün üzüldüm. İdam edilsin istiyorum yapanlar asılmalı içerde tecavüz edilmeli çünkü yeter 3-5 senede bir aynı tarzda haberler. Münevver karabulut vardı ne cabuk unuttuk kafası kesildi kenara attı. Artık yeter biz masumlarda bu şeytanların kanını istiyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberi tv de gördüğümde gözlerim doldu boğazım düğümlendi resmen. Aramızda bu soysuzlar gibi binlercesi var maalesef ve bu tür haberleri duydukça erkekliğimden utanıyorum yemin ederim. Zavallı kıza tecavüz edip yakmakla kalmamışlar, kız debelenirken bir tanesinin suratını tırmalamış, tırnaklarında kalan kan ve deri parçasından tespit yapılamasın diye ellerini kesmişler bir de. O kızcağızın katillerine ne yakıştırma yapsam neye benzetsem ne saydırsam kesmez. Hayvan bile desem hayvana hakaret olur, sözün bittiği yerdeyim şu an. Allah bin türlü belalarını versin başka da diyecek laf bulamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.