Şimdi Ara

üniversiteli arkadaşlarım bir baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benim ortalama 1.74 üst sınıftan ders alabilecek miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendede aynı durum var

• Senin dönem uzamıyor mu ne ders alması? Bizde 1.80'in altındaysan dönem uzuyor.

Benim gano da 3'ün altına düştü. Ama bir ders girilmedi belki onunla 3 falan olur diye düşünüyorum.

• F aldığın dersleri her halükarda yeniden Alman gerekir, 2.00 Altında ortalaman olursa mezun olamazsın.

• üstten ders için ortalama 3 ve üstü olması lazım.
  • bizim ünide 1.80 altı direkt dönem tekrarı yapıyordu. 2.00 gano üzeri üstten tek ders , 3.00 gano üzeri olanlar 2 ders üstten alıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!

Bendede aynı durum var

kanki birde bir dersden kaldım 2. dönem ff düştü büte girsem dd düşürsem seneye yükselktmeye falan mı verirler ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi üniversite bu arada dediğin krediyle alakali mesela benim üniversitemde ders alamiyon ama kocaelide alabiliyon şöyle diyim sana dönemlik 40 kredi veriyor senin alttan 4 dersin var bunlarda 4*4 ten 16 yapar geriye 24 kredilik üstten ders alaniliyon çoğu üniversitede böyle ama bizim boktan üniversite vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

Senin dönem uzamıyor mu ne ders alması? Bizde 1.80'in altındaysan dönem uzuyor.

Benim gano da 3'ün altına düştü. Ama bir ders girilmedi belki onunla 3 falan olur diye düşünüyorum.

birinci sınıfım beyler şimdi bir dersden büte kaldım onu gidip dd düşürsem ortalama düşük oldugu icin yükselmeye mi verir okul ?

• Üstten ders almaktan kastın nedir? Normalde üstten ders almak için genel not ortalamanın 3 ve üzeri olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

birinci sınıfım beyler şimdi bir dersden büte kaldım onu gidip dd düşürsem ortalama düşük oldugu icin yükselmeye mi verir okul ?

ortalama 2'nin altında olduğu için dd ile geçemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Üstten ders almaktan kastın nedir? Normalde üstten ders almak için genel not ortalamanın 3 ve üzeri olması gerekir.

2. sınıftan ders verirler mi yani .

• quote:

Orijinalden alıntı: tekir21

quote:

quote:

nasıl yani ?

• 2 dönem ortalaması yani gano 1.80 in altında ise alamıyorsun hangi okul olduğunu yazmamışsın okulun yönetmelik kısmında yazar değişiyor kimi okulda 2 ortalama kimisinde 1.80 ama iki dönem ortalaması 1.80 i kurtarmıyorsa üstten ders alamazsın ve önündeki güz döneminde ff dersler varsa öncelik onları olmak üzere istersen dd olan şartlı dersleri de alıp ortalamanı yükseltirsin ortalaman 1.80 i geçerse önündeki bahar döneminde 2.sınıf derslerini alırsın

bu arada sabah akşam survivor bölümünde hasan adamdır,hasan baba şöyledir böyledir turabiye oy verenler cahildir liselidir falan yazacağına 2 saat ders çalışsaydın allah bilir anadoluda falan amaçsız bir üniversite okuyorsundur 1.74 nedir kardeşim harcadığın paraya yazık
  • Osmangazi üni için konuşayım:
    2.00 alında ise ortalaman FF-DD derslerini almak zorundasın
    1.80 altında ise FF-DD-DC derslerini almak zorundasın. Eğer bu alacağın dersler 15 kredinin altında olursa, 15 krediyi dolduracak şekilde üstten ders alabilirsin.

Başka ünilerde durum ne bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl yani ?

ortalaman 2.00 altı ise geçemezsin.eğer bütten dd alıp ortalamanı 2'nin üzerine çıkartırsan o dersi sorumlu vermiş sayılırsın.eğer ortalamanı yine 2.00'ın altına düşürürsen sorumlu geçtiğin dersi tekrar alman gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

2 dönem ortalaması yani gano 1.80 in altında ise alamıyorsun hangi okul olduğunu yazmamışsın okulun yönetmelik kısmında yazar değişiyor kimi okulda 2 ortalama kimisinde 1.80 ama iki dönem ortalaması 1.80 i kurtarmıyorsa üstten ders alamazsın ve önündeki güz döneminde ff dersler varsa öncelik onları olmak üzere istersen dd olan şartlı dersleri de alıp ortalamanı yükseltirsin ortalaman 1.80 i geçerse önündeki bahar döneminde 2.sınıf derslerini alırsın

bu arada sabah akşam survivor bölümünde hasan adamdır,hasan baba şöyledir böyledir turabiye oy verenler cahildir liselidir falan yazacağına 2 saat ders çalışsaydın allah bilir anadoluda falan amaçsız bir üniversite okuyorsundur 1.74 nedir kardeşim harcadığın paraya yazık

Ortalamam 1.33
    Geçen yıl kayıt yapıpta okula gitmedim 16 tane ff geldi.ortalama 1 in altına indi, geri dönünce adam gibi derste alamadım.istisnai bir durum tabi okulu bırakmam.bb altında kalan dersi geçtim saymıyorum artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl yani ?

ortalaman 2.00 altı ise geçemezsin.eğer bütten dd alıp ortalamanı 2'nin üzerine çıkartırsan o dersi sorumlu vermiş sayılırsın.eğer ortalamanı yine 2.00'ın altına düşürürsen sorumlu geçtiğin dersi tekrar alman gerekir.

2.sınıfa geçemem mi ?

• Üniversitelerin not düzenine göre bu olay. Çoğu üniversite 2.00 altında ortalamaya sahip olursan DD leri ve FF leri aldırıyor. 2.00 üstünde isen DD lerden sorumlu geçer FF leri alırsın. Eğer FF çok ise güz ve bahar döneminde belirli bir kredi almak zorundasındır. Bu da okula göre değişir. Senin geçen dönemden alman gereken atıyorum 2 tane FF var ve toplamı 12 kredi. O dönem alman gereken kredi toplamı 40 diyelim. 12 alttan kredi alıyorsun 28 de o dönemin derslerinden alıyorsun. Alamadığın dersler olacak. Onlardan gelecek döneme sarkar veya son iki sene içerisinde ise okulun uzar. Alıp veremediğin dersler için yaz okulunu da deneyebilirsin okul uzatmaktansa.
  • geçmen bütünlemelere bağlı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.