Şimdi Ara

Üniversiteli İçin Banka Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteye geçeceğimden banka kartı alacağım. Hangi bankayı önerirsiniz? Sırf Netflix&Spotify kampanyası için Enpara düşünüyordum ama otomatik ödeme, en az 1000 lira harcama vs bir şeyler gelmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Hocam ben 1.5 yıl önce almıştım enpara yani şimdi almaya kalksan o 1000 tl harcama şeyi falan ne oluyor ya

bence o kredi kartı içindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipsiz_Tatlı_Karakter -- 14 Temmuz 2019; 17:44:17 >
  • Up

• Takma kafaya hepsini al
    Bende Enpara, Cepteteb, Vakıf Bankomat ve Akbank Neo var, En karlısı Neo, Bankomat fena değil, Enpara ve Ceptetebde Havala ve EFT ücretsiz, Garanti One da olabilir, İş Bankası ATM sayısı fazla, Yapı Kredi Play de fena değil, özetle zaten çoğu veya hepsi ücretsiz önüne çıkanı al geç.
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Neo neden iyi? Bende var.

• Oathbreaker. kullanıcısına yanıt
    Market ve internet alışverişine puan veriyor, ek olarak bazı axess kampanyalarında geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi ve kartı borcu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Enpara’ya geçmeye değer mi? Ya da ikisini de kullanayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oathbreaker. -- 14 Temmuz 2019; 23:36:24 >
    Hepsi dursun kenarda zararı yok ama ben paramı enparada tutuyorum, ihtiyacım olursa diğerlerine ücretsiz aktarıyorum.
  • Enpara ücretsiz EFT/havale imkanı sağladığı için mutlaka bir yerde işine yarar. Bankamatikleri çok yavaş ve sayısı az ama ayda birkaç kez ortak ATM'lerden ücretsiz para çekmene izin veriyor. Harcama zorunluluğu dediğin şey belki kredi kartındadır bilmiyorum, banka kartında yok öyle.

Eğer ücretsiz EFT vs gerek yok diyorsan İş Bankası. Her gittiğin yerde ATM'sine denk gelirsin ayrıca iyi bir bankadır ileride de kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proopiomelanocortin

Enpara ücretsiz EFT/havale imkanı sağladığı için mutlaka bir yerde işine yarar. Bankamatikleri çok yavaş ve sayısı az ama ayda birkaç kez ortak ATM'lerden ücretsiz para çekmene izin veriyor. Harcama zorunluluğu dediğin şey belki kredi kartındadır bilmiyorum, banka kartında yok öyle.

Eğer ücretsiz EFT vs gerek yok diyorsan İş Bankası. Her gittiğin yerde ATM'sine denk gelirsin ayrıca iyi bir bankadır ileride de kullanırsın.
    enpara da eskisi gibi kampanya yok, olanlarda da saçma sapan şartlar var. son şartlardan sonra 6 senelik maceraya son verdim. şuanda en avantajlısı devlet bankaları. kendi aralarında atm kullanımı bedava halkbank mobilde de eft ücretsiz daha avantajlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

enpara da eskisi gibi kampanya yok, olanlarda da saçma sapan şartlar var. son şartlardan sonra 6 senelik maceraya son verdim. şuanda en avantajlısı devlet bankaları. kendi aralarında atm kullanımı bedava halkbank mobilde de eft ücretsiz daha avantajlı.

Alıntıları Göster
    Bazı sebeplerden ötürü özel bankalar tercihimdir. Ayda birkaç defa para transferi yapıyorum ve Netflix+Spotify kampanyasında da 15 TL geri ödeme alıyorum, bana yeterli. Yedekte İş Bankası duruyor.
  • Teb'e de bakabilirsin. Onda da spotify kampanyası var diye hatırlıyorum. Aynı şekilde havale ve eft ücreti de kesmiyordu sanırım. Güncel olarak enpara kullanıyorum teb hesabım da var ama en aktif kullandığım enpara.
  • Üniversiten hangi bankayla çalışıyor
    Öğrenci kartına hangisinden para yüklüyorsan
    Onu alabilirsin, en rahat o olur

Bir de eft havale ücretsiz olan açtır
    Cepteteb ve enpara var şuan
    Garantione kapandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    1000 TL TEB de hocam enparada sadece 2 otomatik talimat kaydetip ödemen gerekiyor. Benim telefon faturasını ve TTNet faturasını kaydettim. Bunları mecbur ediyorum zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.