Şimdi Ara

Üniversitelerde kürt dili ve edebiyatı açılacakmış!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abartmanın anlamı yok.Neden bu ayrıcalıklar

edit:Bu arada konu daha önceden verilmiş kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 2 Ocak 2009; 22:42:02 >

• oldu olacak nasıl terörist olunur onunda bölümünü açsınlar ulan türk milleti olarak bi öğrenemedik azınlığa göredeğil çoğunluğa göre yaşamayı Ermeniler iyi davrandık noldu görüyoz belki kürtler 5 milyon ama türkler 60 milyon
  • iyice yerleştiler ülkeye soysuzlar.baksan nüfüs kağıdında T.C vatandaşı oldugu yazar.ama Türk edebiyatını ve Türk dilini istemezler.tabi bunlar kadar bunlara yüzverenler,kanal açanlarda suçlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: galaxy0026

oldu olacak nasıl terörist olunur onunda bölümünü açsınlar ulan türk milleti olarak bi öğrenemedik azınlığa göredeğil çoğunluğa göre yaşamayı Ermeniler iyi davrandık noldu görüyoz belki kürtler 5 milyon ama türkler 60 milyon

Çoğunluğa göre mi yaşanıyor? Peki neden çoğunlukta olan müslümanlar sıkıntı yaşıyor?
  • Teröristler dağa çıkmasın diye yapılanlara bak..Gerçek vatandaş sömürülsün,kafası sıkılan dağa çıksın istekleri kabul edilsin yok böyle bir şey..
  • Artık laf söylemenin anlamı yok...
    %47 oy verenlerin vebali üstüne...Ne diyelim...
    Bir %10 da doğudan almak için yapıyorlar güzel oldu ağlayın oy verenler şimdi...
    Zengin daha zengin fakir daha fakir şimdi...
    Kürtlerin bizden daha çok hakkı olcak yakında otobüslerde ücretsiz olucak kürtlere:D
  • Böyle hükümetin ben...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • noluyo ya yeter artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: budden

quote:

Orjinalden alıntı: galaxy0026

oldu olacak nasıl terörist olunur onunda bölümünü açsınlar ulan türk milleti olarak bi öğrenemedik azınlığa göredeğil çoğunluğa göre yaşamayı Ermeniler iyi davrandık noldu görüyoz belki kürtler 5 milyon ama türkler 60 milyon

Çoğunluğa göre mi yaşanıyor? Peki neden çoğunlukta olan müslümanlar sıkıntı yaşıyor?

ne dion iyi misin
    ne sıkıntısı yaşıon müslüman olarak ülkede taşlıorlar mı
    ibadethane mi yok
    allah allah deli olcam...
  • ben iyimser bakıyorum.kürtçede bir dildir ülkemizde ibranicenin bile edebiyat bölümleri varken neden kürtçenin olmasın hem sadece 2 üniversitede olacakmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

ben iyimser bakıyorum.kürtçede bir dildir ülkemizde ibranicenin bile edebiyat bölümleri varken neden kürtçenin olmasın hem sadece 2 üniversitede olacakmış.

Kürt dili bağımsız bir dil mi?Neden ayrı açılıyor..
  • yakında tepemize çıkarırlar bu kürtleri.okuma bilmezler yazma bilmezler ama bu ülkede sürekli hak isterler.üniversite mezunlarının iş bulamadığı ülkede kürtler ancak avcunu yalar ya da belli partilerin torpili ile yüksek yerlere gelirler.
  • moku çıktı bu işin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzkaan

quote:

ben iyimser bakıyorum.kürtçede bir dildir ülkemizde ibranicenin bile edebiyat bölümleri varken neden kürtçenin olmasın hem sadece 2 üniversitede olacakmış.

Dilde bağımsızlık yada bağımlılık diye bişey olmaz ki.......aşırıya kaçmadan bence sakıncası yok.ama meclisteki köpekler(DTP) hep aşırıyı istiyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzkaan

quote:

Dilde bağımsızlık yada bağımlılık diye bişey olmaz ki.......aşırıya kaçmadan bence sakıncası yok.ama meclisteki köpekler(DTP) hep aşırıyı istiyor

Dilde olmaz,dili derken onu kastetmedim zaten..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.